Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Δήμος Έδεσσας καταδικάζει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα

Ανακοίνωση

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Καταδικάζει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία καθίσταται υποχρεωτική η μεταφορά των διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας και ζητά την άμεση κατάργησή της, θεωρώντας ότι τέτοιες ενέργειες πλήττουν ευθέως την ανεξαρτησία και την αυτοτέλεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργώντας προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων.

2. Ο Δήμος Έδεσσας και τα ΝΠΔΔ του Δήμου Έδεσσας να μην προβούν σε καμία ενέργεια που προβλέπεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μέχρι τη λήξη του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ (7-9 Μαΐου).

Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμ. 91/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 8η συνεδρίαση της 24ης Απριλίου 2015.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φίλιππος Ν. Γκιούρος

2 σχόλια:

  1. τι ειναι αυτοί ρε, εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί δεν δίνουν αυτά που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αφού είπαν ότι δεν έχουν γιατί βγάζουν αυτή την ηλίθια ανακοίνωση, για να πούνε ότι είναι αντιπολίτευση? και αυτό το ξέρουν όλοι. τί νόημα έχει, ας μας απαντήσει ο κ.πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News