Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το Μέγαρο Μαξίμου

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να μιλήσει την Τετάρτη ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθεί η επίτευξη μίας συμφωνίας για την ελληνική κρίση.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το Μέγαρο Μαξίμου και έτσι ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη θα βρεθεί στο Στρασβούργο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και με tweet του και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, γνωστός για τις θέσεις του που έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News