Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Φρίκη στους Προμάχους: Σκοτώσαν άκακο αδέσποτο σκυλί με δύο σκάγια

Σκοτώσαν άκακο αδέσποτο σκυλί

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο ο αντιδήμαρχος Αριδαίας κύριος Τσιμτσιρίδης τηλεφώνησε στον πρόεδρο του συλλόγου μας για ένα χτυπημένο αδέσποτο σκυλί στους Προμάχους και ζήτησε την βοήθεια μας.

Ο πρόεδρος της φιλοζωικής μας ανταποκρίθηκε αμέσως,παρευρέθηκε στο χωριό στις 11:15 πήρε απο εκεί το τραυτατισμένο ζώο και το πήγε αμέσως στο κτηνιατρείο του κυρίου Π. Παλαμίδα στην Αριδαία. Διεγνώσθει εσωτερική αιμοραγία,δώθηκε φαρμακευτική αγωγή με μηδαμινές πιθανότητες ίασης απο την διάγνωση του κτηνιάτρου.

Το ζώο κρατήθηκε απο εμάς για περαιτέρω θεραπεία αλλά δυστυχώς κατέληξε μέσα σε δύο ώρες. Έγινε νεκροψία στο ζώο και βρεθήκαν στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα δύο σκάγια. Ναί ΣΚΑΓΙΑ!  Αεροβόλου όπλου.

Φυσικά θα γίνουν καταγγελείες και απο τον σύλλογο Φίλων ζώων Η ''Ελπίδα'' αλλά και απο τον Δήμο Αριδαίας.

Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο χωριό Πρόμαχοι.

Δήλωση του Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φώτη Παραστατίδη

''Ελπίζω όλοι εσείς στους Προμάχους να μην είστε τόσο μικρόψυχοι και να καταδείξετε αυτόν που το έχει κάνει! Αύτος είναι ένα μίασμα της κοινωνίας,ένα κοινωνικό παράσιτο που δεν πρέπει να μείνει στην αφάνεια. Αναλογιστείτε!!! Μεγάλο Σάββατο, είναι εβδομάδα συγχώρεσης... αυτός ο ''άνθρωπος'' έσπειρε τον θάνατο με το έτσι θέλω σε ένα άκακο αδύναμο πλάσμα. Φανταστείτε λοιπόν για το τί είναι ικανός να κάνει ακόμη... Ως πρόεδρος του συλλόγου φίλων ζώων η ''Ελπίδα'' θέλω να απευθυνθώ στον Μορφωτικό σύλλογο Προμάχων ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ'' που γνωρίζω πόσο δραστήριοι είναι και πόσα πολλά έχουν προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και να τους πώ ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο τα φαναράκια για την νύχτα της Αναστάσεως αγαπημένοι μου φίλοι(καλά είναι και αυτά). Πολιτισμός είναι να προσφέρετε την αγάπη σας και την φροντίδα σας στα 5-6 αδέσποτακια της περιοχής σας (που πάλι γίναν αδέσποτα απο συντοπίτες). Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε''.

82 σχόλια:

  1. κρίμα πολύ κρίμα τέτοιες μέρες να ακούγονται κ να γίνονται τέτοια πράγματα, ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γνωστος μπασταρδος καταστηματαρχης της πλατειας, μιληστε μπαχοβιτες....μιληστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι αυτος?επιβεβαιωμενο?αι σιχτιρ

      Διαγραφή
    2. Ωραια λοιπον, απο την στιγμη που εισαι τοσο σιγουρος,γιατι δες κανεις μια επωνυμη καταγγελια?
      Αλλα οχι, απλα θα κραξω επειδη μπορω...

