Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Μαθηματικά ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις από το Φροντιστήριο «Συνειρμός»

Πέτρος Μάρκου, Φροντιστήριο Συνειρμός

Τα σημερινά θέματα δεν χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 

Το 1ο, το 2ο και το 3ο θέμα είναι κλασικά θέματα τα οποία δεν αναμένεται να δυσκολέψουν τους καλά προετοιμασμένους μαθητές. 

Στο 4ο θέμα επανήλθε (όπως ήταν αναμενόμενο) μετά από 6 χρόνια ένα πρόβλημα, το οποίο όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι τα προβλήματα παραδοσιακά δυσκολεύουν τους μαθητές. 

Σημαντικό είναι να σημειωθεί επίσης ότι τα θέματα:

- δεν καλύπτουν σημαντικές παραγράφους της ύλης, όπως το Θεώρημα Fermat και τα εμβαδά αλλά 

- είναι ελαφρώς ευκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά. 

Πέτρος Μάρκου,
Φροντιστήριο Συνειρμός









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News