Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα 2/6:


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βγαίνεις προς τα έξω, τόσο που κινδυνεύεις να εκτεθείς αλλά τουλάχιστον όχι αρνητικά. Οι σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι πολλές και έντονες, οπότε ένα τεράστιο αλισβερίσι θα σε βγάλει εντελώς από τα όρια σου, κάτι όχι απαραίτητα αρνητικό για σένα. Ερωτικά: Αναλαμβάνεις εσύ να μιλήσεις και να πεις όλα όσα μερικές φορές κρύβεις βαθιά μέσα σου γιατί πέρα από την παρόρμησή σου έχεις και τα παράπονά σου. Βέβαια με τον Δίδυμο υπάρχει ένας μεγάλος ενθουσιασμός που εσένα σου κάνει καλό. Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σου έρθει κάτι ξαφνικό και από εκεί που δεν το περίμενες να δράσεις με ένα τρόπο πολύ δυνατό και απρόβλεπτο. Όσο πάντως είσαι επικεντρωμένος/η στον στόχο σου τόσο περισσότερο θα δικαιώνεις τις επιλογές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Γίνονται αποκαλύψεις και ίσως να σου είναι δύσκολο να τις συνειδητοποιήσεις γιατί δεν έχεις προετοιμαστεί καθόλου. Η χρησιμότητά τους μπορεί να σε βάλει σε μεγαλύτερο προβληματισμό από ποτέ αλλά τουλάχιστον θα πάρεις μια σπρωξιά και θα μπεις μέσα στην κανονική ζωή, αυτή που πρέπει να είσαι. Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να κρύψεις τα συναισθήματά σου για τον Κριό, Δίδυμο ή Τοξότη, τελικά δεν μπορείς. Θα αφήσεις να σε παρασύρει το δυνατό ποτάμι και θα κάνεις αποκαλύψεις και μάλιστα πολύ καυτές για την δική σου ιδιοσυγκρασία. Οικονομικά & Καριέρα: Η θέση του υπευθύνου/ης μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε εκφράζει γιατί δεν θέλεις να εξαφανίσεις το ανθρώπινο πρόσωπό σου. Όλα αυτά που πιθανόν έχεις αναλάβει σε κάνουν να ξεχνάς και εσύ από που ξεκίνησες. Για αυτό σήμερα θα κινηθείς με απλότητα αλλά και με διάθεση να μάθεις περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον άξονά σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά δυναμική γιατί μετέχει κι ο Άρης. Μπορεί να μην πεις την γνώμη σου αλλά να την επιβάλεις και με ένα τρόπο αρκετά αυταρχικό. Οπότε να προσέξεις πολύ τους διαλεκτικούς διαξιφισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν με άτομα τα οποία διαφωνούν μαζί σου. Ερωτικά: Έχεις ένταση και θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις, χωρίς φόβο, γιατί ίσως βαρέθηκες να είσαι συνέχεια διπλωματικός/η για να τα έχεις καλά μαζί τους. Η σχέση με τον Τοξότη σε ανεβάζει ενεργειακά αλλά προσοχή στις εντάσεις γιατί αυτά που θα πείτε μεταξύ σας θα δημιουργήσουν τριγμούς. Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κινηθείς πολύ δυναμικά γιατί νιώθεις ότι κάπου έχεις καπελωθεί με ψέμματα και αντιφάσεις. Οπότε θα πάρεις τα ηνία και χωρίς να το καταλάβεις θα παίξεις ρόλο στις τρέχουσες καταστάσεις. Πάντως να θυμάσαι ότι η σωστή γνώση είναι δύναμη. Οπότε, επέλεξε τον δρόμο αυτόν, ψάχνοντας και ερευνώντας όλα τα δεδομένα που σου έχουν παρουσιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να ζεις μέσα στο ψέμα και σήμερα αποφασίζεις να ψάξεις βαθιά για να καταλάβεις και εσύ που κάνεις λάθη. Η αυτογνωσία είναι απαραίτητη για να κερδίσεις χρόνο αλλά και χρήμα. Η διαισθησή σου θα κτυπήσει κόκκινο γι' αυτό να την ακούσεις αλλά και να την ακολουθήσεις. Ερωτικά: Όταν γίνεται Πανσέληνος ανεξαρτήτως ζωδίου, επειδή είσαι παιδί της Σελήνης ενεργοποιείσαι και μάλιστα πολύ δυναμικά. Για αυτό τώρα θα αναζητήσεις να βρεις την άκρη στα συναισθήματά σου και όλα θα γίνουν για σένα πολύ φωτεινά. Το να μάθεις ένα κομμάτι του εαυτού σου και πως λειτουργεί απέναντι στην σχέση θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να είσαι όσο μπορείς πιο ανεξάρτητος/η. Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου θα έχει αλλαγές σε άτομα και εμπειρίες. Ίσως ένας καινούργιος αέρας να φυσήξει μέσα στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι γενικά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα σου φέρει τη λύτρωση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους. Η τάση σου να μάθεις περισσότερα για σένα και να ανακαλύψεις την αλήθεια σου θα σε συνεπάρει. Η ψυχολογία, η αυτογνωσία και γενικά οτιδήποτε σε βοηθά και σε προοδεύει σαν άτομο θα είναι αυτά που θα αναζητήσεις σήμερα. Ερωτικά: Ψάχνεις να ανακαλύψεις το ιδανικό και μάλλον θα το βρεις στο πρόσωπο ενός Τοξότη που μπορεί να γίνει σύντροφος, συνεργάτης και φίλος. Πάντως θα τολμήσεις να το αναζητήσεις και θα κάνεις ανοικτές συζητήσεις που δεν περίμενες καν. Οικονομικά & Καριέρα: Η συγκέντρωση σε ένα στόχο, ο οποίος διαπνέεται και από πνευματικότητα ή μια μεγάλη αλήθεια, θα σε κάνει να νιώθεις ότι αναβαθμίζεσαι. Το καλό είναι ότι θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει μια ώθηση για κάτι διαφορετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάς να βρεις αλήθειες που όμως ξέρεις πλέον συνειδητά ότι μπορεί να είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς και ίσως κάνεις πίσω. Οι πολλές υποχωρήσεις θα σταματήσουν από εδώ και πέρα και θα δουλέψεις περισσότερο με το μέσα σου και όχι με αυτά που θέλουν οι άλλοι. Σίγουρα έχεις πολλά να κάνεις και άλλα τόσα, καινούργια για να αντιληφθείς. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο. Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις όλες τις ψευδαισθήσεις που σε αφήνουν μακριά από την αλήθεια και τις πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: είτε με την δική σου παρέμβαση και πίεση, είτε με κάποιες συζητήσεις και ίσως αποκαλύψεις. Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να βάλεις το κεφάλι κάτω και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο που είναι νεφελώδες και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα. Οι επαφές σου με άτομα που έχετε το ίδιο αντικείμενο, πελάτες ή συνεργάτες θα είναι έντονες και πιθανόν να γίνει κι ένα ξαφνικό ματς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο γιατί έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις τα πράγματα και να μην σε καπελώνει κανένας. Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τα άλλα άτομα θα σου δώσει κάτι πολύ θετικό γιατί θα ενέχει μια πραγματικότητα η οποία θα σου αρέσει γιατί έτσι θα ήθελες να είσαι με τους φίλους σου και γενικά στην ζωή σου. Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να δεις κάτι που πονάει και σε ενοχλεί, θα το κάνεις και μάλιστα τόσο καθαρά που μετά μπορεί να τα βάλεις και με τον εαυτό σου που τόσο καιρό είχες πιαστεί στην παγίδα. Ο συγχρονισμός με Δίδυμο και Τοξότη είναι μεγάλος και σίγουρα θα έχεις μια πολύ όμορφη επαφή. Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις βήματα δυναμικά και σήμερα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες και θα μιλήσεις ανοικτά ή θα κάνεις ένα ταξίδι που το έλεγες πολύ καιρό και τώρα σου δόθηκε η ευκαιρία. Από αυτό θα βγάλεις κάτι καλό και θα πάρεις φόρα για τα επόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να λες ότι δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, σήμερα θα το παρακάνεις και σε πολυλογία αλλά και σε ξεσπάσματα και θα αποκαλύψεις ό, τι κρύβεις βαθιά μέσα σου. Οι αγορές και τα δώρα που θέλεις να κάνεις θα είναι παραπάνω απ' όσα συνηθίζεις γι' αυτό πρέπει να μαζέψεις το χέρι σου για να μην γκρινιάζεις μετά. Ερωτικά: Θα έχεις μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σου. Από εκεί που δεν περίμενες να σε πάρει ένα άτομο τηλέφωνο, θα δεις ξαφνικά την κλήση του και αυτό θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Πάντως οι αλήθειες είναι απαραίτητες για να πορεύεσαι και με τον Δίδυμο και τον Υδροχόο. Οικονομικά & Καριέρα: Η αισιοδοξία σου σε κάνει