Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

«Βόμβα» από Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ): «Από χρόνια συζητούσαμε το Grexit»

«Η κυβέρνηση υποχώρησε»

Στην αποκάλυψη ότι τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν εδώ και χρόνια «το περίγραμμα μίας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την Ευρωζώνη» προχωρά η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews η Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής υπογραμμίζει ότι «αυτή η συζήτηση μάλιστα είχε εμπλουτιστεί το τελευταίο εξάμηνο και ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού», ενώ χαρακτηρίζει «ανακριβή» τον ισχυρισμό ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ακούσει κάποια εναλλακτική πρόταση από τους διαφωνούντες.

Η κ. Χαραλαμπίδου, χαρακτηρίζει τη συμφωνία «σκληρή μνημονιακή» και όπως λέει, υπήρχε στο τραπέζι η επιλογή της ρήξης, αλλά δεν επιλέχθηκε.

«Η κυβέρνηση υποχώρησε»

Εκτοξεύοντας «πυρά» στο Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για υποχώρηση από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ η οποία (σ.σ υποχώρηση) « δεν συνέβη κατόπιν εντολής του κόμματός μας, αλλά ήταν μία πρωτοβουλία της Κυβέρνησης».

Τέλος, στηρίζει ανοικτά τόσο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι «όποιος αυτή την στιγμή συντάσσεται με τους υβριστές της δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News