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ. ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείξτε τον μωρέ!! Αφού ξέρετε... Τι κακο μπορεί νά σου κάνει το ζωντανό?? Νά κάνει την ανάγκη του στην ρόδα σου? Νά κάνει την άλλη ανάγκη του στην είσοδο σου? Νά τρομάξει το παιδί σου? ΤΙ ΤΙ ΤΙ? Τρόμαξε το θα φύγει ,κανε πως πιάνεις πέτρα θα φύγει ,καντου ουστ από εδώ θα φύγει, χτύπα το πόδι σου κάτω πάλι θα φύγει... Τόσο εύκολα και αβίαστα νά σκοτώνεις ένα ζωντανό?? Ο θεός θα σε κρίνει!! Αλλά που νά ξέρεις με το φτωχο σου το μυαλό πως όταν γεράσεις και δεν θα είναι κανένας δίπλα σου θα πάρεις ένα σκυλί για συντροφιά... Που θα είναι πάντα εκεί ,θα σε περιμένει κουνοντας την ουρα , που θα έρχεται νά ξαπλώσει στα πόδια σου όταν αυτα κρυώνουν, που θα σου κάνει ζογκλερικα όταν θα του λες την λέξη μπισκότο , που όταν πέσεις από το κρεβάτι και δεν θα μπορείς νά σηκωθείς αυτό θα γαβγίζει και θα έρθει κάποιος νά σε σηκώσει, που δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, ενω τα παιδιά σου θα είναι χιλιόμετρα μακριά... Απλά κατάλαβε πως το σκυλί άνθρωπε μου είναι μαγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγα και σε καταλαβε το μουνι το γαμημενο

      Διαγραφή
    2. προτιμάτε να προστατευτε έναν ανθρωπο αντι για ένα αδέσποτο? πρώτα τα αδέσποτα μετά οι ανθρωποι....Γαβ γαβ

      Διαγραφή
  5. καλα ρε παιδια γιατι δεν τον καταγγελετε? αφου τον ξερετε ολοι, ειναι το ιδιο κολοπαιδο που δεν ξερει ποιος ειναι ο πατερας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι καταδεικνύετε αλλά δεν κατονομάζετε..όλοι είστε χέστες! Ουαί Φαρισσαίοι υποκριταί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι αυτός που λέτε και έτσι ΄οπως τον περιγράφετε, τότε ξέρετε ότι ο χαρακτήρας του είναι ίδιας συμπεριφοράς -με διαφορετικό τρόπο, βέβαια, και προς τους ανθρώπους! Το ζωντανό ήταν εύκολος και ανεκτικός για την μικροκοινωνία του χωριού, τραμπουκισμός. Απορώ γιατί το κατάστημά του έχει ακόμα πελάτες! Χτυπήστε τον εκει που πονάει! Στο χρήμα! Θα ξαφνιαστείτε με το πόσο εύκολα θα αποκαλυφθεί όλη η γύμνια της ψυχής του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα θα ήταν από τους πρώτους στο υπερθέαμα των βεγγαλικών ο "ανθρωπος" που δολοφόνησε το ζωντανό! Και θα δηλώνει και χρισιανός και θα "αγανακτεί" με τους σκεπτικιστές περί θρησκείας! Με τόσες Αναστάσεις ανά την υφήλιο και τόοοσους χριστιανούς και θρήσκους ο παράδεισος θα ήταν ήδη εδώ. Υποκρισία, αλαζονεία, απληστία, μοχθηρία, μικροψυχία.. Νομιζω θεωρούνται -"κατά τας γραφάς"- από τα θανάσιμα αμαρτήματα! Περισσεύουν όμως στους ανθρώπους και μάλιστα είναι χαρακτηριστικά κυρίαρχα όσων θεωρούνται "επιτυχημένοι" και "επενδυτές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι αντιδεοντολογικο οτι δεν αναρτώνται σχόλια τα οποία θεωρούν συνειδητά,τεκμηριωμένα και δημοκρατικά,ότι η φιλοζωική υπερβάλλει,ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται ξεφεύγουν και οτι συνειδητά δεν μπορεί να μπλέκει δικαστικά κάποιος-αν με μια λάθος ενέργεια σκότωσε ένα αδέσποτο.Υπάρχει και κόσμος που κρίνει το ήθος ,το παρελθόν και το ποιόν και των ανθρώπων που δηλώνουν μέλη της Φιλοζωικής .Και αυτοί κρίνονται,''ζυγίζονται'' και μελετώνται εαν είναι άψογοι όπως απαιτούν απ τους άλλους να φέρονται.Κύριε Βαφειάδη πολιτισμός ειναι η με ένταση ανάδειξη και των διαφορετικών απόψεων.
    υγ.Πραγματικά μου δημιουργουν τρόμο οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από άνθρωπο προς άνθρωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες Μπουλη? ειλικρινα απορω μαζι σας

      Διαγραφή
    2. Φαντάσου πως έχεις ένα σκυλί 5 χρόνια είναι το χόμπι σου, παίζεις μαζί του ,διασκεδάζεις ,το προσέχεις σαν παιδί σου ,του κάνεις εμβόλια ,το πας στον κτηνίατρο , στεναχωριέσαι όταν δεν έχει όρεξη... Και μια μερα το βλέπεις νεκρό στην αυλή σου... Φαντάσου την σκηνή και πες μου αν είναι τρομακτικά αυτα που λέει ο αρθρογράφος...

