Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ανασχηματισμός «έκπληξη» στον Δήμο Αλμωπίας;

Όλα αυτά μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν

Ανασχηματισμό αναμένεται να φέρει η επικείμενη απομάκρυνση του Δημήτρη Μπίνου από την Προεδρία των Λουτρών.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας ετοιμάζεται για αλλαγές το Φθινόπωρο, ο οποίος θα χαρακτηριστεί τόσο από εσωτερικές ανακατατάξεις όσο και από την είσοδο νέων προσώπων σε αξιώματα.

 
Βασικός παράγοντας για την εξέλιξη των πραγμάτων αποτελεί η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, στην οποία αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να δούμε δύο νέα πρόσωπα στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου και συγκεκριμένα τον Χρήστο Γεωργίου και τον Χρήστο Δόντσο αντίστοιχα.

Ο σημερινός Αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Βέσκος δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε έναν γνώριμο χώρο γι’ αυτόν, την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ για την ίδια θέση «παίζει» και το όνομα του Κώστα Ζαχαριάδη.

Στην πρώτη γραμμή αναμένεται να παραμείνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Κετικίδης, διατηρώντας τη νευραλγική θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ, η οποία θα έχει να διαχειριστεί έναν μεγάλο φόρτο εργασιών λόγω των μεγάλων έργων που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Αντιπρόεδρος μάλλον θα παραμείνει ο Γιώργος Γούδης.

Όσον αφορά στην Αντιδημαρχία Δ.Ε. Εξαπλατάνου που σήμερα κατέχει ο Στέφανος Αβραμίκας, είναι πιθανό να δούμε τον Τόλη Ουργαντζόγλου ή σε άλλο σενάριο να παραμείνει ο κ. Αβραμίκας.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας είναι σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης και να τοποθετηθεί ο Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Στο ΚΕΚΠΑ, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο και πάρει την Αντιπροεδρία των Λουτρών ο Χρήστος Δόντσος, πιθανότατα θα δούμε τον Γιάννη Ρώσση, ενώ στην ΔΗΚΕΑ, σε περίπτωση που ο Χρήστος Γεωργίου γίνει Πρόεδρος των Λουτρών, την Μαρτίνα Ζιάκα.

 
Στις θέσεις τους αμετακίνητοι αναμένεται να παραμείνουν -εκτός απροόπτου- ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Χρήστος Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού Γιώργος Τσιμτσιρίδης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν...

19 σχόλια:

  1. θα υπαρξουν αλλαγες ,μακάρι για καλό.Υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο χουρσογλου δημαρχε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χουρσογλου άσχετος αλλά ο Μπινος μέγας άσχετος. 1 χρόνο Δεν έκανε τίποτα παρά μόνο Πώς θα ηρεμεί τα πνεύματα, θα βολεύει τους κολλητούς του σε δουλειές και θέσεις και ο μήνας έχει εννιά. ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ...ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ. ΦΤΑΝΕΙ....

      Διαγραφή
  3. re 7:43 plaka mas kaneis?poy na ton balei kai na einai kai xrhsimos.aporw pws den ton exei diagrapsei kai epishma na hsyxasoyme.poly asxolithikame mazi toy,ftanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσοι ηταν καλα παιδια και λεγαν ΝΑΙ ΝΑΙ οι λεγομενοι ναιναιδες θα ανταμειφθούν αναλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε φίλε....Ας τον διαγράψει και Μετά θα θυμώσει ο ΜΕΓΑΛΟΣ Μπινος και θα μπιμπ τον Δημητράκη....(Σταυρό Μην το κόψεις πάλι....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη φωτογραφία μιλάει ο Μπινος με τον μάνατζερ κ.Δημτση....Δήμαρχε πρόσεξε γιατί δουλεύεις πολύ και θα πάθεις τίποτα...1 χρόνος χαμένος για την ΑΡΙΔΑΊΑ μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o tsimtsiridis ειναι για αθλητισμο ρε παιδιά.Γυμναστής είναι ο άνθρωπος.Αφήστε τον να φιάξει κάτι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΟΙΌ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΑΣ-ΑΡΙΔΑΙΑΣ
    ΥΓ άλλη φορά τον σταυρό να προσέχουμε που τον βάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σου ρε Λακη, νομιζεις τον πονας? μαθε λοιπον "σ εχει γραμμενο"

      Διαγραφή
  9. Σε έναν χρόνο ανασχηματισμό; Οι αλλαγές δεν γίνονται κάθε δύο χρόνια;
    Μήπως κάτι δεν δουλεύει καλά και πάμε σε αλλαγές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ- ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε Κάνε ένα γκάλοπ να δεις που βρίσκεσαι.... Αν γινόταν εκλογές σήμερα τι θα έπαιρνε η παράταξη σου??? 2%.......ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ .....ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 2.57 ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..λες και δεν το ξερουμε

      Διαγραφή
    2. ΑΠ 2:57 - ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ- ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

      Διαγραφή
  13. εμις στο λουτρακι εχουμε πρόβλημα με μια γεωτρηση και ο υπευθινος αντιδιμαρχος κανει κρουαζιερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βαλε νεα παιδια δημαρχε οπως ο Βεσκος χα..χα..χα..κοιτα ρε κατι δεινοσαυρους που επιβιωνουν εδω και 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News