Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Φεστιβάλ Πόζαρ 2015: Σας αποκαλύπτουμε τον τραγουδιστή ΕΚΠΛΗΞΗ της φετινής διοργάνωσης!

Χορηγός επικοινωνίας για άλλη μια χρονιά το Aridaia News!

Το Φεστιβάλ Πόζαρ έγινε θεσμός και έρχεται για τέραρτη χρονιά να ξεσηκώσει τα πλήθη, μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση που αποτέλεσε πόλο έλξης για περίπου 10.000 κόσμο από ολόκληρη την Ελλάδα.

Και φέτος όμως, αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο «μπαμ», καθώς τα ονόματα τα οποία ακούγεται ότι θα το πλαισιώσουν είναι τρανταχτά και ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τους διοργανωτές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη δεύτερη μέρα θα μας χαρίσει μία μοναδική συναυλία ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπητός και ιδιαίτερος.

Ο λόγος για τον έναν και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη που θα γίνει ένα με τη φύση των Λουτρών και θα ανοίξει ΤΕΡΜΑ ΤΗ ΦΩΝΗ των ηχείων τα οποία θα χτυπούν στο ρυθμό του ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να του φωνάζουμε «Σ’ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ» μιας και έχουμε πολλά χρόνια να τον ακούσουμε ζωντανά σε συναυλίες.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να μάθουμε και τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πόζαρ, τα οποία αναμένεται να είναι εξίσου δυνατά!

Χορηγός επικοινωνίας για άλλη μια χρονιά το Aridaia News!

13 σχόλια:

  1. οπωσδήποτε θα παω, με μια μπουκαλα ουισκι παραμασκαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υφος πολλων καρδιναλιων και μεγαλο τουπε... Αν ειναι δυνατον να χαιρομαστε με το Μαζωνακη.....

      Διαγραφή
  2. Μην πας αν δεν σου αρεσει ζηλιάρη, θα σκασεις παλι απο το κακο σου εκεινο το 2ημερο που θα γινεται χαμος εκει πανω. Αλλα τέτοιοι μίζεροι είσαστε αντί να χαίρεστε με κατι που γινεται στο τόπος σας μιλάτε μονο! Αν τον έφερνε η ΕΔΕΣΣΑ σαν τρελός θα πηγαίνες και θα έριχνες και τα 2πλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός ο μαζωνακης αλλά ο τσαλικης καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi ton mazwnaki ton martaki theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιος ο μαζω!! αλλα φερτε ΚΑΡΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω να συμμετάσχουν και τοπικά συγκροτήματα. Ν'ακούσουμε επιτέλους και την αληθινή μουσική σκηνή της περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλλο σκυλα δεν βρηκανε για να ανεβασουνε το πολιτιστικο επιπεδο της αλμωπιας νομιζω οτι ειναι ντροπη που τους βρισκουνε δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στηριζουμε τους τοπικους καλλιτεχνες Αγγελος Δεμεστιας στο ιδιο στυλ αλλα ειναι τουλαχιστος Καρατζοβιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φέρτε τον Ρέμο να χαθεί η ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News