Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: Γιατί οι Έλληνες πρέπει να πουν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα

«Το μέλλον θέλει μια περήφανη Ελλάδα στο ευρώ και στο κέντρο της Ευρώπης»

Έξι λόγους για τους οποίους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής παραθέτει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Πρώτον

Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές (α) αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και (β) επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Δεύτερον

Το ΔΝΤ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πολλές άλλες κυβερνήσεις, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, θεωρούν – όπως κι εμείς – ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί.

Τρίτον

To Eurogroup έχει, τον Νοέμβριο του 2012, παραδεχθεί ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί όμως αρνείται να δεσμευτεί για αυτό.

Τέταρτον

Από την στιγμή που ανακοινώσαμε το Δημοψήφισμα, η επίσημη Ευρώπη έχει σηματοδοτήσει εμπιστευτικά πως είναι έτοιμη να συζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό καταδεικνύει πως ακόμα και η επίσημη Ευρώπη θα καταψήφιζε την... δική της «τελική» πρόταση.

Πέμπτον

Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς. Η τακτική των δανειστών βασίζεται στον εκβιασμό με κλείσιμο των τραπεζών. Η σύγκρουση οφείλεται σε αυτή τους την επιλογή και σε καμία περίπτωση στο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει εμπόδια στη συμφωνία ή πειραματίζεται με την ιδέα εξόδου και υποτίμησης. Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Έκτον

Το μέλλον θέλει μια περήφανη Ελλάδα στο ευρώ και στο κέντρο της Ευρώπης. Αυτό απαιτεί ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε το χρέος καθώς και τη διανομή των βαρών μεταξύ των εχόντων και των αδύναμων συμπολιτών μας.

56 σχόλια:

  1. ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7...προϋποθέτει και έναν λαό που έχει έστω και λίγο μυαλό , κοτσια, αξιοπρέπεια και περηφάνεια ...όλα αυτά λείπουν δυστυχώς απο τον Νεοελληναρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..στο κοσμο του ο τυπος, ολα εχουν καταρευσει, μαγκες καντετην με ελαφρα....ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρουφάκης: Ο μοιραίος άνθρωπος που τζογάρησε την Ελλάδα. Το νούμερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη δευτερα θα στηθουν κρεμαλες, παιζουν την χωρα στα ζαρια οι ασχετοι

      Διαγραφή
    2. Εσεις οι σχετικοι...όλοι..!!!Γίνατε όλοι πρωθυπουργοι

      Διαγραφή
    3. Εδω δεν στηθηκαν κρεμαλες για τους προγενεστερους ¨ηγετες¨της κακομοιρης Ελλαδιτσας (γιατί ετσι την καταηντησαν).....

