Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα 1/3:


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά: Έχεις πλέον μπει σε μια τελική ευθεία και για αυτό θα δεις να γίνονται πράγματα που ούτε καν το περίμενες. Θα ανθίσεις σήμερα γιατί θα βλέπεις να έρχονται οι νίκες εύκολα. 
Ερωτικά: Επειδή έχεις διάθεση να δώσεις, αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από το Λιοντάρι που δεν περίμενε ότι εσύ αν και το γνωρίζεις πολύ λίγο φροντίζεις για το καλό του. Θα ικανοποιηθεί και θα θέλει να έρθετε πιο κοντά γιατί θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Οικονομικά & Καριέρα: Ο σχεδιασμός που ήδη έχει γίνει είναι αυτό που θα σε διασώσει από τις πολλές «στραβές». Το σίγουρο είναι ότι θα ρισκάρεις και θα πάρεις, για αυτό μη φοβάσαι γιατί ξέρεις που κτυπάς. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Θέλεις να φανείς και εξαιτίας του ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις μια έντονη επιθυμία να αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σου και αυτό μπορεί να είναι αρκετά πιεστικό για σένα. 
Ερωτικά: Το Λιοντάρι είναι στο επίκεντρο της ζωής σου αυτή την στιγμή και σε καθορίζει γιατί η προσωπικότητά του είναι καταλυτική. Μην κάνεις όμως πίσω και πάνω από όλα μην αφήσεις να καταλάβει ένας Σκορπιός ότι δεν ενδιαφέρεσαι με την εγωιστική συμπεριφορά σου. Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλλεις για τις κινήσεις σου και μπορεί να πιστεύεις ότι υπερβάλλεις και, ενώ περιμένεις μια μεγάλη αναγνώριση πιθανόν να μη γίνει, και δεν θα ευχαριστηθείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Η παρουσία σου είναι καταλυτική και κυρίως σε μια παρέα που θα εκφράσεις τα θεατρικά σου ταλέντα με στόχο να σε θαυμάσουν ή να σου δώσουν τα εύσημα. Η εντυπωσιακή σου εμφάνιση θα δώσει λαβές για να σε προσέξουν σε ένα χώρο που παλιά μπορεί να περνούσες απαρατήρητος/η. 
Ερωτικά: Περιμένεις να σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση και ίσως, αν δεν γίνει όπως θα ήθελες, να απογοητευτείς ή να αλλάξεις τον στόχο σου γιατί δεν μπορείς να περιμένεις και να χάνεις άλλο τον χρόνο σου. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος θα είναι αυτοί που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα για αυτό θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου με κάποιες παρουσιάσεις που κάνεις σε άτομα ή σε μια ομάδα. Πάντως θα κάνεις καλή εντύπωση και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Όσο και να περιμένεις να γίνει κάτι πολύ ξαφνικό, τώρα θα σταθεροποιηθούν τα πράγματα. Και να προσπαθείς να τα αλλάξεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα ανατρέψεις. Το ότι θα αγοράσεις για σένα ακριβά πράγματα ή θα κάνεις δώρα είναι δεδομένο. Αν έχεις, θα χαλάσεις αρκετά κι αν όμως δεν έχεις πάλι θα αγοράσεις κάτι για να ευχαριστηθείς και εσύ λίγο. 
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι σε υποχρεώνει να βγάλεις στην επιφάνεια όλο το ρομαντικό στοιχείο που έχεις μέσα σου. Μπορεί να είσαι περισσότερο ζηλιάρης/α αλλά αυτό δεν σε πτοεί και δεν σε σταματάει να ζητάς να σου εκφράσει την αγάπη του το άτομο που είστε μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα ζητήσεις να έχεις μια μοναδική εμπειρία με ένα πρόσωπο που μπορεί να το παίζετε φίλοι αλλά κάτι παραπάνω κρύβεται μεταξύ σας. Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις η δουλειά σου να αμείβεται καλά για αυτό θα προσπαθήσεις να το ζητήσεις με τον τρόπο σου ή με την συμπεριφορά σου. Όσο και να προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος/η τελικά δεν θα γίνει γιατί θα έχεις κάτι πάνω σου που θα φωνάζει και θα σε αναγνωρίζουν. 

