Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Βαγγέλη: Τον ξεφτίλιζαν κρητικοί συμφοιτητές του

Οι κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη, του έκαναν καψόνια, τον έβαζαν μέσα σε ντουλάπα ζητώντας από τον Βαγγέλη να κάνει το τζουκμποξ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός συμφοιτητή του 20χρονου Βαγγέλη που εξακολουθεί να αγνοείται, ο οποίος μίλησε στο Mega και παραδέχθηκε ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από άλλους σπουδαστές.

Ο συμφοιτητής του Βαγγέλη, ο Λοΐζος Λοΐζου έκανε λόγο για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν ενοχλούσε με τη συμπεριφορά του κανέναν και σημειώνει χαρακτηριστικά πως "δυστυχώς όταν κάποιος είναι καλός, προσπαθούν οι άλλοι να εκμεταλλευθούν τη καλοσύνη του και να δείξουν τη δύναμή τους".

Μάλιστα, απαντώντας ο συμφοιτητής του Βαγγέλη αποκαλύπτει ότι ο 20χρονος νεαρός είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του που κατάγονται από την Κρήτη και οι οποίοι όπως σημειώνει τον εξευτέλιζαν.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι οι κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη, του έκαναν καψόνια, τον έβαζαν μέσα σε ντουλάπα ζητώντας από τον Βαγγέλη να κάνει το τζουκμποξ.

1 σχόλιο:

  1. Ποσες μερες πρεπει να περασουν για να ομολογησουν οι δραστες?γιατι δεν κανει τιποτα η αστυνομια?ενας μαρτυρας δεν υπαρχει?τι γινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News