Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Όλυμπος Αψάλου: «Ανεγκέφαλος ο φίλαθλος που πέταξε το βεγγαλικό»

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Ολύμπου Αψάλου εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Άσπρου Σάκη Τόπκα.

Του εύχεται περαστικά και καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια από ανεγκέφαλο φίλαθλο που έγινε στο γήπεδό μας, ελπίζοντας να είναι το τελευταίο κρούσμα στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

20 σχόλια:

  1. πρέπει να χτύπησε πολύ άσχημα το παιδί για να μην μπορεί να συνεχίσει.Με απλό τραυματισμό θα συνέχιζε.Λογικά κάτι δυνατό έπαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συνεχιστεί το υπόλοιπο παιχνίδι την άλλη Τετάρτη,για τα υπόλοιπα 30΄.

      Διαγραφή
  2. Ο φίλαθλος σας , της Αψαλου που ξεχασατε να πείτε.. Κ πέρυσι τα ίδια κάνατε κ δεν σας τιμώρησαν , οπότε φέτος γινατε επικίνδυνοι.. Αυτά κύριοι της ΕΠΣ κάνει η ατιμωρησία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. de itane apo ti acalo i filaruos itane oydeteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na mh ksanadi thn omada mas ayth eine h timoria ,kai nanai kala to paidi apo to aspro tipote allo den thelw egw prosopika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαραδεκτη για μια ακομα φορα η αψαλο καθε χρονο κανει επεισοδια με τραυματισμο ανθρωπων δεν τιμωρητε ποτε...παραδειγμα περισυ με τον αγωνα της ιδας με το μπουκαλη που χτυπησε διατητη νομιζω η καποιων αλλων δεν την κανανε τιποτα και επαναλαβανε των αγωνα ,, μπραβο σας κοπριτες για ακομα μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI BLAKA NAI OLA H APSALOS TA KANEI

      Διαγραφή
    2. B LAKAS ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ..

      Διαγραφή
    3. ante geia re vlaka me to koloxorisou tin ida

      Διαγραφή
    4. Ενώ το δικό σου τώρα το ανακάλυψαν οι λοκατζηδες, μάθε ελληνικά κ όχι τουρκικά κ τα λέμε.. Πανηλιθιε .. Κ δεν είμαι απο την Ιδα , αλλά θέλει μυαλό για να καταλάβεις τι διαβάσεις..

      Διαγραφή
  6. και βέβαια είναι ανεγκέφαλος ο φίλαθλος. Πόσο όμως τον έχετε υποθάλψει να κάνει ατιμώρητους τραμπουκισμούς μέσα στο γήπεδο σας? Και βέβαια είναι σκληρή η τιμωρία της αφαίρεσης των 3 βαθμών. Εάν όμως η πράξη μείνει ατιμώρητη την επόμενη φορά θα γίνει ζούγκλα το γήπεδο (που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν απο τέτοιους ανεγκέφαλους). Εσείς του Δ.Σ. τον ξέρατε τον βλέπατε και δεν κάνατε τίποτα. Οχι, δεν τον διώξατε (δια παντός) από το γήπεδο. Δεν του κάνατε καν παρατήρηση για την ¨μαγκιά¨ του με τα βεγγαλικά. Ισα-ισα τον χαιρόσασταν που αβαντάριζε την ομάδα με αυτό τον τρόπο. Τώρα θα κλαίτε. Εμείς δεν φταίγαμε και τέτοια. Προσωπικά δεν συμφωνώ με την αφαίρεση βαθμών, όπως και με την αποβολή ποδοσφαιριστών, όμως έχει αποδειχθεί ότι είναι ο μόνος τρόπος για να μην γίνουν ζούγκλα τα γήπεδα. Και επιτέλους αυτή η μόδα που πηγαίνουν οι ανεγκέφαλοι και βρίζουν μάνες, παναγίες διαιτητές και παίκτες πρέπει να τελειώσει. Το παιχνίδι είναι χαρά και πρέπει να αναδεικνύει αξίες (ποδοσφαιρικές, ηθικές, κοινωνικές κλπ). Δυστυχώς ξεκινάει στραβά ακόμα από το σχολείο, όπου και στους δικούς τους αγώνες γίνονται αίσχη. Ας δούμε τι θα κάνει και ο Κοντονής, που μάλλον είναι κοντά τα σχέδια του. Προσωπικά με ικανοποιεί η δήλωση του Δ.Σ., όμως θα έπρεπε να λάβουν μέτρα σε κάθε παρεκτροπή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η διακοπή του αγώνα και η επερχόμενη τιμωρία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ πάρα πολύ με το πώς βλέπεις το ποδόσφαιρο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου στο ζήτημα του ΔΣ. Αφού ξέρουν ποιος είναι έπρεπε να τον καταγγείλουν ονομαστικά. Μόνο αν απομονώσουμε τα στοιχεία που καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε θα καλυτερεύσει η κατάσταση.

      Διαγραφή
  7. ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ!!!

    Τα πυροτεχνήματα ΔΕΝ είναι έγκλημα αρκεί ο κατοχος τους να ξερει να τα χρεισιμοποιεί!!!

    κρίμα πάντως για το παλικάρι περαστικά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ποιος εκει στην Αψαλο εχει μυαλο για κατι παραπανω απο το να ζει και να αναπνεει? Μια ζωη τραμπουκοι στο χωριο τους. Καρσαναδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. as tn katanomasei i doihkisi tis apsalou na glitwsoun.k ama einai toso magas as vgei o idios na parathothei na min krivete pou einai i magkia tou twra alla otan oli mera paizeis mpirimpa poy myalo na skefteis ti einai to swsto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτό το περιστατικό μαζί με κάποαι ακόμη πρέπει να προβληματίσουν.Απλή λογική - καθαρό μυαλό : ανάλογα τι θέλουμε αυτό θα κάνουμε.Θέλουμε Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο? ή θέλουμε ένα πρωτάθλημα (ειδικά στην Α1) Αρένα με αίμα ? η ΕΠΣ είναι η σκηνοθέτρια του έργου που βλέπουμε με τους κανόνες που μπορεί να θεσπίσει !!! Ελάτε εδώ ομάδες μου : 3 πιτσιρκάδες υποχρεωτικά σε κάθε παιχνίδι ! Αποτέλεσμα: αναγκαστικά δουλειά στους μικρούς, αληθινά εραστιεχνικό ποδόσφαιρο,ανάσα στις ομάδες απ τις ακριβές μεταγραφές,προαγωγή νέων παιδιών - παικτών .Τι άλλο θέλεις? Αντίθετα τα τελευαταία χρόνια προάγουμε τον ΥΠΕΡπρωταθλητισμό ,τις ομάδες φαντάσματα χωρίς κόσμο αλλα με μεταγραφές, τον βάρβαρο ανταγωνισμό που δημιουργεί αντιπαλότητες σε ολες τις τοπικές κοινωνίες του νομού μας με κατα τόπους έχθρες!! Γιατί να συμβαίνει αυτό? ποιός ωφελείτε απ αυτό? Πάντως ούτε το ποδόσφαιρο του νομού μας είδε ωφελος έτσι ,ούτε βήματα μπροστά κάναμε.....ας το σκεφτούμε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oses kai anakinosis kai na bgalete tin timoria den tin glitonete mia dio mia dio e ftani pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News