Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τα Σκόπια... «Μακεδονία»!

Η Κομμουνιστική Τάση του κόμματος φιλοξενεί άρθρα από... Σκοπιανούς μαρξιστές συντρόφους

Την ονομασία «Μακεδονία» φαίνεται ότι υιοθετεί η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στα Σκόπια, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ευρύτερη περιοχή, λόγω των ραγδαίων εσωτερικών εξελίξεων στη γείτονα χώρα.

Η μαρξιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με εκπροσώπηση στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της δύο ενδιαφέροντα άρθρα, «για τις μαζικές διαδηλώσεις στη Μακεδονία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά και την αιματοχυσία στο Κουμάνοβο, γραμμένα από Σκοπιανούς μαρξιστές συντρόφους.


 Στο πρώτο άρθρο, με τον τίτλο «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης ξεπερνούν τις εθνικές διαφορές», σημειώνεται ότι «για πρώτη φορά από τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, οι εργάτες και οι φτωχοί της Μακεδονίας, ακολουθώντας τα παραδείγματα της Βοσνίας, ενώνονται ενάντια στους εθνικούς διαχωρισμούς σε μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης».

Η κατάσταση στα Σκόπια μετά τις μάχες στο Κουμάνοβο αναλύονται από τους Σκοπιανούς αρθρογράφους στο κείμενο «Η Μακεδονία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κουμάνοβο», όπου, μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι «αρκετοί υποστηρίζουν ότι οι δυτικές, ιμπεριαλιστικές δυνάμεις βρίσκονται πίσω από αυτό το περιστατικό. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, η Δύση, μέσω της αποσταθεροποίησης της Μακεδονίας, ενδιαφέρεται να σταματήσει την κατασκευή του τουρκικού αγωγού φυσικού αερίου, που θα μεταφέρει το καύσιμο από τη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Ελλάδας, Μακεδονίας, και Σερβίας με τελικό προορισμό την Ουγγαρία και την Αυστρία».

5 σχόλια:

  1. μπλεξαμε παλικαρια μπλεξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μονη εθνικη και σοβαρη κυβερνηση που μπορει να προασπιστει την Μακεδονια και το ονομα αυτο ειναι η Χρυση Αυγη ειτε το θελετε ειτε οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όλοι είναι ανίκανοι για να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό. Κατ' εμέ και η οργάνωση που ανέφερες πουλάει απλά την αγάπη για την πατρίδα.
      Όλοι προδότες είναι.

      Διαγραφή
  3. δε παν να δώσουν τα πάντα...οι έλληνες φταιν που εφτιαξαν τετοιο ξεφτυλισμενο κρατος που δεν αξιζει να κανεις τιποτα γιαυτο...μονο ενα...να φυγεις για να σωθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News