      Διαγραφή
    3. Εσύ 10:19 φαντάσου να έχεις στην αυλή σου κότες ή ότι άλλο... Και να μπαίνει ενα αδέσποτο να τα ρημάξει όλα... Τι θα έκανες.. Πώς θα αντιδρούσες

      Διαγραφή
    4. ποσο μαλακας μπορει νασε ρε 12.48? "η πουτανα θελει να κρυφτει αλλα οι τυψεις δεν την αφηνουν"

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ. Μάθαμε τώρα τους νόμους και θα μπαινει φυλακή ένας έστω και ασυνείδητος λες και έπραξε γενοκτονία. Αυτοί που φυλακίζουν τα ζώα μέσα στα σπίτια δια βίου ντεμέκ φιλόζωοι και σου προτείνουν κιόλας προκλητικά να πάρεις και συ ένα για γιό σου είναι καλύτεροι.Ο άλλος έχει τον σκύλο για χόμπι και είναι σωστός. Ρε δεν μας παρατάτε ψηλωμύτηδες που αν δεν σας αρέσει και η ράτσα δεν το θέλετε.

      Διαγραφή
  10. Δεν υπάρχει χειρότερο μπουλινγκ απο αυτό που γίνεται με αυτά τα σχόλια.Κρίμα και λέγεσαι χριστιανός. Όταν δεν το ειδες δεν ξέρεις και ποιος το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα επιτέλους!!! Όλοι ξαφνικά έγιναν γνώστες και κρίνουν τα πάντα!!! Δε λέω, ήταν άσχημο ολο αυτό με το αδέσποτο όμως αυτό που γίνεται με τα σχόλια κάτω από τα άρθρα όπου ο καθένας μπορεί να μιλάει όπως θέλει και να προσβάλλει τον άλλο ειλικρινά με ξεπερνά!!

      Διαγραφή
    2. ...1.28 αν σε ξεπερνα πατα γκαζι, αλλωστε ετσι λειτουργουν τα μπλοκς?αν δεν σ αρεσει αλλαξε σελιδα, ακου ο καθενας κρινει τα παντα....ναι φιλε ο καθενας, ετσι λειτουργει το συστημα, εσυ δεν εχει τυχη να κρινεις ποτε κανενα στο καφε που συχναζεις?

      Διαγραφή
  11. είναι μειοψηφία όσοι υπερασπίζονται τα αδέσποτα.Απλά η πλιεοψηφία κάνει υπομονή μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λετε κυριε? που ζητε? οι αυλες ειναι γεματες σκυλια, που ζεις απορω, μαλλον μοιοψηφια ειστε εσεις κυριε

      Διαγραφή
    2. σιγα και σε καταλαβε φιλε 12.24, ο τυπος ειναι γιδαρας, ζει σε αλλον κοσμο, αλλα θα το βρει απ το θεο, ναναι σιγουρος ο βρωμοψυχος.

      Διαγραφή
    3. ΧΑ..ΧΑ.. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ 10.43? ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ?

      Διαγραφή
    4. σε καιρο χρεωκοπιας και κρίσης κάποιοι μιλάνε για αδέσποτα? που βρίσκουν χρόνο και χρήμα γι αυτά? δηλαδή σοβαρά τώρα...έλυσαν όλα τους τα προβλήματα και λύνουν και των αδέσποτων? ενδιαφερθειτε βρε παιδια με τα σκουπίδια που θα γεμισουμε αρώστειες ,ενδιαφερθείτε με άπορες οικογένειες,ενδιαφερθείτε με δεκάδες κόσμο που χρωστάει ενοίκια θα βγουν σε έξωση,ας βοηθήσουμε ορφανα παιδια που έχουν σοβαρα προβλήματα,ή ας βοηθησουμε αρρώστους .Ε όχι ομως πριν απ αυτα όλα τα αδέσποτα...κρίμα δεν ειναι...εως και ντροπή κατα την ταπεινη μου γνώμη...

