Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΧΑΜΟΣ στην Άψαλο: Τι κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα;

Από την αρχή, υπήρχαν κάποιες ενδείξεις ότι ίσως και να πρόκειται για δολοφονία που σχετίζεται με ερωτική υπόθεση

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του 65χρονου στην Άψαλο τον οποίο βρήκε μαχαιρωμένο η αδερφή του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα, στο χωριό βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και διεξάγουν έρευνες ώστε να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου που υπάρχει γύρω από τον θάνατο.

Από την αρχή, υπήρχαν κάποιες ενδείξεις ότι ίσως και να πρόκειται για δολοφονία που σχετίζεται με ερωτική υπόθεση και στην οποία ίσως να μην εμπλέκεται μόνο ένα άτομο.

Όλα αυτά βέβαια, θα διαλευκανθούν μέσα από τις προβλεπόμενες έρευνες της Αστυνομίας και στη συνέχεια μέσω της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News