Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αριδαία: ΔΕΙΤΕ την ομιλία του Γιάννη Σηφάκη υπέρ του «ΟΧΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο της ομιλίας και φωτογραφίες

Ομιλία υπέρ του «ΟΧΙ» ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου, πραγματοποίησε ο Γιάννης Σηφάκης στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.

Ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει οι πολίτες να πουν το μεγάλο «ΟΧΙ» και να στείλουν ένα μήνυμα στην Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας και φωτογραφίες:


















30 σχόλια:

  1. Προς όλους τους αριστερούς και φίλους του όχι που κράζετε:
    Δηλαδή είναι κακό που υποστηρίζει το ναι? αυτή είναι η δημοκρατία των αριστερών? το ξέρετε πως ότι κίνηση υπάρχει στον δήμο από εργασία σε ανέργους είναι μέσω ΕΣΠΑ? το ξέρετε πως ή ευρώπη που δεν θέλετε έχει δώσει δουλειά με τόσα προγράμματα του δήμο σε χιλιάδες νέους? αλλα προκειμένου να το παίξετε ήρωες και επαναστάτες ξεχνάτε.... ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ άνθρωποι....
    και επειδή φαντάζομαι πως κάποιοι θα πείτε πως ''ναι ναι δουλειές με λεφτά πείνας΄΄ ... ξέρω πως μπορεί να ζορίστηκαν όσοι δούλεψαν μόνο ένα 5μηνο στον δήμο αλλά δεν πείνασαν....απλά ο Έλληνας έχει μάθει μόνο στο να παίρνει παχουλούς μισθούς και να πηγαίνει 3ημερα να κάνει τα λούσα του κλπ...έχω δουλέψει και γω με τόσα λεφτά και απλά περιόρισα κάποιες δαπάνες της καθημερινότητας μου που ήταν καθαρά περιττές και ίσως κακές συνηθειες του νεοπλουτισμού μας....δεν πεινασα , δεν ζορίστικα...και φυσικά θα ήθελα περισσότερα αλλα όταν η χώρα χρωστάει θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι θυσίες θα γίνουν.... βρισκόμαστε στη σύγχρονη εποχή που μιά χρεοκοπία θα μας πάει πολλά χρόνια πίσω...δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να βιώσουμε τι θα πεί χρεοκοπία πραγματική....
    (το όνομά μου δεν θέλω να το αποκαλύψω για τον λόγο του ότι με τόσο φανατισμό που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι κρίμα να δημιουργηθούν εντάσεις......ειλικρινά όμως δεν είμαι υποστηρικτής του Μπίνου και της ΝΔ..... απλά πρίν κράξετε κάτι σκεφτείτε λίγο....)

    ΥΓ (για τους επαναστάτες) όταν κάποτε λέγαν όχι οι Έλληνες δεν είχαν ουτε ψωμί να φανε...και όχι κάποιο ποσοστό...ΌΛΟΙ.... τώρα δέν το βλέπω να ισχύει...οπότε μην ακούμε δικαιολογίες ότι ''δλδ θες να μου πείς οτι τώρα έχουμε να φάμε?'' ΝΑΙ ΡΕ έχουμε.... όσο πας σε καφετέριες, πίνεις τσίπουρα και μπύρες μη μου πουλάς αριστεροσύνη....κοροϊδεύεις πρωτα τον εαυτό σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
    Γιατί "θα ψηφίσω ΝΑΙ" (τρόπος του λέγειν_μην βαράτε)
    -Επειδή βάζω τον τραπεζικό λογαριασμό μου πάνω απο την Εθνική Αξιοπρέπεια
    -Επειδή δεν θέλω να χάσω το επίδομα τυφλού που έχω παράτυπα βγάλει.
    -Επειδή ενημερώνομαι αποκλειστικά απο τις ειδήσεις των 8 και έχω τρομάξει με αυτά που βλέπω, τις ουρές εξω απο τις τράπεζες.
    -Εμπιστεύομαι την αντικειμενική και ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση που απλόχερα μου παρέχεται απο το MEGA και τον ΣΚΑΪ
    -Επειδή τους πιστεύω οταν μου λένε οτι θα μας πετάξουν έξω απο το ευρώ.
    -Επειδή θέλω να έχω ευρώ στην τσέπη μου πάση θυσία.
    -Επειδή μου το ζητάνε αυτοί που 5 χρόνια μας έσωζαν και παραλίγο να τα καταφέρουν.
    -Επειδή κατα βάθος είμαι ραγιάς αλλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει
    -Επειδή δεν με νοιάζει για τους υπόλοιπους, αλλα μόνο για την πάρτη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ιδια τα ιδια τα ιδια, φιλε τοχουμε συχαθει το ποιημα σου, επειδη τα λες ωραια νομιζεις οτι δεν λες μαλακιες? απλα μας ζαλισατε τα ουμπαλα, το καλυτερο πουχετε να κανετε ειναι να την κανετε, καταστρεψατε και γυρισατε τη χωρα χρονια πισω, δεν τοχετε καταλαβετο, μονο για αντιπολιτευση ειστε, ασε που κανατε και μαγκες αυτους που μας εφεραν εδω, αντε καληνυχτα ποιοιτη μου...ενας ραγιας.