      Διαγραφή
    5. μα τις αυλές με τα σκυλιά τις κοροιδεύουν όλοι αγαπητε.Αλλο εκαλη που μαζευουν τα περιτωματα με γαντια , κι αλλο σκυλια στην αυλη που συχνα και η νοικοκυρα με κολαν και τσιγαρο είναι ολόκληρη μέσα στη βρώμα...μην μπερδεύσε...θέλει πολλά κότσια και δουλειά για να έχεις καθαρό σπίτι με σκυλί στην αυλή!!!

      Διαγραφή
    6. έτσι είναι.Για να μπορείς να έχεις σκυλί στην αυλή σου ,είναι τόσες οι ευθυνες ,τα έξοδα και ο χρόνος που πρέπει να δώσεις ,που είναι πολυυ δύσκολο...Δεν πρέπει να ενοχλει τους γείτονες ,πρεπει να το καθαρίζεις,τα να το παιζεις, να το εμβολιάζεις, να το βλέπει ειδικός.Ποιός τα κάνει όλα αυτα? όσοι έχουν σκυλιά στις αυλές και ειδικά στην αριδαία δημιουργουν τεράστιες δυσκολιες στις γειτονιές τους...και βασίζονται στην υπομονή τους...

      Διαγραφή
  12. ειναι ο πολιτισμοσ των ανθρωπων.πολιτισμοσ δεν ειναι μονο τα 5 πανυγηρια που στηνονται αλλα ο σεβασμοσ τησ φυσησ και των ζωων.ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δηάδή για να σοβαρευτουμε τώρα!!! πασχαλιάτικα υπάρχει κόσμος που ασχολείτε με τα αδέσποτα? και για τα άλλα ζωα που σφαχτηκαν? μουγκα? υποκρισία? τι? περιμενουμε απαντησειςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΛΟΦΝΟΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΕΥ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΟ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ?????
    ΚΑΙ ΣΥ "ΚΥΡΙΑ" ΚΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λιγα για τους προμαχιωτες..σας ξερουμε κι εσας τι ρολο βαράτε...ιδιορυθμοι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος μιλησε για ολους τους προμαχιωτες ρε βλητο? απλα εχετε αρκετα υποαναπτυκτα διποδα....διαφωνεις?

      Διαγραφή
    2. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ 11.38? ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ? ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ.

      Διαγραφή
    3. εγώ δέν ειδα κάποιο σχόλιο να κατηγορούν τό χωριό, αρα μή βγάζεις κακίες

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    5. "ΑΓΑΠΗΤΕ" 1:28, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 10:43 ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
      ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
    6. ζητάτε να καταδωσουμε χωριανό μας για ένα αδέσποτο? πάτε καλά?εγκεφαλικό πρόβλημα έχετε? τι ειναι τα αδέσποτα ?εεεεε ξυπνηστε μην σας ξυπνησουμε.Φτανει αυτο το παραμυθι.Βλεπουμε διαβαζουμε αλλα μέχρι ένα σημείο.

      Διαγραφή
    7. ...με τι θα μας ξυπνησεις ρε κολοπαιδο, και φυσικα να καταδωσετε εναν δολοφονο, που ειναι το περιεργο? αλλα μαθαινω οτι επιτελους βρεθηκε ανθρωπος και θα τον τυλιξουν σε μια κολα χαρτι.

      Διαγραφή
    8. εξισωνεις τα ζωα με τους ανθρωπους μισανθρωπε? πλάκα έχεις...

      Διαγραφή
    9. κανένα ενδιαφέρον για δεκάδες άλλα ζώα και Κόλημα με τα αδέσποτα !!! Γιατί ? δεν είναι περίεργο? μονομερές? προσωπικά πάντως θα ήθελα ένα όμορφο σκυλί στην αυλή μου ,αλλά όταν έμαθα πόσες προυποθέσεις και υποχρεώσεις έχει...είπα άστο...είναι σαν να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο...ποιός έχει χρήμα και χρόνο για επιπλέον έξοδα ?