      Διαγραφή
  5. Γίναμε "Ευρωπαίοι", μέσω ΕΟΚ, Ε.Ε, ΟΝΕ και Ερωζώνες, άκριτα και εκχωρώντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας και κυριαρχίας, αποδεχόμενοι τους όρους εισόδου. Οι οποίοι ήταν και είναι έτσι προσεκτικά δομημένοι ώστε να καταστούν τους πληθυσμούς υπηκόους. Από το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ (με τις εξιδεικεύσεις Λισαβώνας, Μαδρίτης, ,Μπολκεστάιν, Μπολόνιες και δεν συμμαζεύεται), η επικυριαρχία των υπερεθνικών δομών ήταν δεδομένη. Ενισχύοντας τα Κέρδη του Τραπεζοκεντρικού συστήματος, μέσω και καραβιών ανθρώπινων ψυχών και ισοπεδωσης χωρών, τους οποίους ταυτόχρονα κατηγορούν που προσφυγοποιούνται, που φτωχοποιούνται (όπως κααι εμάς τώρα)..Βγάζοντας λάδι όσους μας κυβέρνησαν 9με απόλυτη πλειψηφία, άρα περνούσαν ότι ήθελαν) μέσω Χρηματιστηρίων, Ομολόγων, Εξοπλιστικών, Εργολάβων, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ το Ιδιωτικό Χρέος των Τραπεχών σε Δημόσιο και καλώντας μας να πληρώνουμε εσαεί κάτι που δεν δημιουργήσαμε εμείς. καλώντας μας να πληρώνουμε την επιτομή του διχασμού τον "κοινωνικό αυτοματισμό" και το καμματικο κράτος των ημετέρων, εκαμυλίζοντας και με τη ρουσφετολογία και τις επιδοτήσεις ημετέρων! Αλλά και με το ξήλωμα κάθε έννοιας δημοσίου συμφέροντος, προσπαθώντας να μας πείσουν και πολλοί δυστυχώς πείσθηκαν, οτι είμαστε ανίκανοι να κουμαντάρουμε τα του σπιτιού μας εμείς, με εμάς και για εμάς, τη χώρα τις επόμενες γενιές. Κρίνοντας από τον εαυτό τους και φρντίζοντας για τα ιδιοτελή συμφέροντά τους! Το ναι σημαίνει απροσχημάτιστη υποταγή, το όχι που προτείνεται είναι ναι με προσχήματα, αφού ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΊ τίποτα από όσα έχουν επιβληθεί και ενισχύει τα επιπλέον. Μάλιστα το προσχηματικό δημοψήφισμα που αποκλείει πρόταση και 3ης επιλογής-στο κάτω κάτω ο κόσμος θα επέλεγε- είναι μονομερής και υποκριτική ...ηρωική διαπραγμάτευση για τα ίδια και χειρότερα! Δείχνοντας τους δανειστές(οι οποίοι, ναι, αίναι ό,τι...χειρότερο, αλλά αυτοί τα Κέρδη τους φροντίζουν, σημασία έχει εμείς τί ζωή θέλουμε και αν έχουμε τα κότσια να ζοριστούμε τώρα για να έχουμε χωρίς εξαρτήσεις αξιοπρέπεια) Το πάσει μέσα σ αυτή την Ευρώπη, και ξεπουλώντας το σύμπαν, αποκλείεις εξ ορισμ0ύ την απεξάρτησή σου και τη δυνατότητα βελτίωσης και ανάπτηξης. Γιατί τα μέσα τα έχεις. Όταν τα εκχωρείς όμως... Είναι καιρός δε να θυμίζουμ σε όσους θεωρούν ως μόνο κόστος και "σωτηρία" τους μισθούς, τις συντάξεις, τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες, την ανεργια (που οι ίδιοι ενισχύουν) να μας μιλούν ταυτόχρονα και για το κόστος διαβίωσης. Δεν είναι το ίδιο η σύνταξη ή μισθός ή ανεργία ακόμη η δική μα -και έτσι όπως είναι σήμερα- με αυτή των ..υγιών οικονομιών, αλλά το κόστος διαβίωσης να είναι ίδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οχι μας κραταει ορθιους καθ με τη δυναμη του λαου θα δοθει λυση βιωσιμη για τη χωρα. Οχι λοιπον για το μελλον των παιδιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δειτε ποιοι υποστηριχουν το ΝΑΙ. Σας πειθουν; την κυριακη για την Ελλαδα ψηφιζουμε ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω οχι φηφιζουν: Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!! Αυτοί σας πείθουν ε;;;;

      Διαγραφή
    2. ζητε εκτος τοπου και χρονου, την κυριακη θα παρετε ενα γερο μαθημα, ειστε απλα ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΙ

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ!!

      Διαγραφή
  8. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
      ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Σ ΕΝΑΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

      Διαγραφή
  9. Ειναι καρναβαλι κ αυτος κ οσοι τον ακολουθουν.να παρακαλας οι καταθεσεις μας να ναι ασφαλεις.αν πειραξετε εστω ενα σεντς απο τα χρηματα που μα τοσο ιδρωτα εχουμε μαζεψει εστω οσα λιγα ειναι θα κανετε παρεα τον τσοχατζοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕ...πες το ντε...οι καταθεσειςσου...Υπαρχουν εκατομμυρια χωρις καταθεσεις κυριε που ΔΕΝ ΕΖΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...μονο την αξιοπρεπεια τουσ. ΟΧΙ

      Διαγραφή
    2. Egw blepw oti o kirios tsipras exei xorisi tin ellada Sta duo Kai paei to kosmo se enfilio opos palia h aristeri me toys dejioys