και σκέφτεσαι με ποιον τρόπο να κάνεις τα ανοίγματά σου. Θα θεωρήσεις κάποια άτομα πολύ σημαδιακά και θα πάρεις με ευχαρίστηση την βοήθεια τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον ζώδιό σου θα είναι από τις πιο σημαντικές του χρόνου γιατί θα συνειδητοποιήσεις βαθιά την δική σου αλήθεια και πως θέλεις να πορεύεσαι από εδώ και πέρα, κουβαλώντας μέσα σου όλη την σφαιρική αντίληψη για το ποιος/ποια είσαι στην πραγματικότητα. Ερωτικά: Βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια ολότητα και αυτό σε βοηθάει να ανακαλύψεις τις δικές σου κρυμμένες δυνάμεις σε σχέση όμως με το άλλο πρόσωπο. Ένας Δίδυμος μπορεί να είναι το άλλο σου μισό αλλά θέλετε και οι δυο πολύ δουλειά για να είστε μαζί. Οικονομικά & Καριέρα: Μια πρόταση από το πουθενά θα κάνει, εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να θέλεις να λήξεις την υπάρχουσα συνεργασία. Θα καταλάβεις έντονα πλέον ότι κάτι δεν σου αρέσει στη δουλειά και στην ουσία έψαχνες ευκαιρία να φύγεις. Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις να το ψάξεις αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αρνιόσουν να δεις μια πραγματικότητα που τώρα θα την δεις κατάφατσα και θα σε βάλει να ψαχτείς πολύ πιο δυναμικά. Το ισχυρό κίνητρο για σένα θα είναι το να αναλάβεις πρωτοβουλίες έξω από τα δικά σου δεδομένα και να τα καταφέρεις. Η συζητήσεις με άτομα που έχουν γνώση ψυχολογίας θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις. Ερωτικά: Με τον Δίδυμο η σχέση δεν είναι σταθερή, επειδή όλο και κάποιες εναλλαγές χρειάζεστε και οι δυο για να μην υπάρχει πλήξη και ανία. Ίσως οι συνθήκες να σε πιέζουν να ξεκολλήσεις από τα πολλά «πρέπει» και να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία. Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι να κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, αλλά σήμερα με κάποιο τρόπο θα το κάνεις, γιατί δεν έχεις εκείνη την εγκράτεια που σε υποχρεώνει να βάζεις μπροστά τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου αλλά και τις εμπειρίες σου με άτομα που έχετε μια κοινή πορεία αλλά και ταιριάζετε σε πολλές καταστάσεις. Η χαρά σου σήμερα μπορεί να είναι αδικαιολόγητη αλλά θα νιώσεις την αλλαγή στο πετσί σου. Ερωτικά: Ο Τοξότης είναι το σήμα κατατεθέν για σένα γιατί συνδυάζει την φιλία και τον έρωτα μαζί. Όλα μπορείτε να τα μοιραστείτε γιατί είναι ο άνθρωπός σου και θα το νιώσεις πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Το ότι θα βρεθείς με πολύ αλλά ωραίο κόσμο που θα είναι του γούστου σου μπορεί να σου φέρει και μια καλή γνωριμία. Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να σε καθοδηγούν και να σου λένε τι να κάνεις ούτε με ποιο τρόπο. Και αυτό θα το δηλώσεις σήμερα σε μια συνάντηση που μπορεί να πιεστείς για να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες μέχρι τώρα. Μύγα στο σπαθί σου δεν θα σηκώνεις και δικαίως γιατί όλα έχουν ένα όριο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά αλλά τι θα τελειώσεις είναι άλλο ζήτημα το οποίο φαίνεται ότι μάλλον δεν σε αφορά. Στην κυριολεξία θα βουτήξεις στα βαθιά και ό, τι βγει. Καλή επιτυχία λοιπόν και συγχαρητήρια για την τόλμη σου. Ερωτικά: Αποδεικνύεις ότι το λέει η καρδιά σου και κάνεις τελικά αυτό που θέλεις εσύ. Κουράστηκες να περιφέρεσαι και βάζεις τα όριά σου με ένα τρόπο άκρως επικοινωνιακό, για σένα που δεν μιλάς και πάρα πολύ. Δίδυμος, Λιοντάρι και Τοξότης θα σε διεκδικήσουν. Οικονομικά & Καριέρα: Τα μυαλά σου μπορεί να έχουν πάρει λίγο αέρα ενώ κανονικά οφείλεις να έχεις ένα είδος σεμνότητας. Πρέπει να ανταποκριθείς σε πολλά κοινωνικά καλέσματα που γίνονται για τη δουλειά σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Απόφυγε τις υπερβολές και την υπερεκτίμηση δυνάμεων.

---
Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News