      Διαγραφή
  16. Τοση ωρα μιλατε και θιγετε ενα ολοκληρο χωριο! Ειναι δικαιο αυτο? Επειδη ενας σκεφτεται κατα αυτον το τροπο δν σημαινει οτι ολοι σκεφτονται ετσι! Επισης τα αδεσποτα ειναι τοσα πολλα στους Προμαχους (ναι, δν ειναι λογος να τα σκοτωνεις) αλλα σκεφτειται μηπως ειναι πραξη αγανακτησης...! Καθε βραδυ τα σκυλια σιγκεντρονονται στη πλατεια μπορει να ειναι λυσασμενο η να φοβηθει κανενα παιδι να αρχισει να τρεχει και να το ακολουθησει... ειπαμε ειναι ολα απο την αμελια των συντοπιτων μας γιατι δν κανει κατι η φιλοζωικη για αυτο? Σας παρακαλω βτειτε μια λυση..! Μη καθεστε να κατηγορειτε ο ενας τον αλλον, βτειτε μια ΛΥΣΗ! Συνετιστειται επιτελους! Αμα φοβαστε για τους εαυτους σας και τα παιδια σας μη παρατατε τα σκυλια σας στους πεντε δρομους! Και παρακαλω πολυ η φιλοζωικη ας κανει κατι με αυτα τα καημενα αδεσποτα σκυλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος εθιξε το χωριο? ισα ισα το χωριο ειναι υπεροχο, μαλλον υπερβαλεις φιλε.

      Διαγραφή
  17. όσοι ενδιαφέρονται για τα αδέσποτα να γνωριζουν οτι εκατονταδες κόσμος είναι στα όρια του.Δεν μπορουμε τα αδέσποτα,δεν τα θελουμε,νηφάλια πολιτισμένα ψυχραιμα.
    Και προφανως θεωρουμε οτι η φιλοζωικη δεν ασχολειτε με ''ζωα'' αλλά μόνο με αδέσποτα.Προφανως υπάρχει και προβληματισμενος μορφωμένος κόσμος που διαφωνει.Και σε κατ ιδίνα συζητησεις τους άπαντες περιμενουν μάζεμα αδεσποτων.
    Τι άλλο περιμενουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μας έχετε πριξει πιαε τα σκυλιά σας.... Εδω υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και εσείς ασχολείστε με άχρηστα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΡΗΣΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΣΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΔΑΡΑΣ.

      Διαγραφή
    2. κι εσύ τι έκανες βρε παπα.α για τον συνανθρωπο σου;εκανες κατι;τοτε βουλω και σταματα να κραζεις σε ενα μπλογκ

      Διαγραφή
    3. Μη βιάζεσαι να βρίσεις επειδή δεν έχεις απάντηση.Εγώ έχω σκύλο στο σπίτι αλλά φροντίζω να μην ενοχλεί ή απειλεί ή λερώνει ή όπως θέλεις πες το.Το κακό όμως με τα αδέσποτα παράγινε.Πολλά είναι τεράστια και αγριεύουν σε παιδιά και γυναίκες με περίοδο.Ε ναι ρε φίλε εφόσον δεν υπάρχει δήμος ή κράτος λογικό να συμβαίνουν και τέτοια.Και τα εξηγώ και τα δικαιολογώ,Δυστυχώς μεν, λογικά δε. Αντί να κατηγορείτε τον συμπολίτη πιάστε απ τον λαιμό τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο του χωριού.Αυτοί είναι οι αληθινοί φταίχτες.

      Διαγραφή
    4. Εσύ φίλε 10,37 έκανες στείρωση τον σκύλο σου ??

      Διαγραφή
    5. Σου είπα ο σκύλος μου δεν ενοχλεί δεν λερώνει δεν απειλεί, γενικά είναι τακτοποιημένος και απόλυτα ελεγχόμενος και περιποιημένος. Τι δεν κατάλαβες;

      Διαγραφή
  19. ο κόσμος κάνει υπομονη με τους δηθεν σκυλοφιλοζωους.Για τα ποντίκια ενδιαφερονται? για γουρουνακια αρνια κατσικια κλπ που πεθαινουν κάποιο ένδιαφέρον? τιποτε.Τι φιλοζωοι είστε μωρε? Υποκρισία φουλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..η μαλακια σου παει συνεφο...ειμαι σιγουρος οτι εχεις καιρο να γ.....ς

