Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Ανακοίνωση


Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κρύας Βρύσης ευχαριστεί δημόσια το Δ.Σ. και όλη την ομάδα του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ για την άψογη φιλοξενία τους προς την ομάδα μας.

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ αποτελεί την κορωνίδα των ιστορικών σωματείων του νομού μας και έτσι θα παραμείνει!

Νεότερη ανακοίνωση του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης:

Καταδικάζουμε την ενέργεια του ARIDAIANEWS να μην δημοσιεύσει μέχρι σήμερα την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπου ευχαριστεί το Δ.Σ. και την ομάδα του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ για την φιλοξενία τους, προς την ομάδα μας, δημοσίευση που πραγματοποίησαν τα άλλα site άμεσα με πρώτο το KARATZOVA.COM.

Το ίδιο έχει πράξει και με παλιότερες ανακοινώσεις μας τις οποίες δημοσιοποίησε μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία. Αυτό δεν θεωρούμε ότι είναι η σωστή δημοσιογραφία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Απάντηση του Aridaia News

Το πότε θα δημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις, είναι δικό μας θέμα και αφορά στον δικό μας προγραμματισμό.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η ενημέρωση που παρέχουμε δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να απευθυνθείτε αλλού.

Δεχόμαστε πάντοτε τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, ΔΕΝ δεχόμαστε όμως τις κακοπροαίρετες υποδείξεις.

Καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα!

45 σχόλια:

  1. κακως δεν κανατε και ενα ψηφισμα διαμαρτυριας εκει στην κρυα βρυση. χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη ρε παιδιά απ την Κρυα Βρυση αλλά και ο Αρης Υδραιας έχει παράπονα ,αλλά δεν κάνει έτσι.Χαλαρ'ωστε.

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ;;; \ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.,. ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΚΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai enimeromena ola ta meli toy ds gia ti deuteri anakoinwsi?????? aparadekth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύσανδρε, έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν μας εκφράζει εμάς τους φιλάθλους της ομάδας αυτή η ανακοίνωση -έκτρωμα. Ανακαλέστε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω σε ανταποδοση σε περιπτωση που θα γινουν μπαραζ . Καλη συνεχεια στον Απολλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λύσανδρος Αμιτζόγλου10 Μαρτίου 2015 στις 1:16 μ.μ.

    Δεν ανακαλούμε τίποτα γιατί γνωρίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό όλο το Δ.Σ. της ομάδας την πολιτική της καθυστερημένης ανάρτησις των ανακοινώσεων του Απόλλωνα, ενώ η ανακοίνωση έχει σταλεί από την Κυριακή το βράδυ. Το ίδιο συμβαίνει και με παλαιότερες ανακοινώσεις του Απόλλωνα όποτε και αν στείλαμε. Έπρεπε να επικοινωνήσω πρώτα τηλεφωνικά με τον κ. Βαφειάδη και μετά να αναρτηθεί ! Μάλιστα του ζήτησα να μας ενημερώσει εάν δεν επιθυμεί την αποστολή εκ μέρους μας δελτία τύπου και ανακοινώσεις να μας το γνωστοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν όλα τα υπόλοιπα site του νομού να αναρτούν τις ανακοινώσεις άμεσα και εσείς μετά από δύο ημέρες ! Είμαι 28 χρόνια στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και 12 ως εκδότης εφημερίδας και γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί ο χώρος. Όσο για την ανωνυμία μάλλον ως δειλία μπορεί να χαρακτηριστεί ! Σας ευχαριστώ Λύσανδρος Αμιτζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύσανδρε μην κρυβεσε πίσω απ το μανδύα της ''δημοσιογραφίας'', είσαι οπαδός και δεν είναι κακό.Η αγωνία σου για την ομάδα σου είναι μεγαλύτερη απ όλους.Αν μου επιτρέπεις όμως...άλλαξε μπουφαν έγινες γραφικός,,,,Ενας μόνιμος θεατής του Απόλλωνα από Σκύδρα.

      Διαγραφή
    2. Λυσανδρε απο μόνος σου εισαι και το δσ και ο υπευθυνος τύπος και ο σχολιαστης της κρυας βρυσης.Προφανώς δεν γνωρίζεις πως επειδη έγραψες μια επιστολή ,αυτή θα δημοσιευτεί !!! Σαν καλος δημοσιογράφος θα έπρεπε να ξέρεις ότι μάλλον δεν ήταν και κάτι σημαντικό για τα αθλητικά δεδομένα του Aridaia News.Γιατί τρελένεσε τόσο? χαλάρωσε και γραψε τωρα το ανωνυμο σχόλιο σου.

      Διαγραφή
    3. 28 χρονια στη δημοσ...12 χρονια εκδοτης...ε και λοιπον γραφικε καφρε τι λοιπον ενοεις? οτι εισαι και ο μετρ της δημοσιογραφιας? και μονο που στο δημοσιευσε το αριδ νιουζ λεει πολλα, φαε τη σκονη τους καφρε και ασχολησου με τα σκουπιδια του χωριου σου.

