Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το παραδοσιακό πανηγύρι της Χρύσας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Ένα μοναδικό γλέντι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Χρύσα Αλμωπίας με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής από τον δραστήριο Σύλλογο του χωριού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πανέμορφη πλατεία και απόλαυσε χορευτικά τμήματα του Συλλόγου της Χρύσας, της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, του Συλλόγου Πιπεριάς, καθώς επίσης και τους Άλμωπες.

Με φόντο τη γαλανόλευκη και κρατώντας ψηλά τη σημαία της παράδοσης, ο Σύλλογος της Χρύσας διοργάνωσε μια εκδήλωση που θα μας μείνει αξέχαστη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:








































4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΑΣ-ΤΣΑΚΩΝΩΝ-Κ ΡΟΔΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΑΜΨΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sixaritiria kai tin ali fora na organo8ite kalitera me tin kapna kai tis etimasies pou kanate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάθε χρόνο και περισσότερος κόσμος, οι προετοιμασίες θα είναι πάντα λίγες!

      Διαγραφή
  3. Ζέζα είσαι μια και μοναδικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News