      Διαγραφή
  20. Πείτε μας και αυτό! Τα αδέσποτα ή δεσποζόμενα να είναι άλλοθι και διακαιολογία για την κρίση ή να επιχειρηματολογείτε εναντίον τους γιατί υπάρχει κρίση! Ποιός, ε φίλε/η δημιούργησε την κρίση; Ο σκύλος; Η φύση; Εσύ, άνθρωπε! Εκτονώσου ή βρες δικαιολογίες στο είδος σου!
    "Λάθος" το να σκοτώσεις ζωντανό; Λάθος; Τί λέτε μωρέ! Πρόθυμοι να δικαολογήσετε τα αδικαιολόγητα μόνο και μόνο γιατί μπορείτε! κάντε μας τη χάρη που αναδεικνύετε τον ανθρωπισμό σας σκοτώνοντας ή διακαιολογώντας φόνους ζωντανών με τέτοια άνεση! Αναδείξτε τον ανθρωπισμό σας δείχνιντας καθημερινή αλληλεγγύη σε ανθρώπους, ως τρόπο ζωής σας και μην ασχοληθείτε ποτέ μα ζωντανά άλλου είδους και δη αδέσποτα!
    Όσο για τις βλακείες περί κότας που τρώγεται από τον σκύλο... ή πολύ ...είσαι φίλε ή πολύ φανατικός ή τόσο.... Για να υποστηρίζεις κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται. Και αν συνέβη ποτέ, θα ήταν κάποιος δολοφόνος που εκπαιδεύει το ζωντανό 'προετοιμάζοντάς το"-βασανίζοντάς το για ξέρετε τί... Να τα βάλετε με κείνον! που έτσι και αλλιώς θα είναι επικίνδυνος για όλους! Και να του απαγορευτεί να κατέχει οποιοδήποτε ζωντανό.
    Έτσι κι αλλιώς χωνέψτε το "άνθρωποι" : Ό.τι και να λέτε, όπως και να το περιτυλίγετε ως δικαιολογίες και επειδή τον νόμο τον επικαλείσθε όπου σας βολεύει, ε ναι Υπάρχει και αυτός ο νόμος πλέον περί βασανισμού, κακοποίησης, εγκατάλειψης, θανάτωσης αδέσποτων-δεσποζόμενων με οποιοδήποτε τρόπο. Εκτός του ποινικου μέρους υπάρχει και η αστικής ευθύνης ποινή με πρόστιμο έως και 30..000 Ε. Σας αρεέσει δεν σας αρέσει θα τον αντιμετωπίσετε όσοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο νόμος για τα δεσποζόμενα μπορεί να ειναι λαθος.Εκεί κολάς? σημερα έτσι αυριο αλλιως!!

      Διαγραφή
  21. Υπάρχουν και άχρηστοι άνθρωποι, κατά πώς εννοείς εσύ τη χρησιμότητα. Να θεωρήσω λοιπόν ότι κάπως έτσι τους αντιμετωπίζεις και εκείνους που θεωρείς εσύ-κατάτον τρόπο σκέψης σου - άχρηστους ανθρώπους; Μάλλον ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηδη μαθαινω οτι καποιος απο Προμαχους πηγε σημερα στις 2 η ωρα και κατεθεσε οτι γνωριζει τον υπαιτιο.Αυριο θα εχουμε εξελιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεύει, τ'ομαθα κ εγώ, θά τόν σκίσουν τόν μπινέ.

      Διαγραφή
    2. εκφοβιζεις τρομοκρατουν και απειλουν οι ντεμεκ φιλοζωοι !! Αυτο ειναι το επίπεδο τους...Απειλουν ανθρωπους οικογενειες επαγγελματίες..Μαγκιες? τσαμπουκας? ντροπή τους...δειλοι

      Διαγραφή
  23. Με αεροβολο, μπραβο πολυ παλικαρος ο τυπος, ακομα δεν τον πλακωσατε στις σφαλιαρες ρε μαγκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. oloi oi apopano eiste ilithioi kai ipokrites,,, mia xara fagate to arnaki xthes, kai sas epise o kaimos gia to skili.... oust panivlakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΟΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. οποιος τρωει κρεας μπορει να μιλάει για αδέσποτα ρε παιδιά.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Όποιος θέλει να ειναι σωστος φιλοζωος πρέπει να κάνει και θυσιες.Ετσι ειναι η αληθεια.Διαφορετικά είμαστε υποκριτές.Δηλαδή τα σκυλιά έχουν μεγαλυτερη αξία απ τα κατσικάκια ή τα γουρουνάκια ή τα αρνάκια κλπ? όλα ζωάκια δεν είναι? Λοιπόν ????

