Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συμβασιούχοι διέκοψαν την ομιλία της Κωνσταντοπούλου - Έξαλλη Ζωή: «Δολοφονείτε την προσωπικότητά μου»

Οι συμβασιούχοι είχαν αναρτήσει από νωρίς πανό κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με σύνθημα “ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ”

Εκτός... προγράμματος βγήκε η συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν οι απλήρωτοι συμβασιούχοι υπάλληλοι της Βουλής απαίτησαν και πήραν το λόγο, ανεβάζοντας τους τόνους στην αίθουσα και το... αίμα της προέδρου της Βουλής στο κεφάλι!

Οι συμβασιούχοι είχαν αναρτήσει από νωρίς πανό κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με σύνθημα “ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ”.

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, οι συμβασιούχοι την κατηγόρησαν πως δεν τους δίνει το λόγο, με την πρόεδρο της Βουλής να τους κατηγορεί πως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Μία γυναίκα φώναζε μέσα στην αίθουσα πως "η Βουλή δεν ήταν δική σας για να συμπεριφέρεστε έτσι".

 

Συγκινητική ήταν η παρέμβαση μίας υπαλλήλου, που έβγαλε πικρία απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

"Ηταν τεράστια απογοήτευση, περίμενα διαφορετικά πράγματα από σας. Θα ήθελα να το νιώσετε αυτό που σας λέω. Δεν λέω ψέματα. Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκαταστήσετε την αδικία. Δεν υπήρξαμε όυτε κομματόσκυλα, ούτε αργόσχολοι. Μένουμε στο δρόμο, χωρίς ρεύμα, με παιδιά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Μην με κοιτάτε ειρωνικά, δεν σας λέω ψέματα. Στεναχωριέμαι που βλέπω νέους ανθρώπους με αυτό το ειρωνικό βλέμμα. Περίμενα να υπερασπιστείτε τα εργατικά μας δικαιώματα. Δεν κρίνετε κανείς από τα λόγια, αλλά από τις πράξεις".



Νωρίτερα, ένα άλλος υπάλληλος της φώναξε: "Μας πετάτε στο δρόμο. Πριν λίγο καιρό, στους διαδρόμους της Βουλής, είπατε 'σιγά μην ασχοληθούμε με αυτούς'"...

3 σχόλια:

  1. Μην δολοφονείται την Ζωή

    Μην δολοφονείται το αποφασίζω - διατάζω και κάνω ότι θέλω, όποτε θέλω.
    Τι δεν σάς άρεσε βρε αχάριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας ρε 3:04
      Άκου ζωή για πάντα...
      Μα με την καρυοθραυστρια ρε συ?
      Ελεος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News