      Διαγραφή
  7. Λύσανδρος Αμιτζόγλου10 Μαρτίου 2015 στις 1:20 μ.μ.

    Καταρχήν παραπληροφορείτε τον κοινό σας γιατί δεν αποτελεί ανακοίνωση του Απόλλωνα αλλά απλά σχόλιο στην στήλη των σχολίων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ είναι η αρχική που έχει σταλεί σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. Το σχόλιο έχει σταλεί σε δική σας και μόνο ανάρτηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΣΑΝΔΡΕ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΕΣΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΜΑΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Ωραία αλλά δεν μας είπες ποιοι είστε οι υπόλοιποι ονόματα γιατί αν δεν βγεις επώνυμα αυτό σημαίνει ότι είσαι στημένος!!

      Διαγραφή
  8. Αν το Aridaia News χρειάζεται 48 ώρες για να ανεβάσει μια ανακοίνωση νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για την ποιότητα του site!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλαξε σταθμο λοιπον, αυτους τους αρεσει να καθυστερουν....ειναι ποιο γλυκο....

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται έχεις πείρα...σίγουρα αφού το λες θα είναι πιο γλυκό!!!

      Διαγραφή
  9. ο Απολλωνας καλα θα κανει και να καταδικασει (αν και θα επρεπε να απομακρυνει) τον "κυριο" που απο τον παγκο του,κανοντας χειρονομιες(χωρις να προκληθει) ξεσηκωσε ολη την εξεδρα του εδεσσαικου.Θελω να πιστευω οτι τετοια ατομα δεν συναδουν με το ηθος και τα ιδανικα που αντιπροσωπευει η ομαδα του απολλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Απόλλωνα θα μείνει στην ιστορία φέτος ως ο άνθρωπος με την πιο λάθος κίνηση. Χωρίς λόγο, σε λάθος στιγμή, σε λάθος ανθρώπους χωρίς να ασχολείτε κανείς μαζί του.Καρακούτση λάθος σου.

      Διαγραφή
    2. αυτό το περιστατικό , με τον Καρακούτση το καταδίκασαν όλοι , Πολύ άσχημο για όλους,και ο ποδοσφαιριστής θα ζητήσει συγνώμη.....
      Αυτό που πρέπει να αναφερθεί ήταν η αντίδραση του κυρίου Ντίσιου που πόρωσε τόσο άσχημα τους ποδοσφαιριστές ,όταν γύρισε σε επί δεκαετίες άνθρωπο του ποδοσφαίρου του νομού μας και του ζήτησε το λόγο....την ώρα του επεισοδίου...

      Διαγραφή
  10. ΛΥΣΣΑΝΔΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η ΤΗΝ ΕΠΣΠΕΛΛΑΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενας ανθρωπος που χωνεται παντου χωρις να τον θελει κανεις.χωρις λογο αφηνει στην ακρη μια τετοια νικη κ ασχολειται με λαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. lysandre xalarose exeis diathsia e p s uelhs kai anakhnoshs me thn shrasoy blephs edv ola sthn vra toys mandalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λύσανδρος Αμιτζόγλου10 Μαρτίου 2015 στις 5:52 μ.μ.

    Σας ευχαριστούμε όλους για την διαφήμιση που μας κάνετε, αλλά γιατί γράφετε ανώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ειδες το αριδαια νιουζ γιδι ποσο διαφιμιση σε κανει?...δεν αποριπτει τους λελεδες

      Διαγραφή
  14. Lisandre katantises kourastikos ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτως με τον δευτερο αλλα απο τα χρονια ηταν δεν εγινε τωρα...

      Διαγραφή
  15. Ασχοληθηται λιγο με την ακαδημια σας μπας και βγαλεται κανα παιχτη μπας και το δωσετε στης μεγαλες ομαδες του νομου. Γιανιτσα. Εδεσσα. Αλμωπο και αφηστε της μαλ........... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα αλλη βλακεια δεν ειχες να πεις; Βαλε τους μικρους να παιζουνε μηπως βγαλεις εσυ καλυτερα κανενα παικτακι να παιξει σε καποια ανωτερη ομαδα στον Απολλωνα η Αναγεννηση η στον Εδεσσαικο

      Διαγραφή
    2. Α! και δυσκολεύτηκα να αποκρυπτογραφήσω αυτά που έγραψες!! χώρια που χρειάζομαι και κολλύριο για τα μάτια μου τώρα!

      Διαγραφή
  16. Ποιος απολων ρε παιδιά.ακαδημια κρύας βρυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάθε να γράφεις αγράμματε! Μόνο Απολλωνάρα!

      Διαγραφή
    2. αν τολμάτε κατεβαστέ την απολωναρα σας .
      χρεοκοπούμε τις ομάδες και μετά τις παρατάμε.
      ακαδημία κρύας βρύσης είστε είτε το θέλετε είτε όχι

      Διαγραφή
    3. Φίλε βγάζεις πολύ πόνο αλλά πιστεύω κατάλαβες ότι η Ακαδημία είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες που διεκδικούν την άνοδο! Τώρα πρόβλημά σου σε ότι σχέση έχει με το όνομα εμείς τη γουστάρουμε την ομάδα όπως και να λέγεται!!!

