Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στα μπαράζ ανόδου

Δείτε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο Πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας Απόλλων Κρ. Βρύσης στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική:

 
ΕΠΣ Πέλλας:
Απόλλων Κρ. Βρύσης

ΕΠΣ Ημαθίας:
Α.Ε. Ειρηνούπολης

ΕΠΣ Χαλκιδικής:
Π.Ο. Ν. Μουδανιών

ΕΠΣ Κιλκίς:
Κιλκισιακός

22 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολες ομάδες όμως έχετε άστρο εκεί στο πριγκιπατο. Βαγγέλης Ντισιος. Καλή Επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prosoxi megali xriazete na jerete exete kairo apoxi apo to protaulima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα φορμαρίστηκε την κατάλληλη εποχή. Έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία και το πιο σημαντικό για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ο προπονητής όταν γυρίσει να δει στον πάγκο τις αλλαγές που θα κάνει έχει 7 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές με τεράστια αξία που για μένα αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Απόλλωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δωστε απο τωρα την ανοδο στα μουδανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o ntisios tetoia mats uelei kalh epytyxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kria vrisi apo twra pisteuo tha einai stin gama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!👍🏻👍🏻ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!GETAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τυριακιδης στην γ.η ειρηνουπολη θα ειναι αυτη που θα βγει πρωτη πολυβολο ο καραγιαννης.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα λες όλα! Όχι μόνο για τα πολυβόλα αλλά και για τα στόπερ που δεν μπορούν να στρίψουν με ότι αυτό σημαίνει!!!

      Διαγραφή
    2. Την κ.βρυση αδερφε θα την παρει μονος του ο καραγιαννης δεν θα τον βλεπει καν η αμυνα τις κ.βρ ..αλλα πρωτα θα φατε τριμπαλο στα μουδανια...

      Διαγραφή
  9. βάση λογικής φαβορί ειναι ο Ειρηνούπολη. Ο Ντίσιος δεν τα είχε καταφέρει στον Αλμωπό απέναντι σε Νεοκαστρο και Βαφειοχώρι ,θα τα καταφέρει τώρα? πιστεύω ότι δεν ειναι για μεγάλα πράγματα ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προκατάληψη που έχεις για τον Ντίσιο δεν ξέρω από που πηγάζει αλλά υπάρχει μια διαφορά ο Απόλλων είναι έμπειρη ομάδα με μέταλλο και ο Αλμωπός του Ντίσιου ήταν μια πολύ καλή νεανική ομάδα χωρίς πείρα και γι αυτό δεν ανέβηκε !! Τώρα αν θα τα καταφέρει " κοντός ψαλμός..."!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Αλμωπός ήταν είναι και θα είναι της Αριδαίας και μόνο της Αριδαίας. Τελεία και παύλα. Όσοι πέρασαν από την ομάδα ανήκαν στον Αλμωπο όχι ο Αλμωπός σ'αυτούς.

      Διαγραφή
    3. "Ο Αλμωπός του Ντίσιου " είναι έννοια μεταφορική για να το πω πιο λιανά "την περίοδο που εργάστηκε ο Ντίσιος στον Αλμωπό". Απαντάμε σε σχόλια αλλά από ότι βλέπω πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  10. σωστή παρατήρηση. Μόνο έμπειρες ομάδες μπορούνε να πάνε για άνοδο.Αλλά η Ειρηνούπολη είναι δύσκολος αντίπαλος.Ο Ντίσιος πραγματικά ωρίμασε και έκανε όντως την νεανική Κρύα Βρύση έμπειρη,ωριμη απ το Δεκέμβριο και μετά.Μπρέγκου Πετρίδης Νιρλας τα μεγάλα χαρτιά του Απόλλωνα.
    Profitis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς όλοι που σχολιάζετε εδώ μέσα πρέπει να είστε πολύ μεγάλοι αναλυτές ποδοσφαίρου. Τόσο μεγάλοι που αμφιβάλω αν έχετε παίξει κιόλας ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν μας είπες αν έπαιξες ποδόσφαιρο και σε ποιο επίπεδο όχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε με ποια παικτούρα έχουμε να κάνουμε!
      ΥΓ Και ο Μουρίνιο δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά όπως βλέπεις βρίσκεται στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!!

      Διαγραφή
  12. TOY XRONOY STI A 1 UA GINETE XAMOS POLLLA NTERMPI UA EXEI BLEPE GIANNITSA EDESAIKO KRYA BRYSI ALMOPO ASPRO PELLA ,KAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γελάει όλη η ελλάδα με το χάλι της πέλλας .Ποδοσφαιρικά μηδεν.Δεν υπάρχουμε πουθενά.Η Επς να μην χαιρετε για το ποδόσφαιρο μας όταν δεν έχουμε ομάδες σε μεγάλες κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γελάω με τις βλακείες που γράφεις!!! Εξηγώ όχι τίποτα άλλο αλλά για να σε προλάβω γιατί γνωρίζεις ή κάνεις πως δε γνωρίζεις! Η ΕΠΣΠ ακόμη και σήμερα πληρώνει το τίμημα να βρεθεί απέναντι στην "παράγκα" η οποία από το 1996 έχει ισοπεδώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα στημένα και κάτι απίθανους τύπους με εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους και η βασική αιτία σήμερα να μην έχει δικές της εγκαταστάσεις είναι η αντιπαράθεση που είχε τόσα χρόνια με την αμαρτωλή ΕΠΟ! Καλύτερα έτσι παρά με τα λαμόγια τα οποία όπως ξέρεις τώρα περνάνε ένα ένα την πόρτα του ειδικού ανακτριτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγαπητέ κύριε 1.57 η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο της Πέλλας είναι σε απαξίωση όπως κι αν το δούμε, όπως κι αν το αναλύσουμε,όπως και να το φιλοσοφήσουμε.Δεν έχει να κάνει με καμιά συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΣ αν αυτό σε φοβίζει.Ένας νομός είναι ποδοσφαιρικά αναπτυγμένος απο το :πόσους διεθνείς ποδοσφαιριστές διαθέτει, πόσες ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες διαθέτει κοκ.
    Προοπτική ,ελπιδες και μέλλον όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν και λένε.Πρακτικά ,όπως είπε ο 9.05,δυστυχώς :ποδοσφαιρικά η Πέλλα δεν υπάρχει σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να με φοβίσει? Δεν έχω καμία σχέση με την ΕΠΣΠ απλά είπα τη γνώμη μου επειδή ο 9:05 τα ισοπεδώνει όλα σε ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο της Πέλλας! Γενικά το ποδόσφαιρο της Πατρίδας μας είναι σε πλήρη απαξίωση και όπως είναι φυσικό η μπάλα παίρνει και το Νομό μας! Από που να αρχίσω από το Ν. Θεσσαλονίκης? Ο Άρης και ο Ηρακλής τόσα χρόνια ανύπαρκτοι! Στους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας μόνο η Βέροια υπάρχει και αυτή είναι μέσα στο βούρκο με τα στημένα! Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε βλέποντας όλη αυτή την εικόνα?
      Και ένα τελευταίο αφού στο παράνομο στοίχημα παίζονται αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου νομίζω πως δεν υπάρχει σωτηρία!!!
      Η Πέλλα ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει σήμερα επειδή δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αυτή την άρρωστη κατάσταση!!
      Σήμερα γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια από τις Ακαδημίες και τις μεικτές του Νομού όπου όμως τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου! Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζούμε εύχομαι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας να μη τα παρατήσουν γιατί το έργο το οποίο προσφέρουν είναι ανεκτίμητο!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News