      Διαγραφή
  10. Καταρχήν ο φιλαράκος σε λίγο θα το διαψεύσει,όπως έκανε με τις τράπεζες με τα ούαου κ όλες τις χοντρομαλακιες γιατί αυτός τα χρήματα του τα έχει εξω? Γιατί δεν γίνετε δημοψιφισμα αν τον θέλει ο Ελληνικός λαος σαν υπουργό? Τόση μόρφωση ρε παιδι μου κ αφού είναι σωστό το ΟΧΙ ας πάρει την ευθύνη αυτός ,γιατί πετάει το μπαλάκι σε μας? Τόσο ιατρός να τον χερεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει ψηφίζει οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο στον 11:27! Δείτε ποιοι λένε ναι! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που τους ζητήθηκε να πληρώσουν για αυτα που δεν έχουν πληρώσει τόσα χρονια και εμείς πληρώνουμε εδω και πέντε χρονια τα τζάμπα αυτών! Το mega κλέβει τόσα χρονια ρεύμα και δεν πληρώνει φόρους και διαφημίσεις και τωρα που του ζητήθηκε να πληρώσει για αυτα γιατι μπορεί ρίχνει λάσπη! Οι άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά απο αυτούς που μπορούν και οφείλουν να τα δώσουν και εσεις πάτε στα τυφλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορούν να μας βγάλουν απο την ευρωπαϊκή ένωση σοβαρευτείτε!!!!!!! Με τοσο χρυσό και πετρέλαιο λένε να μην μας θέλουν; Ναι ρε οχι να ψηφίσουμε μπας και στρώσει το πραγμα! Γιατι βγαινει η μια και η άλλη να πει ειδήσεις με 15.000€ πένα και 200.000€ κολιέ! ΝΑΙ λέει το σύστημα τόσα χρονια που ειναι βολεμένο και που θα μπορεί να πληρώσει και τους νέους φόρους γιατι θα κλέβει απο άλλου. Ο απλός κόσμος ΟΧΙ λέει φυσικά! Ο άνθρωπος αυτος ειναι για ψυχιατριο και δεν ειναι οι άλλοι που μας έβαλαν σκόπιμα και με πλαστή στοιχεία στο Δ.Ν.Τ !!!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστηχως μεινατε λιγοι, θα φατε ενα μπατσο και θα χαθητε καταστροφεις

      Διαγραφή
  14. Επιτέλους κάποιος δίνει τη ευκαιρία στον λαό να επιλέξει και δεν σας αρέσει; Τι είστε εσεις ρε;; Σας άρεσε που σαμαράς και Παπανδρέου λέγανε σε ολα ναι και εκτινάχθηκε το έλλειμα!!!;;; Προσπαθούν να τον φάνε τον άνθρωπο όπως κάνανε και με τον Καραμανλή και παραιτήθηκε προκειμένου να ζήσει!!! Ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ? ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ?

      Διαγραφή
  15. Αραγε που θα κρυφτητε τη Δευτερα? προσεξε Βαρουφακη γιατι ολα πανω σου θα τα φορτωσουν, σε βλεπω οπου φυγει φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ας σοβαρευτουμε και να ψηφισουμε οχι τρομοκρατημενοι!!αν βαλουμε την περιφανεια μας λεμε ΟΧΙ.αν βαλουμε τον φοβο μας λεμε ΝΑΙ!!εγω δεν φοβαμε οτι θα παθω χειροτερα απο αυτα που επαθα τα τελευταια 5 χρονια, αν εχετε συγγενεις στην γερμανια ρωτηστε τους [αν ενημερονωντε] πως φοβουντε οι ευρωπαιοι για το ΟΧΙ.απο την ευρωπη δεν προβλεπετε απ το κοινοβουλιο να βγουμε εκτος!!αντιθετος οι αγορες τους και το νομισμα παει κατα διαβολου και τρομαζουν.ας τρομαζουμε και εμεις..δεν φηφισα ποτε τσιπρα αλλα ειμαι περιφανος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!! σκεφτητε τι θα κανετε καλα.η θα ειμαστε ισοτιμοι ευρωπαιοι πολιτες η περιφανοι ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ σε νεο μνημονιο ΟΧΙ στους διεθνης τοκογλυφους που θελουν τα εδαφη της χωρας μας ΝΑΙ στην εθνικη κυριαρχια.μονο ενωμένοι ολοι οι Ελληνες μπορουμε,ειμαστε φτιαγμενοι για τα ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη, για να αποφασίσω να ψηφίσω ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Χρειάστηκε μόνο να σκεφτώ ποιοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ.
    ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και οι υπόλοιποι ολιγάρχες.
    ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη, ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλοι οι πολιτικοί που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία.
    Εμπρός λοιπόν, όλοι Ο-Χ-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ή το επίπεδο στην επαρχια μας ειναι πολύ χαμηλό ή υπάρχουν πολλοί βολεμένοι που τα παίρνουν από την κρίση και δεν τους βολεύει να πουμε όχι την Κυριακή, γιαυτό και προπαγανδίζουν σε αυτό το σάιτ κατά της Ελλάδας.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ιδιος το ΕΠΙΠΕΔΟ, μας ζαλιζει τα ουμπαλα

