Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Εκπροσώπηση της Αλμωπίας στον ΕΣΜΥΕ

Σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΕΣΜΥΕ που προέκυψε μετά τις εκλογές τις 16ης Μαΐου 2015

Την Πέμπτη 21/5/2015 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) που προέκυψε από τις εκλογές τις 16ης Μαΐου 2015, προχώρησε σε σύσταση σε σώμα.

Η νέα διοικητική διάρθρωση του συνδέσμου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΙΣΚΑΚΗ ΜΕΛΙΤΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΗ: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΕΣΜΥΕ, μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία κατά την οποία πέτυχε τη μέγιστη συμμετοχή και συσπείρωση των μελών του, δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην οποιαδήποτε καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του και να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού της αγοράς ενέργειας.

Στόχος του είναι να κάνει σαφές το αυτονόητο γεγονός ότι η περαιτέρω διείσδυση των ΜΥΗΕ, μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στη σοβαρά τραυματισμένη οικονομία της χώρας μας.

2 σχόλια:

  1. Μα καλά ,ολόκληρος σύνδεσμος Υδροηλεκτρικών Φωτοβολταϊκά μας δείχνουν!!!
    Από φωτοβολταικούς μόνο εκπροσωπούντε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξαναπέστο με δικά σου λόγια.Παμε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News