      Διαγραφή
  17. Δημοσιογραφακο της πλάκας , μπουφε , αντί να βγάλεις ανακοίνωση κατά τις διαιτησίας αν και κέρδισες και να είστε πάνω στο άλογο , γιατί μια κακή διαιτησία δεν είναι μόνο όταν δεν κερδίζει η ακαδημία σου ( βλέπε αψαλο ) αλλά και όταν νικάς . Εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τον μπινο γιατί όλοι ξέρουμε τις διαφορές σας , χτυπάς το σαμάρι για να πονέσει το γαϊδούρι αλλά σε πάτησε μια με το πόδι του που σε έστειλε πίσω στο βάλτο σου γελοιε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά δεν γνωρίζω καν τον κ. Λυσανδρο. Μ'αυτό που κάνετε όμως φαίνεται ότι είστε δειλοί. Ο άνθρωπος έχει το θάρρος και γράφει επώνυμα. Αν είστε μάγκες γράψτε και εσείς επώνυμα. Και κάτι ακόμα δεν είναι ωραίο να βρίζουμε κατά προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καποιος να δημοσιευσει τις σπουδες δημοσιογραφιας που εχετε κανει , την αδεια να ασκειτε αυτο το επαγγελμα και τα μεσα σας τι αδεια λειτουργειας εχουν. Αντε γιατι οτι δηλωσεις εισαι στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά η υποκρισία δεν έχει όρια. Βρίστηκαν πατόκορφα και μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν και βγαίνει η ΕΙΡΩΝΙΚΗ και υποκριτική ανακοίνωση του Λυσσα νδρου, που απαιτεί να αναρτηθεί και στο α.ν. Δεν του έφτανε που την διάβασαν όλοι στα άλλα σαϊτ, ήθελε να δείξει την υπο-ανωτερώτητα του και στο α.ν. που καλά κάνει και δεν μασάει από μπαρούφες. Μπράβο κ. Μπίνο και κ. Βαφειάδη μη μασάτε απο υποκρισίες και ειρωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε όλοι το επίπεδο επικοινωνίας όλων σας μέσω ανώνυμων σχολίων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφηστε τον καρακουτση ησυχο..εκανε μια χειρονομια κ εχετε πεσει ολοι πανω του..15χρονια μπαλα παιζει εχει γυρισει ολα τα γηπεδα της πελλας κ οχι μονο..ασχολειθηται λιγο με προεδρους π μπαινουν μεσα στα γηπεδα κ απειλουν διαιτητες..ασχολειθηται εκει στην εδεσσα π στειλατε 2 μωρα να αρπαξουν το πανω της κρυας βρυσης..δεν ειδα καποιων να κατακρινει τον λαφαζανιδη π νομιζε οτι ηρθε το καλοκαιρι κ βουτηξε λες κ βουταει σε πισινα..για το διατητη π εβγαλε κοκκινη τον πετριδη π δεν του ειπε κατι..την κοκκινη του μπρεγκου π ενω δεν ειχε βγει ακομα εξω ο διαιτητης ξεκινησε το παιχνιδι αλλα αυτα δεν σας πειραξανε...αφηστε τον καρακουτση ησυχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας καλα ρε και αν κανας ανωμαλος του εσπαγε το κεφαλι τι θα γινοταν ρε κσραγκιοζη? Για πες μου δεν ειναι προκληση αυτο που εκανε ??ευτυχως που ειμαστε εδρα εκλησια.

      Διαγραφή
  23. Na bgaloume paixtes na dwsoume stin Anagennisi ston Almwpo kai tin Edessa...Ante stin Anagennisi pou itan Bita itan kinitro nai na dwsoume...Stin Edessoula kai ton Almwpako ti na dwsoume..na volodernoun sta Xwria...Mono logia eiste magkes....Eite Akadimia Eite Apollwn sas Glentaei....Almwpako den eixes to stenos na sinexiseis sto kuppelo giati tremoun ta podarakia sou...Oso gia sena Edessoula 20 xronia na paizoume den xanoume apo to prasino kafeneio sou...Filakia apo ti Krya Brysi....Oute apo ton Apollwn oute apo tin Akadimia..APo ti KRYA BRYSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λυσσανδρε γιατι καιγεσαι τοσο πολυ για το αν θα το αναρτησει το aridaianews?????και στο κατω κατω αν δεν σ αρεσει η πολιτικη τους σταματα να το αντιγραφεις τουλαχιστον...κλεφτη..γιατι εσυ δεν εισαι αθλ.δημοσιογραφος..απλα εκπροσωπος τυπου της κρυας βρυσης..τιποτα παραπανω.μην μπερδευεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εσύ μπερδεύεσαι γιατί απλά αν φτάσεις στο σημείο να παρακαλάς τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να ανεβάσουν μια ανακοίνωση τότε για ποια ενημέρωση μιλάμε?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News