Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Διαλύθηκε» το ΦΜ LIVE με το βίντεο της Ροζίτας Σώκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το γεγονός ότι μου είπε ότι αν πήρε χαρτί από το σχολείο, το πήρε γιατί ο παπούς της, παπούς πατέρας, δεν ξέρω, είχε στείλει μπράβους για να απειλήσουν τους καθηγητές...»

Η αναπαράσταση της Μαρίας Μπακοδήμου και τα σχόλια για τη Μελίνα Μερκούρη!

Για πολλοστή φορά, η Ροζίτα Σώκου χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφερόμενη στη Μελίνα Μερκούρη.

«Όταν φτάσαμε στις Κάννες, που έκανε τη Μήδεια, έπαιζε σαν τραβεστί, δεν έπαιζε σα γυναίκα» σχολίασε χαρακτηριστικά, ωστόσο ήταν η αναπαράσταση της που «διέλυσε» το ΦΜ LIVE που δεν μπόρεσε να κρατήσει τα γέλια του.

Λίγο αργότερα ανέφερε ακόμα πως: «Το γεγονός ότι μου είπε ότι αν πήρε χαρτί από το σχολείο, το πήρε γιατί ο παπούς της, παπούς πατέρας, δεν ξέρω, είχε στείλει μπράβους για να απειλήσουν τους καθηγητές...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News