Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τα δάκρυα του Καραμανλή στην κηδεία του Τάσου Βυζοβίτη

Με ένα βαθύ λυγμό και δάκρυα στα μάτια, η οικογένειά του και οι αμέτρητοι φίλοι του συνόδευσαν το γιο του εκλιπόντα βουλευτή Πέλλας της Ν.Δ. Χρίστου Βυζοβίτη

«Θέλω με όποιον μιλώ να τον κοιτάζω στα μάτια. Αυτό είναι το δικό μου πιστεύω». Η φράση αυτή του Τάσου Βυζοβίτη σε συνέντευξή του όταν είχε θέσει υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου Αθηναίων ήταν και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σύντομης ζωής του όπου πορεύθηκε με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς.

Με ένα βαθύ λυγμό και δάκρυα στα μάτια, η οικογένειά του και οι αμέτρητοι φίλοι του συνόδευσαν το γιο του εκλιπόντα βουλευτή Πέλλας της Ν.Δ. Χρίστου Βυζοβίτη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, στην τελευταία του κατοικία.


Συντετριμμένοι είπαν το ύστατο χαίρε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα, η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Γεωργία Σαμαρά, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο Δημήτρης Σιούφας, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Θανάσης Σκορδάς, ο Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Γιάννης Αγγέλου, ο Νίκος Καραχάλιος. Ανάμεσά τους πολλοί ΟΝΝΕΔίτες που μοιράστηκαν όνειρα, η δημοτική ομάδα στην οποία συμμετείχε στο παρελθόν με στόχο μια καλύτερη Αθήνα, εκατοντάδες φίλοι που στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας του, Καίτης, και των αδελφών, Ντόρας, Αλέξανδρου, Κώστα και Αμαλίας.

«Σήμερα σταμάτησε η καρδιά μου. Ο πατέρας μας σε περιμένει…» είπε η αδελφή του, Ντόρα Βυζοβίτη, με έναν κόμπο στο λαιμό τον αποχαιρέτησε εκπρόσωπος της θεατρικής ομάδας κωφών «Τρελά Χρώματα» που ο Τάσος στήριζε με όλη του την ψυχή.

Σύμβουλος επικοινωνίας, ο Τάσος Βυζοβίτης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Συνεργάστηκε με περιοδικά, εφημερίδες και την τηλεόραση και ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ.), καθώς και αναπληρωτής υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, την οποία εκπροσωπούσε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το 2010. Γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων όταν στο «τιμόνι» ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Τάσος είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και είχε αναλάβει πρωτοβουλίες με αιχμή την οικολογία, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό. Ακέραιος χαρακτήρας, αληθινός φίλος, «ξεχωριστός», όπως είπε η αδελφή του Ντόρα, θα λείψει σε όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News