Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Ο νεαρός Λάζαρος Ελευθεριάδης παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Αλμωπό στην Μ.Θ. Φιλώτα Φλώρινας.

Ο νεαρός αμυντικός Παναγιώτης Δεμίρης του Αλμωπού θα αγωνίζεται στον Αχιλλέα Τριανδρίας ομάδα Α1 της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω σπουδών μετακόμισε στην συμπρωτεύουσα.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα γήπεδα, ο Φώτης Μαντζούκης επιστρέφει στον πάγκο του Μ.Α. Εσωβάλτων.

Στον πάγκο του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου θα κάθετε ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός Δημήτρης Βένος που πέρσι εργάστηκε επιτυχώς στην Δόξα Π. Μυλοτόπου.

Στον ΓΑΣ Κοπανού Ημαθίας θα αγωνίζεται ο Μελισσιώτης επιθετικός Θοδωρής Πετγαζλής πέρσι παίκτης του πρωταθλητή Α.Σ. Ειρηνούπολης.

Προς ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του νεαρού πορτιέρο Λεοντιάδη στην Δόξα Μαυροβουνίου από τη στιγμή που η Δόξα Μανδάλου κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Ο Ορμιώτης τερματοφύλακας Άκης Ζλατάνης παραμένει στον Έβρο, ωστόσο άφησε το Παλιούρι και μετακόμισε στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Στην απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Μακεδονικό Ίδας προχώρησε ο Ευρωπός Φούστανης.

Επέστρεψε και θα βοηθήσει τον Ηρακλή Γαρεφείου ο τερματοφύλακας Χρήστος Χρήστου που απουσίαζε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Προς ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Αντρέα Ρίτε στον ΠΑΟΚ Δαμιανού καθώς ο έμπειρος επιθετικός παραμένει στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου.

Να αποκτήσει τον 19χρονο μεσοαμυντικό Μπαμπαλή που πέρσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών επιθυμεί ο Εδεσσαϊκός.

Την πόρτα του έμπειρου άσου Χρήστου Παλάνη που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Άσπρου χτυπούν ομάδες Α’ Κατηγορίας.

Με τον Αρη Νησίου γυμνάζεται και συμμετέχει σε φιλικά παιχνίδια ο Εδεσσαίος επιθετικός Μιχάλης Δούμος που πέρσι ανήκε στον Όλυμπο Αψάλου.

Στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ανήκει πλέον ο επιθετικός Παναγιώτης Χατζηστεφάνου που πέρσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Αγιονερίου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η Ακαδημία του Ηρακλή Έδεσσας ανέδειξε δύο ταλέντα που θα αναζητήσουν την τύχη τους σε μεγαλύτερα σωματεία, τον Τάσο Σαπουντζή που πήγε στην Κ13 του ΠΑΟΚ και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη που πήγε στην Κ14 του Ολυμπιακού.

Δύο νεαροί παίκτες που ήταν στην αθλητική ακαδημία των Γιαννιτσών, ο Δημητρίου πήρε μεταγραφή για την Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ ο Αντώνης Τσίφτης για την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

Ο έμπειρος επιθετικός Μιχάλης Κηλίκης επέστρεψε και πάλι στον Εθνικό Γιαννιτσών μετά από μικρό διάστημα στον Μ.Α. Ν. Πέλλας.

Στόχος αρκετών ομάδων Α κατηγορίας έχει γίνει ο έμπειρος μέσος Γιώργος Ζαχαριάδης (Πίκου) του ΠΑΟΚ Αραβησσού.

Μετά από δοκιμές σε αρκετές ομάδες, ο νεαρός επιθετικός Αντώνης Φλαρούντζος μέχρι πρότινος του Εθνικού Γιαννιτσών, υπέγραψε στον Απόλλων Κρ. Βρύσης.

Κοντά σε ομάδα Γ Εθνικής φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης (Μπρέγκας) που πέρσι αγωνίστηκε σε Αλμωπό και Εθνικό Σερρών.

1 σχόλιο:

  1. ερώτηση :πως κάποιες ομάδες παίρνουν παίκτες χωρίς προκαταβολές και άλλες όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News