Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Όλοι εναντίον της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη για τις υπηρεσίες της Αριδαίας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου προχώρησε σε μία πρόταση για δυναμική κινητοποίηση ενάντια στη συγκεκριμένη απόφαση

Εντονότατες συνεχίζουν να είναι οι διαμαρτυρίες αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλμωπίας για την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας.

Πρόκειται για μία απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, η οποία έχει κατακριθεί από την πλειοψηφία των τοπικών φορέων, αλλά και του Δήμου Αλμωπίας.

Κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου προχώρησε σε μία πρόταση για δυναμική κινητοποίηση ενάντια στη συγκεκριμένη απόφαση.

Συγκεκριμένα, πρότεινε «να πολεμηθεί πέρα από τα όρια της Πέλλας η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη. Να πάμε όλοι μαζί -Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικοί φορείς- σε επόμενη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να μας ακούσει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας».

Ο κ. Χουρσόγλου τόνισε ότι «αυτή είναι η πιο έντιμη στάση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, μιας και δεν θα πρέπει να διαπραγματευτούμε, αλλά να διεκδικήσουμε δυναμικά».

Υπέρ της παραπάνω πρότασης τάχθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ενώ η πρόταση υπερψηφίστηκε με αυξημένη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο και αναμένεται να υλοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ. Χουρσόγλου υπεραμύνθηκε των έως τώρα κινήσεων του Δημάρχου, ο οποίος όπως είπε έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ των πολιτών της Αλμωπίας και έπραξε όλα αυτά για τα οποία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

13 σχόλια:

  1. Φτάνουν τα λόγια... Κουραστηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ερθει ο Τζιτζικωστας επειγοντως για να καταγγελθουν οι αθλιότητες του Θεοδωρίδη.Να γινουν αναφορες σε όλα τα κανάλια και ΜΜΕ πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χορσογου εσυ που λες οτι ταχα διχνεις ενδιαφέρων για τους αγροτες και κτηνοτρόφους αναμεσα στον εξαπλατανο και θεοδωρακη ποιος εκανε τους βοσκοτοπους φωτοβολταικα ? το μερος ηταν του δημου ηταν βοσκοτοπος και εγινε φωτοβολταικο παρκο στον εξαπλατανο .Γιατι ρε δε εκανες τιποτα τοτε και δεν ειπες τιποτα ? τωρα βγενεις και λες για τους κτηνοτροφους οτι τα θελεις το καλο τους.ΝΤΡΟΠΟΙ σου αυτο σου λεω μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χουρσόγλου σας φταίει ;!!! Οι Βουλευτές που κάνουν παρέλαση με της δηλωσεις τους που είναι ; που είναι οι ουσιαστικές τους παρεμβάσεις.. τις Δημιουργικής ασάφειας. !!! Ο Χουρσόγλου , αυτά μπορεί, αυτά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να κληθούν τα εθνικής εμβέλειας κανάλια και να ζητηθούν εξηγήσεις απ τον αντιπεριφερειάρχη live στις ειδήσεις............Προκαλεί ο Θεοδωρίδης πάντως.... άσχημα....το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος δεν θα ξανασχοληθει με την πολιτική οπότε στο καμένο κι αν μιλήσεις για φωτιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να κληθεί ο αρμόδιος Υπουργός ,η περιφέρεια είναι μαριονέτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο αντιπεριφερειάρχης με ποια δικαιοδοσία έχει άποψη επί του θέματος? πλάκα μας κάνει? πρώην κοινοτάρχης σε χωριό των Γιαννιτσών ήταν δώσατε και αξία εκει στην Έδεσσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε Δημαρχε να σε δουμε τι θα κανεις με τον φιλο σου τον θεοδωριδη,,Ειδοποιηθηκαν οι συμβουλοι οτι εχει υπηρεσιακο συμβουλιο τη Δευτερα;;Θα βαλεις λεοφορειο οπως συμφωνησες;;Αν ηταν αλλος στη θεση σου θαφερνε τα πανω κατω για τη ρημαδα την Καρατζοβα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ θεοδωριδη ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.......ΓΕΝΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτωχοι μου ,μικροι ασημαντοι υπαλληλισκοι διοικητικοι......Χαθηκατε ...στο κρατος του μεγαλου ΒΑΣΙΛΙΑ ..του θεοδωριδη........,Σκυψτε κατω και δουλεψτε.....ταδε εφη ο βασιλεας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρθε ο βουλευτης στο χωριο ,βολτες απο κει κιαποδω, μοιραζει υποσχεσεις στους αγροτες,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΙΝΟ ,,ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ;ΔΕΝ ΣΑΦΗΝΕΙ ΟΘΟΔΩΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News