Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Αύριο η δημοπρασία για το αναψυκτήριο των Λουτρών

Το ποσό έναρξης θα είναι οι 60.000 ευρώ το χρόνο, με τετραετή ορίζοντα

Αύριο, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 14.00 μ.μ. στα Λουτρά θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη δημοπρασία για το αναψυκτήριο των Λουτρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση του χώρου, ωστόσο αυτό μένει να επιβεβαιωθεί αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 2η Δημοπρασία, σε περίπτωση που προκύψει άγονη η 1η δημοπρασία, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, στο ίδιο μέρος και ώρα, και τέλος η 3η και τελευταία δημοπρασία, σε περίπτωση που και η 2η δημοπρασία αποβεί άγονη, θα διενεργηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στο ίδιο μέρος και ώρα.

Θυμίζουμε ότι το ποσό έναρξης θα είναι οι 60.000 ευρώ το χρόνο, με τετραετή ορίζοντα.

5 σχόλια:

  1. θα υπάρχει δικαστική αρωγή στην παραλαβή των προσφορών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ανοιχτη για το κοινο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει να ειναι το πρώτο που θα πρέπει να προσεχθεί.Πρέπει να υπάρχει σχετική αναφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε εξυπνε 11:05 διαβασε τους ορους και μετα γραψε οτι θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορουμε να μαθουμε τους ενδιαφερομενους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News