Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Προκαλεί ο Φωτόπουλος: «Φαρισαίοι υποκριτές όσοι αντιδρούν για τις αυξήσεις στην ΔΕΗ»

Νωρίτερα η ΔΕΗ μετά το σάλο από τις αυξήσεις, αναδιπλώθηκε με νέα ανακοίνωση και διευκρινίσεις

Την ημέρα που δημοσιεύτηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, το ζήτημα των αυξήσεων στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ παίρνει διαστάσεις πολέμου.

Το... παραθυράκι που βρέθηκε για τις συγκεκριμένες αυξήσεις είναι τρία επιδόματα τα οποία αυξάνουν τις αποδοχές κατά τουλάχιστον 1.800 ευρώ το χρόνο.

Το κυριότερο είναι το επίδομα σίτισης που είναι 6 ευρώ την ημέρα, με κόστος περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τη ΔΕΗ και το οποίο ουσιαστικά αποτελεί αύξηση κατά έναν μισθό το χρόνο για τους εργαζόμενους. Ακόμη, με τη νέα σύμβαση οι εργαζόμενοι δικαιούνται και το επίδομα ευδόκιμης παραμονής και το επίδομα παραμονής.


Τα επιδόματα αυτά προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και σε αυτές φρόντισε να απαντήσει "καυστικά" και με μεγάλες δόσεις ειρωνείας ο ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

Ντροπή και... ξύδι

Ο κ. Φωτόπουλος με μία σκληρότατη ανακοίνωση, καταφέρεται κατά... πάντων και ιδιαίτερα κατά των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία κατηγορεί για υποκρισία και φαρισαϊσμό.

8 σχόλια:

  1. Τι να πεις στο αρχιλαμόγιο. Ό,τι και να του καταμαρτυρήσεις λίγο θα είναι. Απλά λέω ότι είναι προκλητικός και θρασύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επομενη κυβερνηση θα ειναι το ΚΚΕ..... ο λαος εχει σιχαθει τους παντες, δεν εχει να χασει τιποτα, θα τα τιναξει ολα στον αερα ψηφιζοντας αυτους που μιλανε στα ισα στον κοσμο... ΕΞΩ απο το ευρο, ΕΞΩ απο το νατο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΝΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΣΤΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 11.23 ΚΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΟΟΟΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ !!!!! ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕ ......ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News