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Βρίσκεσαι σε καλή φάση γιατί μπορείς να αναγνωρίσεις πως θα ξεπεράσεις κάποιες αναστολές ή φοβίες σου και θα βγεις μπροστά. Μόνο μην βάλεις καθόλου στο μυαλό σου ότι είσαι το θύμα σε μια κατάσταση γιατί συνέχεια θα το προκαλείς. 
Ερωτικά: Έχεις πάρει φόρα και μιλάς και ίσως αυτά που λες τελικά να μην σε συμφέρουν. Η διάθεση του Ιχθύ να βρεθείτε και πάλι για να θυμηθείτε τα παλιά μπορεί να σε αναστατώσει και ο λόγος είναι ότι εσύ έχεις προχωρήσει, αν και δε θέλεις να χάσεις την επαφή μαζί του. 
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να κρατήσεις στα χέρια σου μια κατάσταση και τελικά θα τα καταφέρεις, επειδή είσαι σε φάση να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να πετύχεις το στόχο σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
 Γενικά: Θα βρεθείς να κινείς τα νήματα από τα παρασκήνια και αυτό θα σε αναγκάσει να δεις πιο βαθιά τα πράγματα. Ίσως να μην είχες ακόμα αντιληφθεί ότι η ζωή σου έχει αλλάξει και δεν μπορείς να ανέχεσαι όλων των ειδών τις συμπεριφορές χωρίς να βάζεις φρένο. 
Ερωτικά: Ο Υδροχόος θέλει να είστε φίλοι και να κάνετε πράγματα χωρίς όμως ακόμα να είστε συνέχεια μαζί γιατί σου λέει ότι νιώθει καταπίεση. Εσύ όμως αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να ανεχτείς αυτή την συμπεριφορά, καλύτερα να του δώσεις να το καταλάβει. 
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις φλόγα για ό, τι κάνεις αλλά επειδή δεν σου αρέσει να φαίνεσαι ότι έχεις φιλοδοξίες μπορεί να το κρύβεις και να το μοιράζεσαι μόνο με πολύ δικά σου άτομα. 

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κάτι σε σπρώχνει να εμφανιστείς μπροστά σε μια ομάδα και να αναλάβεις εσύ όλες τις ευθύνες, χωρίς να φοβάσαι να τολμήσεις ακόμα και καινοτομίες που βλέπεις ότι προχωράνε πολύ γρήγορα. Η εμφάνισή σου θα είναι άξια κολακευτικών σχολίων αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να πέσεις θύμα ναρκισσισμού. 
Ερωτικά: Η ιδιαιτερότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση σου θα προβληματίσει το άλλο άτομο γιατί περίμενε να αντιδράσεις από μια συμπεριφορά του ενώ εσύ δημιουργείς ατμόσφαιρα πολύ ερωτική σαν να μην έχει συμβεί τίποτε. Αν προσποιείσαι ότι δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή δεν σε ενδιαφέρει τι γίνεται ίσως να μην είσαι σε φάση να δεις την αλήθεια. 
Οικονομικά & Καριέρα: Το πείσμα σου και η σταθερότητά σου τελικά σε κάνουν να κερδίσεις και να πάρεις ακόμα και τα δεδουλευμένα σου. Αυτό γενικά βοηθάει στο να εκτονωθεί η αρνητική ενέργεια ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά: Οι κινήσεις σου στοχεύουν στην αναγνώρισή σου μέσα από μια συγκεκριμένη επιτυχία που μπορεί να έχει ένα άτομο της οικογένειας σου ή ακόμα και εσύ. Ερωτικά: Θα βρεθείς να δίνεις την μάχη σου με το Λιοντάρι γιατί υπάρχει μεγάλη έλξη και από τις δυο πλευρές και ο έρωτας έχει κτυπήσει την πόρτα αλλά το εγώ σας δεν βοηθά καθόλου, εκτός αν δεις ότι χάνεις το παιχνίδι όποτε εκεί θα δράσεις. 