      Διαγραφή
  21. Αυτος ακριβως!!!! Όλοι οι Έλληνες που ειναι εξω γιατι μας προτείνουν να ψηφίσουμε ΟΧΙ; Αν δεν μας έχουν ανάγκη γιατι εχει βουλιάξει παγκοσμίως το χρηματιστήριο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να είσαι αδαής και απληροφόρητος είναι πιο επικινδυνο από αυτά που λες. Τα χρηματιστήρια είναι σε άνοδο παρά τις δικές μας εξελίξεις. Αυτό είναι που φοβίζει πολλούς, μήπως η ευρώπη έχει θωρακιστεί απέναντι στη κρίση μας!
      http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26502&subid=2&pubid=113577475

      Διαγραφή
    2. ο ιδιος πριζαρχ.....ς ο 11.25, αντε και μουφερες χε....ο

      Διαγραφή
  22. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ μην σας τρομοκρατουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς δεν μπορούν να σε βγάλουν από την Ευρώπη. Θα βγεις μόνος σου γιατι δεν θα έχεις λεφτά και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεις. συμφωνα με τα στοιχεία τα χρήματα για να "τραβάει" ο κόσμος φτάνουν μέχρι το Σάββατο. αν τη δευτέρα δεν έχει κλειστεί η συμφωνία που θα βρεις χρήματα να τροφοδοτείς τις τράπεζες?

      Διαγραφή
    2. γραφε γραφε 11.26, ααααχχχ εμεινες μονος

      Διαγραφή
  23. Ποιο όχι 8 δις μέτρα πρότεινε ο τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8 δις για μία διετία προτείνει ο τσίπρας, ενώ 15,5 δις για ένα εξάμηνο απαιτούν οι δανειστές. Τι θα ψηφίσεις λοιπόν; ΝΑΙ στην πρόταση των δανειστών;

      Διαγραφή
    2. 29,5 δις με διετές πρόγραμμα ζητησε χθες ο Τσιπρας με υπογεγγραμένο έγγραφο το οποίο έστειλε στους Ευρωπαίους. Για ποια 8 μιλάτε εσείς; Αυτή η πρόταση αποσύρθηκε από την Κυριακή από το τραπέζι.

      Διαγραφή
    3. Katarxi an h ellada dgei app to euro ta skopia Kai h tourki mas tin filan sti gonia Gia na mad parou I skopia 8eli na gini makedonia h tourki kanou ka8e mera ntou Sta nisia jipniste

      Διαγραφή
    4. ΠΩΠΩ... ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

      Διαγραφή
  24. Ακουγα ολους να λενε εδω κ πεντε χρονια δεν αντεχω αλλο να βγει να τα πει ολα για φορους μισθους εργασια ποιοτιτα ζωης κ.λ.π.Κανενας ομως τωρα δεν θελει να ζωριστη .Επαναστασεις και ριξεις με το κατεστιμενο και το συστημα δεν γινονται χωρις απωλειες.ΟΧΙ λοιπον για την ελπιδα και για κατι καλυτερο.Μην φοβασται μην τρομοκρατιστε απο τους εχοντες και τους στημενους.Ο Χ Ι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. gianaki pare to papaki sou kai pane paixe se alli..mpaniera mesa!!!! oustttttttt apo edo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑΝΑΚΗ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kirie baroufaki afou 8es oxi giati Ta lefts sou Ta ebgales ejw Gia pes na ma8oume Kai emeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News