Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Joga Bonito: Η νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αλμωπίας

Joga Bonito

H ακαδημία ποδοσφαίρου Αλμωπίας "Joga Bonito" δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2015 από τους: Κωνσταντίνο Παλίκογλου και Βασίλειο Μαντζάρη. Δραστηριότητά μας η εκπαίδευση παιδιών 5 έως 14 ετών στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Έδρα μας το αθλητικό κέντρο ''Joga Bonito 5x5 mini football club'' στο 2ο χιλ. Αριδαίας-Θεσσαλονίκης.

Στην ακαδημία Joga Bonito μας ενδιαφέρει τα παιδιά να χαίρονται τον αθλητισμό και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, να μάθουν να λειτουργούν με αξίες την αλληλεγγύη και τον σεβασμό. Η δημιουργία οικογενειακού κλίματος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, είναι κύριο μέλημά μας και απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε οι μικροί αθλητές να μπορέσουν να δείξουν τις αρετές τους.


Κυρίαρχο στοιχείο στην ακαδημία Joga Bonito είναι το παιχνίδι, γιατί αυτό είναι κατά τη γνώμη μας που λείπει από τα παιδιά στην σύγχρονη κοινωνία. Για το λόγο αυτό το κεντρικό σλόγκαν της ακαδημίας μας είναι: ''μαθαίνουμε το ποδόσφαιρο, διασκεδάζουμε με το ποδόσφαιρο''.

Όραμά μας να φτιάξουμε μέσα στο χρόνο έναν αθλητικό πυρήνα, στον οποίο τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, θα χτίσουν τον χαρακτήρα τους. Σκοπός μας να συμβάλουμε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, πάντα σε συνεννόηση και με την συνεργασία των γονέων, χωρίς να ξεχνάμε ότι αποστολή μας είναι να τους κάνουμε ταυτόχρονα σωστούς αθλητές, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους.



Ο υπαίθριος παιδότοπος του joga bonito είναι ένας χώρος ιδανικός για μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, κάτω από την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας.

Οι παιδαγωγοί μας είναι εκεί για να τρέξουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν μαζί τους, αλλά κυρίως για να επιβλέπουν και να εγγυώνται την ασφάλεια στο παιχνίδι τους.

H φιλοσοφία μας βασίζεται στο ελεύθερο παιχνίδι, ομαδικό παιχνίδι, στο παιχνίδι που κοινωνικοποιεί. Διαδραστικά, δημιουργικά παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, παραστάσεις κλόουν, κουκλοθέατρο, παιχνίδια ΄΄αλάνας΄΄ στον χώρο του γηπέδου, είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα οι γονείς έχουν την δυνατότητα να περάσουν μερικές ώρες χαλάρωσης, παρακολουθώντας ξένοιαστοι το παιχνίδι των παιδιών τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καφέ, το ποτό και το φαγητό τους σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Ο χώρος και τα παιχνίδια πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας όπως καθορίζονται από την σχετική νομοθεσία ,σύμφωνα με τα πρότυπα του Ε.Λ.Ο.Τ.

  
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κωνσταντίνος Παλίκογλου - Υπεύθυνος Οργάνωσης & Λειτουργίας Ακαδημίας

Bασίλειος Μαντζάρης - Προποντητής & Υπεύθυνος Λειτουργίας

Βασίλειος Τριγκάκης - Προπονητής

2ο ΧΙΛ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 2384022151 | Κ.Π.: 6985560649 | Β.Μ.: 6975873002 | Β.Τ.: 6976296945

5 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολοι καιροί παιδιά Μακαρι να τα καταφέρετε ! Καλη επιτυχία κυρίως στον Λακη που ειναι καταπληκτικό παιδί κ αριστος προπονητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα μικρό λεωφορείο χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όρεξη χρειάζεται από τούς γονείς και θέληση.
    Ο χρόνος βρίσκεται.
    Ο κάθε γονιός όπως πίνει τον καφέ του μπορεί παράλληλα να βλέπει το παιδί τού να παίζει και να μαθαίνει.
    Σήμερα πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε προπόνηση /μάθημα.
    Ο καιρός θα δείξει.
    Πρώτη εντύπωση θετικοτατη
    Τα λέμε την Παρασκευή ξανά ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το joca bonito είναι ένας ωραίος παιδότοπος που παίζουν τα παιδιά.Και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.Το joca bonito είναι το πιο ωραίο από ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News