Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τα δίδακτρα μια χρονιάς στο Φροντιστήριο Ν. Βαδά

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
Τηλ. 2384024890
Κιν. 6973038882

Το Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά και η Ηλεκτρονική Εφημερίδα Aridaia News ανακοινώνουν ότι ο μεγάλος διαγωνισμός θα συνεχιστεί μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2015, καθώς η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι αιτήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία σας, κάντε το τώρα!

Το Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά σε συνεργασία με την Ηλεκτρονική Εφημερίδα Aridaia News αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές της επαρχίας μας να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση και να διεκδικήσουν τα εξής:



- Δωρεάν δίδακτρα ενός σχολικού έτους σε ανοιχτό τμήμα, για έναν μαθητή της α’, β’, ή γ’ Γυμνασίου για το μάθημα των Μαθηματικών.

-Δωρεάν δίδακτρα ενός σχολικού έτους σε ανοιχτό τμήμα, για έναν μαθητή της Α’ Λυκείου (πλήρες πακέτο μαθημάτων).

- Δωρεάν δίδακτρα ενός σχολικού έτους σε ανοιχτό τμήμα, για έναν μαθητή της Β’ Λυκείου (πλήρες πακέτο μαθημάτων).

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ!

* Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Ο τρόπος για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι απλός, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας:
Powered byEMF Form Builder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News