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν μέρες που θέλεις να ανέβεις πολύ ψηλά και η αναγνώρισή σου να είναι καθολική, αλλά αυτό δεν σου συμβαίνει συνέχεια οπότε κάνεις και κάποιες φορές πίσω. Πάντως το χέρι βοηθείας που θα δώσεις σε κάποια άτομα δίπλα σου θα σε χαρακτηρίσει ως γενναιόδωρο άτομο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Έχεις το κουράγιο και αναλαμβάνεις πολλά από αυτά που άλλες φορές απέφευγες. Αλλά τώρα κτυπάς ένα σταθερό στόχο και αυτό είναι που σε ενθουσιάζει γιατί έχεις διάθεση επίμονη και αμετάβλητη. Ερωτικά: Δεν ξεχνάς αν κάποιος σου φερθεί πολύ καλά και ίσως το Λιοντάρι να το έχεις συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού σου, χωρίς όμως να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο για να το κατακτήσεις. Κάπου περιμένεις να βρεθείς μαζί του, έτσι ξαφνικά και απροσδιόριστα, μέσα από γνωστούς και κοινές παρέες. 
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμάχεσαι κάτι που δεν σου αρέσει χωρίς να φοβάσαι ότι θα απορριφθείς, για αυτό αν σου γίνει μια πρόταση που περιμένεις επιτέλους θα ζητήσεις περισσότερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Μερικές φορές χρειάζεται να αποδείξεις ότι έχεις αξία την οποία μπορεί να χάνεις περνώντας αθόρυβα ό, τι και να κάνεις. Η αγορά κοσμημάτων ή ενός αντικειμένου που έχει αξία θα σε ενθουσιάσει γιατί επιτέλους θα κάνεις κάτι και για σένα. Το ιδιαίτερο που θα έχεις αυτές τις ημέρες είναι μια λάμψη η οποία θα προέλθει από κάποιους ιδιαίτερους χειρισμούς που θα κάνεις σχετικά με το πόσο και πως φαίνεται αυτό που κάνεις, έστω και στην καθημερινότητά σου. 
Ερωτικά: Δώσε και δεν θα χάσεις. Όσο πιο πολύ ανοίγεις την καρδιά σου και αναγνωρίζεις την ανάγκη να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο χωρίς ίσως να πάρεις, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η αυτοεκτίμηση και η πίστη στον εαυτό σου γιατί έτσι ζεσταίνεις την ψυχρή πλευρά σου. 
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να δώσεις άλλα δείγματα γραφής, γιατί κάπου έχεις κουραστεί τα ίδια και τα ίδια οπότε θα γίνεις ιδιαίτερα ανταγωνιστικός/η γιατί θα ξεπεράσεις τους φόβους σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Εντυπωσιάζεις και εντυπωσιάζεσαι από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι γύρω σου κι ο λόγος είναι ότι έχεις λάμψη αλλά και ένα ιδιαίτερο εγωισμό ο οποίος μερικές φορές σε βοηθάει για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. 
Ερωτικά: Αν υπήρχε αμφισβήτηση από ένα άλλο άτομο για τα αισθήματά σου, τώρα με τον τρόπο σου βάζεις φρένο στις κατηγορίες και δείχνεις ένα πολύ δοτικό και ρομαντικό πρόσωπο. Αν βέβαια σχετίζεσαι με Λιοντάρι που είστε σαν το σκύλο με τη γάτα, θα χρειαστεί να του δώσεις χώρο για να εξελιχτούν τα πράγματα μεταξύ σας. 
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις τον εγωισμό να σε καπελώνει, γιατί όσο και να θέλεις να μένεις μόνος/η, τελικά θα βρεθείς με άτομα που δεν πολυσυμπαθείς τα οποία ίσως σε βοηθήσουν κιόλας. 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Όσο και να το ζητάς, αν δεν δώσεις μέσα από την σταθερή ακόμα και την ηγετική σου συμπεριφορά να το καταλάβουν, δεν πρόκειται να το καταφέρεις, κυρίως τα άτομα που είσαι συνέχεια μαζί τους και επεξεργάζεστε από κοινού όλες τις πληροφορίες. Ερωτικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις την πιεστική συμπεριφορά -κατά την γνώμη σου- ενός Λιονταριού. Εσύ είσαι χύμα και κάπου νιώθεις καταπίεση και υπερβολή από την πλευρά του. Αν είσαι με τον Παρθένο προσπάθησε να λες αλήθειες. 
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στο χώρο της δουλειάς σου που αν τους δώσεις σημασία μπορεί να χάσεις το παιχνίδι από λεπτομέρειες. Πιθανόν να πρέπει να επιβληθείς και όχι μόνο. Χρειάζεται από την πλευρά σου σταθερότητα και ψυχραιμία. 

Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News