Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Καμμένος: «Η κυβέρνηση ξαναρχίζει την διαπραγμάτευση από κει που την άφησε»

"Είδαμε να απειλούνται οι Έλληνες με Grexit, χωρίς να υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει κάτι τέτοιο. Ο λαός είπε “όχι” στον εκβιασμό και “ναι” στην Ευρώπη της Δημοκρατίας"

“Ήθελαν να γονατίσουν τον ελληνικό λαό, αλλά αυτός είπε Όχι”, τόνισε ο υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος, αναλύοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

“Είναι σημαντική μέρα για την Ελλάδα γιατί μπαίνει ένα τέλος από την εποχή της μεταπολίτευσης.Είδαμε να συνασπίζονται με την άποψη του “ναι” όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου. Ο Λαλιώτης με τον Μητσοτάκη, ο Καραμανλής με τον Παπανδρέου, ο Σαμαράς με το όλο ΠΑΣΟΚ. Από την άλλη, ο λαός, ο οποίος έζησε μια εβδομάδα τρόμου, όπου τα ΜΜΕ μονόπλευρα τον εκφόβιζαν, τον τρομοκράτησαν. Οι συνθήκες του δημοψηφίσματος ήταν πρωτοφανείς για μια πολιτισμένη χώρα. Οι πολίτες απειλήθηκαν μέχρι και την Παρασκευή με κούρεμα καταθέσεων. Απειλήθηκαν, αλλά ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται”, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο ίδιος μίλησε για “διαπλεκόμενα συμφέροντα καναλιών που δεν πληρώνουν φόρους γιατί έτσι θέλουν” για “επιχειρηματίες που δωροδοκούν πολιτικούς και στηρίζουν ΜΜΕ”, για “δημοσιογράφους που εισπράττουν χρήματα από μαύρα ταμεία”.

“Είδαμε να απειλούνται οι Έλληνες με Grexit, χωρίς να υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει κάτι τέτοιο. Ο λαός είπε “όχι” στον εκβιασμό και “ναι” στην Ευρώπη της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση ξαναρχίζει την διαπραγμάτευση από κει που την άφησε. Θέλουμε μία λύση που δεν θα εξαθλιώνει τους πολίτες. Θέλω να καταλάβουν οι λαοί της Ευρώπης ότι αυτά που μας ζητούν είναι αυτά που δεν ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη”, κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News