      Διαγραφή
    2. ..ειμαι ελευθ ανθρ επειδη θελω να με ταιζει το κρατος (κρατικοδιαιτος) επειδη θελω με τη γυναικα μου να παιρνω 5000 το μηνα επιδη της γιορτες θελω να παιρνω 10 χιλ, επειδη ειμαι υπαλλ δεη δεν θελω να πληρωνω ρευμα και να μου προικηζουν τα παιδια δωρεαν, επειδη θελω νε φευγω απ τη δουλια μου οποτε θελω, επειδη θελω ναμε συνδικαλιστης λαμογιο, ολοι ειστε για τον π......

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ 3.12

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΨΩΜΕΙΣ ΡΕ 3.12 Μ3 ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή
  4. Υποκλίνομαι! Το ΥΓ ήταν όλο το ζουμί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ?

      Διαγραφή
    2. Μάθε ορθογραφία πρώτα! Δεύτερον υποκλίνομαι στην άποψη του κυρίου(τα προσωπικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν νομίζω και γίνεσαι χυδαίος) διότι όλοι όσοι γκρινιάζουν ότι δεν έχουν δουλειά και ψηφίζουν φωναχτα ΟΧΙ εχουν λεφτάκια, τις βολτίτσες τους τις βγαίνουν! Και τέλος υποτίθεται έχουμε Δημοκρατία, ο καθένας έχει τις απόψεις του, εσείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνετε κανέναν αντίθετο από σας να πει κουβέντα!

      Διαγραφή
    3. Μπραβο 10.52, του απαντησες καταλληλα του φασιστα συριζαιου.

      Διαγραφή
  5. ΚΡΕΑΣ ΜΠΑΊΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΊ ΚΕΡΔΟΣ .ΣΥΜΦΩΝΕΊΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!
      ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION !!!!!!
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

      Διαγραφή
    2. ..κ εμενα κανεις δεν μπορει να μουστερησει να βλεπω τους μουσατους δασκαλους της αλμωπιας

      Διαγραφή
  6. ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΝ ΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ. Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ο καμμενος και ο μιχαλολιακος αυτοι που κατεστρεψαν τη χωρα μας αλλα τα λαμογια που ψηφιζατε.ουτε ο συριζα μας εφερε εδω που φτασαμε.οχι στους κλεφτες,οχι στους σαμαρα,παπανδρεου,σημιτη,καραμανλη και μητσοτακη.αυτοι τα φαγανε και οχι εμεις.αυτοι αλλα δυστυχως δεν τα πληρωνουν τα λαμογια αλλα ο φουκαριαρης ο κοσμακης.

      Διαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ,
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ....
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ capital control ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ .......ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΙΑΚΗ..... Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρεις κ ο κουκος... Αυτοι ηταν οι ιδιοι παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΧΗ.
    γιατι δεν ειμαστε λαος σοφος ακομα,αλλα απο την αλλη ρε παιδια ,βλεπω και ολους αυτους καθε μερα που υποστηριζουν το ναι(επωνυμους)και λεω τη στο διαολο,Επηρα λοιπον την αποφαση να αποδειξω στον εαυτο μου,εαν ειμαι ελληνας οπως γραφουν τα χαρτια μου,μιας και οι φιλοσοφοι, μας εχουν πει οτι με τα οχι γραψαμε ιστορια,ειδωμεν τι θα γραψωμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε,

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ¨ΣΦΑΞΟΥΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη είδα λίγο την ομιλία σου. Είπες ότι τις τράπεζες τις κλείσανε…. Λάθος τις κλείσατε εσεις οι ίδιοι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και με υπογραφή Τσίπρα. Μίλησες για φόρους; Σωστά. Όλους τους δέχτηκε ο Τσίπρας. Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και μας ενημερώνουν.
    Δες την ομολογία του Τσακαλώτου. Που λέει ότι κάνατε το δημοψήφισμα για να μην πέσει η κυβέρνηση. Λέει ότι φοβηθήκατε να φέρετε τα μέτρα στη Βουλή γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση. Δικαιούμαστε να σας λέμε ότι είστε δειλοί; Ανεύθυνοι; Επικίνδυνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ευρωπαιοι κλησαν της τραπεζες? σε καγκουρους απευθηνεσε κυριε Σιφακη?

      Διαγραφή
  12. Για τα παιδια μας και το μελλον τους ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι θα πουμε ολοι οι νεοι την Κυριακη.Δεν θα παμε κι εμεις σαν τους παππουδες μας πισω απο τα κορακια.Τερμα η υποταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δίδυμο όχι αυτό είναι το σωστό.γιατί πρέπει να καταλάβουν ότι φτανει πια να μασ πασαρουν αυτοι ότι θέλουν και ΕΜΕΊΣ να χορεύουμε το δικό τουσ χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΣΗΦΑΚΗ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΣΕ 100 ΠΑΙΔΙΑ)ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΗΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΥΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News