Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αγωνία για τις τράπεζες: Ουρές στα ATM της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δημιουργήθηκαν ουρές στις τράπεζες της Αριδαίας, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του δημοσιεύει το Aridaia News

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος θα έχουν συνάντηση σήμερα, Σάββατο, με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση καθώς είναι πλέον κορυφαίο ζήτημα για την κυβέρνηση και για τη χώρα να μην υπάρξει κατάρρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη του πρωί του Σαββάτου μεταξύ των κεντρικών τραπεζιτών για την στήριξη των τραπεζών από την ΕΚΤ μέσω του ELA.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και όπως ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδειξε μεγάλη κατανόηση στην απόφαση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Φαίνεται να απέσπασε την υπόσχεση ότι η ΕΚΤ δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα με τη ρευστότητα αυτή την εβδομάδα.

Είναι δεδομένο ότι ο πανικός είναι ότι χειρότερο στις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αρκετός κόσμος πήγε στα ΑΤΜ τραπεζών να «σηκώσει» χρήματα κάτι που σίγουρα θα επιδεινώσει το κλίμα.

Δημιουργήθηκαν ουρές στις τράπεζες της Αριδαίας, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του δημοσιεύει το Aridaia News:



 
Η μάχη που θα γίνει πλέον είναι αν οι τράπεζες θα μπορέσουν να ανοίξουν τη Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες μέχρι το δημοψήφισμα. Η ρευστότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι το μείζον θέμα αυτή τη στιγμή. Η κατάρρευση των τραπεζών δεν πρέπει να γίνει επ ουδενί καθώς θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία. Αλλωστε τους τελευταίους μήνες έχουν φύγει πάνω από 45 δισ. ευρώ και μια δραματική εξέλικη στον τομέα των τραπεζών θα προκαλέσει πολύ χειρότερες καταστάσεις στην πορεία προς το δημοψήφισμα.

19 σχόλια:

  1. και η τρομολαγνεία συνεχίζεται... δεν το περιμενα απο εναν νεο δημοσιογραφο να παιζει το παιχνιδι του συστηματος και των τραπεζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε γαμησου μαλακα, ολα σας πειραζουν, παντου φαντασματα βλεπετε, ολα στημενα ειναι....αντε γαμησου

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο 12 :24

      Διαγραφή
    3. εχεις δικαιο κ εσυ 12.24 κ εσυ μαλακας εισαι

      Διαγραφή
    4. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΖΖΖΖΖ

      Διαγραφή
  2. Και τις εικόνες τρομολαγνεία θα τις χαρακτήριζες; Ο κόσμος τρομακρατήθηκε και πήγε να βγάλει τα χρήματα του! το κείνενο δεν δίνει "γραμμη" στο κόσμο να πάρει τα λεφτά του απλά καταγράφει την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. καρατζοβα το μεγαλειο σου....κακομοιρια...

      Διαγραφή
  4. τα δεκα άτομα που περιμένουν εξω από καθε ΑΤΜ της Αριδαίας ειναι οι "ουρές κόσμου"...;;;τα μεγάλα κεφάλια έχουν στείλει έξω τα χρήματα τους εδω κ χρόνια...τωρα μιλάμε για καταθεσεις το πολύ...τετραψήφιων αριθμών, που κ αυτές να τις βγάλει ο κόσμος έξω δεν ξερουμε... αν θα μπορεί μ αυτές να πληρώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Paidia mexri kai tis 2 pou imoun aridaia stin peiraios ginotan panikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανθρωπάκια υπόδουλοι των καναλιών και του φόβου ...αυτός είναι ο περήφανος λαός ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψιχραιμία, τα πράγματα είναι ποιο απλά απότι τα παρουσιάζουν τα κανάλια (που άλλη μια φορά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία), η κυβέρνηση θέλει τη γνώμη του κοσμου για ένα μεγάλο θέμα. Τόσο απλά και θα δείτε ότι ούτε οι τράπεζες θα καταρρεύσουν και με το όχι μας λέμε ότι η Ελλάδα είναι χώρα ελεύθερη. Σκεφτείτε τις ιστορικές στιγμές για την Ελλάδα και θα βρείτε εύκολα την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε βαφειαδη στους ορους δημοσιευσεις σχολιων απαγορευονται οι υβρεις.να ειστε πιο προσεκτικος σε οτι δημοσιευετε αν θελετε να θεωρειστε σοβαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηξαμε στη σοβαροτητα, καντε του μυνηση, αλλιως αλαξτε καναλι.

      Διαγραφή
    2. Απαγορέυονται οι ύβρεις είπατε κυρία μου? τί λέτε, κοκκινησατε?...ισκρα μανταμ ισκρα, επιπεδο....

      Διαγραφή
  9. Οι πατριωτες πανε στα ΑΤΜ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά δημοσιεύεται η όχι βρισιές , εδώ διαβάζω αρκετές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γαμιεστε ,όσοι ψηφίσετε ΝΑΙ , θα το δημοσιεύσεις η όχι ,για να δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News