Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: «Με το ΟΧΙ τείνουμε χείρα συνεργασίας στους εταίρους μας»

Με το όχι του ελληνικού λαού, όπως είπε, επέστρεψαν το τελεσίγραφο προς τους δανειστές

Με ένα μίνι διάγγελμα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στο ξεκάθαρο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά των δανειστών.

Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Βαρουφάκης δήλωσε πως οι δανειστές από την πρώτη στιγμή σχεδίαζαν να κλείσουν τις τράπεζες και να ταπεινώσουν την ελληνική κυβένρηση.

Με το όχι του ελληνικού λαού, όπως είπε, επέστρεψαν το τελεσίγραφο προς τους δανειστές, σημειώνοντας πως με αυτό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τείνουν χείρα συνεργασίας στους δανειστές.

Σημείωσε πως με το γεναίο όχι, θα καλέσουν έναν-έναν τους δανειστές προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος, ενώ κάλεσε την Κομισιόν και άρα τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επούλωση της ελληνικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News