Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Φουντώνουν οι φωνές στη Νέα Δημοκρατία που ζητούν παραίτηση του Σαμαρά

Ο κ. Μεϊμαράκης έδειξε τις προθέσεις του λέγοντας πως "δεν μπορούμε να αλλάξουμε τώρα αρχηγό", δείχνοντας πως δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που πλέον ζητούν ανοιχτά την παραίτηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα φέρνει όπως όλα δείχνουν ραγδαίες εξελίξεις και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πολλά στελέχη πλέον ζητούν ανοιχτά την παραίτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Μετά το τηλεφώνημα της Ντόρας Μπακογιάννη, όπου ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να παραιτηθεί και εκείνη από την κούρσα διαδοχής, έρχονται κι άλλα στελέχη να ζητήσουν το ίδιο πράγμα ή να αφήσουν αιχμές για την πολιτική που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς επίσης την παραίτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως το υπάρχον πολιτικό προσωπικό πρέπει να αποχωρήσει, σημειώνοντας επίσης πως ο ελληνικός λαός και η νέα γενικά γύρισαν την πλάτη στο παλιό πολιτικό σύστημα.

Για τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους σημείωσε ότι "η πορεία του έχει δείξει οτι δεν ενδιαφερεται για αξιώματα. Δεν θέτει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ διότι προέχει η επίτευξη της συμφωνίας και η επιστροφή στην ομαλότητα".

Ωστόσο, ο κ. Μεϊμαράκης έδειξε τις προθέσεις του λέγοντας πως "δεν μπορούμε να αλλάξουμε τώρα αρχηγό", δείχνοντας πως δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Αιχμές για τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας άφησε και ο Βασίλης Κικίλιας λέγοντας πως οι συζητήσεις για τα εσωκομματικά δεν γίνονται σε τηλεοπτικά πάνελ, αλλά παραδέχθηκε ότι πρόσωπα που εκπροσωπούν το παλιό δεν βοήθησαν στην υποστήριξη του «Ναι». Όπως δήλωσε η Νέα Δημοκρατία δεν είχε φρέσκια πρόσωπα να βγάλει μπροστά.

Και ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος άφησε αιχμές για την ηγεσία της ΝΔ καθώς σε δήλωσή του μεταξύ άλλων τόνισε "το αποτέλεσμα αποκαλύπτει ότι η παράταξή μας συνεχίζει να μην πείθει, και οφείλει επιτέλους, όπως είχα επισημάνει και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, να δούμε κατάματα “τις πταίει”".

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News