      Διαγραφή
  25. ο νόμος ειναι βαρυς και αυστηρός για όσους έχουν σκυλιά στις αυλές τους και δεν τηρουν το νόμο! Τιμωρία βαρια προβλέπεται.Πόσοι απ όσους κατέχουν σκυλιά στις αυλές τους τηρουν το νόμο? απαντήστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειιιι γκι ντι... α μπρε ποσο υξηπνος εισαι ωρε? κατι μας ειπες ωρε, α μπρε εχει κι αλλον μαλακα σαν και σενα η μανα σου?

      Διαγραφή
    2. gki nti έχει εχει..εσυ μπρρρ ότι πας μέσα εαν δεν εμβολιάζεις τα σκυλιά σου κάνεις την παλαβή ή το κρύβεις? Πόσοι απ όσους έχουν σκυλιά μπορούν να πληρώσουν κτηνίατρο? εγω κανα 2 που ξέρω βρακί να φορέσουν δεν έχουν τα σκυλιά και οι γατες τους μαραναν..

      Διαγραφή
  26. Ο Πρόεδρος του φιλοζωικού εντελώς φάουλ. Έβγαλε φλου ανακοίνωση χωρίς να ονομάζει ο ίδιος ένοχο και κατηγορεί ευθέως ένα χωριό και τον σύλλογο προκλητικότατα και προσβλητικότατα. Προκαλεί αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που τάχα επιδιώκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. E φάε και άνθρωπο, ρε φίλε, που επιχειρηματολογείς με την κρεατοφαγία! Υποκριτή του κερατά! Εγώ δεν τρώω κρέας από άποψη και όχι μόνο επειδή έχω κατοικίδιο (ναι με όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν και επιβάλλονται). Θες να πω να μην τρώει κανείς κρέας; Να το πω! Εσύ ο ίδιος θα βγεις και θα σκούζεις για τους κτηνοτροφους και τη ζημιά που θα υποστούν!!! ΥΠΟΚΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aυτό που μ'αρέσει στους "φιλόζωους" είναι που τα ζώα προέχουν γενικώς στην φύση. Κατά τα άλλα είναι άνθρωποι όταν τον άνθρωπο τον βάζουν σε 2η μοίρα.Για να τους φτιάξω λίγο να πω οτι γνωρίζω τουλάχιστον 100.000 Ελληνες που όταν γεννούν τα σκυλιά ή οι γάτες τους,επειδή δεν θέλουν άλλα, τα βάζουν σε ένα τσουβάλι και τα πετούν σε χαράδρες ή τα θάβουν. Αποτρόπαιο μεν,αληθινό δε.Το γελοίο είναι οτι οι μεν εκτός χωριού που γνωρίζουν το άτομο δεν το καταδεικνύουν αλλά προκαλούν τους χωριανους να τον καταδείξουν. Μεγάλη μάχη. Εντάξει ρε παιδιά,κάντε το απλό.... Μην ξαναπατήσετε στο κατάστημα και λύθηκε το θέμα. Μόνο φασαρία κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απο οτι πληροφορηθικα ειναι αλλιως τα γεγονοτα.Απο την ζηλεια γραψανε ανωνυμα,δεν σκεφτονται οτι υπαρχει μια οικογενεια απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προσωπικά εαν δήλωνα φιλόζωος, θα ενδιαφερόμουν για όλα τα ζωα.Τα αρνάκια κατσικάκια γουρουνάκια τα άλογα,και φυσικά και τα φίδια,τις αλεπούδες που σκοτώνονται, τους λυκους, τις αρκουδες,τα αγριογούρουνα που σκοτώνονται πολυ αδικα όπως και τα γλυκά ζαρκάδια και φυσικα και τα αδέσποτα.Θα ήταν μέρος του ενδιαφέροντος μου.Αυτό δεν θα πει φιλόζωος ή κάνω λάθος? όταν ενδιαφέρεσε μόνο για ένα είδος είσαι ...κάτι σαν ρατσιστής απέναντι στα άλλα είδη....Λάθος κάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όσοι συμπεριφέρονται όπως περιγράφεις 1015, σίγουρα έχουν την αντίληψη του "χρηστικού". Φιλόζωους δεν τους λες σίγουρα, μα ούτε και φιλάνθρωποι είναι. Η αντίληψη ότι κρτάμε ό,τι μας είναι χρήσιμο με την έννοια του κέρδους, διαχέεται ΠΑΝΤΟΥ σε όλες τις σχέσεις , για όλα τα ζητήματα.
