Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρεσιτάλ παράδοσης στα 2α Γάτσεια στους Σαρακηνούς

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα έπεσε η αυλαία για τα 2α Γάτσεια στους Σαρακηνούς Αλμωπίας. 

Ο δραστήριος Σύλλογος του χωριού κρατώντας ψηλά τη σημαία της παράδοσης ετοίμασε ένα διήμερο εκδηλώσεων που κέρδισε επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα. 

Το βράδυ του Σαββάτου και παρά τις όχι ιδανικές καιρικές συνθήκες, η πλατεία γέμισε με κόσμο που απόλαυσε τα χορευτικά συγκροτήματα του Θεοδωρακίου, του Γαρεφείου και φυσικά των Σαρακηνών που ήταν οι οικοδεσπότες. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:


















































4 σχόλια:

  1. Παπαντωνιου πρωτη μουρη εισαι ρε φιλε, δεν εχεις χασει πανηγυρι για πανηγυρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ Κ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News