Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Καταγγελία Μητρόπουλου: «Κυβερνητικός παράγοντας ξέθαψε την υπόθεσή μου γιατί είχε σκοπό»

Σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε (χωρίς να τον κατονομάσει) κυβερνητικό παράγοντα

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί αύριο Δευτέρα ο Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου να εξηγήσει την υπόθεση της φορολογικής του εκκρεμότητας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσει σε αίθουσα της Βουλής, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις, Αίτηση Άρσης Ασυλίας μου, Φορολογική εκκρεμότητα».

Μετά τα δημοσιεύματα περί αίτημα του εισαγγελέα να αρθεί η βουλευτική του ασυλίας αλλά και τις πληροφορίες από το περιβάλλον Τσίπρα ότι το θέμα αυτό μπορεί να στοιχίσει την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητρόπουλος έδωσε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων, προκειμένου να υποστηρίξει ότι η εν λόγω υπόθεση έχει παραγραφεί και έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια. Μάλιστα, σε εμφανώς έντονο ύφος, ο τ. αντιπρόεδρος της Βουλής σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του Mega είπε πως το ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο λέγοντας εν θερμώ: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Η καταγγελία

Σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε (χωρίς να τον κατονομάσει) κυβερνητικό παράγοντα ότι έβγαλε από το συρτάρι την υπόθεσή του γιατί «είχε συγκεκριμένο σκοπό». Μάλιστα υποστήριξε πως ο αρμόδιος υπουργός για τη Διαφθορά Π. Νικολούδης το γνωρίζει.

Η Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το θέμα της υποψηφιότητας Μητρόπουλου, παρέπεμψε στην αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για την καταγγελία που έκανε αρκέστηκε να σημειώσει: «Οποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να το καταγγείλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News