Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

«Ξεκατινιάστηκαν» Θεανώ-Ραχήλ: Αλλαξες τρία κόμματα - Αντε φτιάξε μαρμελάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά»

Αγρια κόντρα ξέσπασε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Θεανώς Φωτίου και της Ραχήλ Μακρή.

Οι μέχρι πρότινος συντρόφισσες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, με αποτέλεσμα η Θ. Φωτίου να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η πρώην υπουργός Θ. Φωτίου είχε δηλώσει εξ αρχής: «Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά».

Η συνέχεια ωστόσο την διέψευσε...

Διαβάστε τον διάλογο:   

- Φωτίου: Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη ριζοσπαστική Αριστερά.   

- Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό   

- Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!   

- Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα!   

- Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς.   

- Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News