Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ευχάριστη εξέλιξη: Δεκτές και οι εκπρόθεσμες δηλώσεις για το Κτηματολόγιο

Μετά το δημοσίευμα του Aridaia News

Αμεσότατη ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη μετά το δημοσίευμα του Aridaia News, όσον αφορά στην προθεσμία για το Κτηματολόγιο που λήγει την Τρίτη 2/6/2015.

Ο κ. Σηφάκης, όπως μας ενημέρωσε, επικοινώνησε με τη Διοίκηση της εταιρίας που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση και υπήρξε -κατά δήλωσή του- δέσμευση ότι οι εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές χωρίς καμία επίπτωση ούτε πρόστιμο, οπότε καλό θα είναι οι πολίτες να συνεχίσουν να δηλώνουν τις ιδιοκτησίες τους το συντομότερο δυνατό, πριν αρχίσει να υπάρχει η σκέψη για κάποιο πρόστιμο, καθώς όπως είναι λογικό θα υπάρξει κάποια στιγμή αυτό το ενδεχόμενο.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το ποσοστό που έχει προβεί σε δήλωση είναι –σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς- μόλις 35%.

9 σχόλια:

  1. ένα μεγάλο μπράβο στους ΜΑΛΑΚΕΣ που τήρησαν της προθεσμίες . Ρε λαμόγια γιατί βάλατε της προθεσμίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ,,,,,,ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ......ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ.....ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να δηλωθούν οι ιδιοκτησίες, δεν μπορεί να γίνει κανένας σχεδιασμός αν δεν καταγραφεί τι είναι ποιού, ιδιώτη, του Δημοσίου,των Δήμων κλπ. Απλά δεν χρειαζεται σε πρώτη φάση να είναι τακτοποιημένα συμβολαιογραφικά, δηλώστε ότι είναι δικό σας και στην πορεία θα αποδείξετε την ιδιοκτησία σας.Αλλιώς θα συνδεθεί το κτηματολόγιο με το ΟΣΔΕ και την Εφορία και θα γίνει αναγκαστικά και θα γίνουν πιό μεγάλα μπερδέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι πολύ απλό βρε παιδια: άλλες οι ανάγκες και οι προτεραιτότητες του κόσμου σε άλλα μέρη και άλλες στον τόπο μας. Ο νομός Πέλλας είναι ρημαγμένος και καταστραμένος οικονομικά κι αυτοί ζητάνε 35 ευρώ το τεμάχιο ,συν αυτό συν το άλλο λες και μας τρέχουν απ τα μπατζακια.Κάντε το δωρεαν να έρθει ο κόσμος στην ώρα του. Τι σχέση έχει ο νομός μας με περιοχές με επιδοτήσεις ,κέντρα στρατού,με πόλεις με χιλιάδες φοιτητές με πόλεις με δημόσιες υπηρεσίες? Φτώχεια έχουμε παληκάρια της Αθήνας -πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμη ,αλλά επειδή μηχανικοί και δικηγόροι σπρώχνουν τον κόσμο να κάνει κτηματολόγιο τώρα σημαίνει ότι θα μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό? Και πριν το Κτηματολόγιο ο κόσμος έτρεχε για ημερομηνίες με πρόστιμα για Εφορίες, Οσδε, Ικα, Τεβε κάπου στην ουρά έρχεται και το Κτηματολόγιο ! Ε , θα περιμένει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν βλέπω καμιά φτώχεια , οι καφετέριες είναι γεμάτες , τα super γεμάτα , τα κρεοπωλεία γεμάτα,οι ταβέρνες γεμάτες, καινούργια αυτοκίνητα (κούρσες που λέτε και εσείς) φτάνει λοιπόν η κλαψούρα ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ;ΜΗΠΩΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ;Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΕΙΝΕΙΤΑΙ;ΓΙΑ ΔΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!! ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ,ΝΟΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσυ εισαι μαστουρωμένος άνοιξε τα γκαβά σου και δες την πραγματικότητα

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News