Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Μηδενίστηκε γραπτό μαθητή κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών επειδή είχε κινητό μαζί του

Ζήτησε να πάει τουαλέτα ενώ κουβαλούσε πάνω του την συσκευή

Τον πρώτο μηδενισμό γραπτού, στις φετινές Πανελλαδικές, είχαμε την Τετάρτη σε σχολείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ένας μαθητής της Γ΄ Λυκείου, ζήτησε να πάει τουαλέτα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Οι επιτηρητές που τον συνόδευσαν, όταν βγήκε του ζήτησαν να τον ελέγξουν και τότε...

...βρήκαν να έχει κρυμμένο το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχε παραδώσει, πριν πάρει τα θέματα.

Αμέσως οι επιτηρητές τηρώντας τις εντολές του υπουργείου Παιδείας προχώρησαν στο μηδενισμό του γραπτού του μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News