    Η εσωτερική συμπεριφορά και η ποιότητα του καθενός μας είναι δικό μας χαρακτηριστικό. Οι πράξεις και ο τρόπος εκδήλωσης των πράξεων είναι εξωτερίκευση του εαυτού μας, ανεξάρτητα προς τα που και τί στρέφεται! Αυτό που είναι πολύ υποκριτικό και χθόνιο (να επιτρέψεις να πω και το εννοώ) είναι να διαχωρίζουμε την ίδια πράξη που προέρχεται από εμάς σε "έλα μωρέ και τί έγινε" ή το αντιθετο, αναλόγως με προς που στρέφεται! Εκεί που θεωρούμε ότι είμαστε σε ισχύος εκ του ασφαλούς, είμαστε πρόθυμοι έως και να τη διακιολογήσουμε! Αυτό είναι το πραγματικό κακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα παρακαλουσα όσους δεν έχουν τελειώσει δημοτικό να μην σχολιάζουν . ας διαβάζουν τα σχόλια των υπολοίπων μήπως γίνουν καλύτεροι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οι φιλοζωοι ΔΕΝ θελουν το πολιτισμενο μαζεμα των αδέσποτων.Βαζουν δυσκολιες, παραξενιες και συνεχίζετε το χαος..αυτη ειναι η αλήθεια..όλοι περιμενουν ένα συμαζεμα αυτοι όχι!! Προτιμουν ξεκάθαρα και απεριφραστα να συνεχίζετε επ άπειρο αυτο το χάος με κοπαδια αδέσποτων!!! Ας μην κρυβομαστε...αυτο ειναι όλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειναι πολυ λυπηρο να υπαρχουν 76 σχολια για ενα σκυλι ( δε λεω κριμα το καημενο το ζωακι). Πριν 2 εβδομαδες σκοτωθηκαν 120 φοιτητες, οχι ενας ουτε δυο αλλα 120...και σεις δειτε με τι καθεστε κ ασχολειστε!!! Κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο στο φονιά.Πρέπει να ειναι μεγάλος μάγκας για να πυροβολήσει ένα ΑΚΑΚΟ ζώο και μακάρι να τιμωρηθεί.Αλλά περισσότερο ντρέπομαι για τους υποστηρικτές του και για όλους αυτούς που βρήκαν ευκαιρία να τα βάλουν με τους φιλόζωους κ με όσους τρώνε κρέας.Διαβάζοντας το αρθρο συγκινείσαι και διαβαζοντας τα σχόλια ορισμένων ανατριχιάζεις κ αηδιάζεις.Ή δεν τρως κρέας δηλαδη και νοιάζεσαι για τα ζώα όλου του κόσμου ή παίρνεις ένα πιστόλι και σκοτώνεις,έτσι,για πλάκα.....μάλιστα,πολύ λογικό...ακόνη κι αν αυτή είναι η γνωμη ορισμένων,δε χρειαζόταν να την πουν στο συγκεκριμένο αρθρο,δεν ήταν αυτό το θέμα..κρίμα για το ζωντανο κ για το κάθε ζωντανό που χάνει άδικα και με σκληρό τρόπο τη ζωή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγκας και λιγο ειναι, ενα γιδι ειναι, αν τον δεις μοιαζει κιολας με τετραποδο

      Διαγραφή
  37. εισαι πολυ λιγος ,ανηστοριτος και τιποτενιος για να μας πεις μικροψιχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από την απάντησή σου 2:45 προκύπτει ότι δεν γνωρίζεις τούτε τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιείς.
    Χαρακτηρίζεις μόνο χωρίς να αιτιολογείς. Ε ναι, ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αυτό που γίνεται στην αριδαια δε υπάρχει ρε παιδια.Πανω απ όλα τα αδέσποτα.Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News