Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται στα Λουντέμια 2015 - Μαζί της οι No NAME band

Χορηγός επικοινωνίας το Aridaia News!

Ένα πρόσωπο έκπληξη έρχεται την Κυριακή 23 Αυγούστου στα Λουντέμια 2015 που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης».

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή διοργάνωση που αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου, ο Σύλλογος επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά με μία τραγουδίστρια που μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται λόγω και της συμμετοχής της ως κριτής σε γνωστό talent show της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία κατορθώνει σε κάθε της εμφάνιση να «μαγεύει» το κοινό της με τη μελωδική φωνή της και ταυτόχρονα να το ξεσηκώνει με τις μουσικές τις και τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο.

Μαζί της θα εμφανιστεί το αγαπημένο συγκρότημα No NAME band το οποίο έχει αγαπηθεί μέσα από τα τραγούδια του.

Χορηγός επικοινωνίας το Aridaia News!

20 σχόλια:

  1. η προπωληση εισιτηριων ποτε ξεκιναει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti les re file... plaka kaneis???? dhladh epeidh esu akous mono laika shmainei oti den 8a feroune kai kapoion entexno kalutexnh?? esu ta paidia sou me aslanidou ta koimhzeis??? kai sthn telikh mhn erxesai kiolas... katse k akou terlegka ama den goustareis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:59 τι έπαθες αγάπη μου ? Τσούζει Τσούζει η αλήθεια ? Μην ξεχάσετε να βγάλετε και τον πάγκο με τους λουκουμάδες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουντεμια Πολυ τον τιμησε η περιοχη Μεχρι και το σπιτι του το γρεμισε Ηθελα ναξερα τι θα πουνε γιαυτο στις εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρωπολιση θα ξεκινιση απο αρχες αυγουστου και η τιμη θα εναι τετοια με τις εποχες και μερες που περναμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λιγες μερες...Θα βγει ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα βουλιαξξει ο Εξαπλατανος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 😍😍😍 γεια σου ρε Μελινακι❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια για την επιλογη των καλλιτεχνων απο τον Συλλογο.Ας σταματησουν επιτελους τα πικροχολα σχολια και οι κακιες απο ορισμενους!!!τα παιδια του συλλογου κανουν μεγαλη προσπαθεια γιαυτη την εκδηλωση.ειναι καιρος νομιζω οτι για την προβολη αυτου του χωριου που λεγεται Εξαπλατανος θα πρεπει ολοι να ειμαστε ενωμενοι και να βοηθησουμε σαυτη τη προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ Δ.Σ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΣΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εαν δεν προβάλεται ο εξαπλατανος και κυρίος ο Λουντέμης μέσω της ασλανιδου.Τότε από τι προβάλλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ειναι συναυλία ή πανιγυρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι δεν λετε για το σπιτι του Λουντεμη Φαινεται σας φθανει που θα φατε σουβλακι,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην υποκρινεστε ποίος ασχολιόταν με αυτό ...

      Διαγραφή
  14. ολοι οσοι σχολιαζετε αρνητικα παλι πρωτοι θα πατε....δλδ 6:28 στις αλλες συναυλιες που εγιναν σουβλακια δεν πουλουσαν?εσυ αν το θεωρεις πανηγυρι μην ερχεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ!!! ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣ!!! ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ!!! ΛΟΥΝΤΕΜΙΑ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩ!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Κ ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣΣΣΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News