Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Όταν το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας... έπεσε στα πατώματα! (BINTEO)

Δείτε το βίντεο

Μάρτυρες μιας απαράδεκτης αντιπαράθεσης έγιναν όσοι έδωσαν το παρών στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Πρωταγωνιστές ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και η Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κατερίνα Μπαγκή, η οποία επιτέθηκε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον πρώτο και μάλιστα διακόπτοντας τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη.

Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ωστόσο, το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι το γεγονός της εκτροπής από την πολιτική συζήτηση, η οποία συχνά χαρακτηρίζεται από προσωπικές εμμονές και εμπάθειες.

Δείτε το βίντεο:


15 σχόλια:

  1. η κυρία μπαγκή θα πρέπει να μάθει τρόπους.Ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου δεν ειναι ουτε καφτερία ούτε ταβέρνα να μιλάει όπως θέλει και όποτε θέλει.Είναι ιερός χώρος και δεν ανήκει ουτε στο δημαρχο ουτε σε κανένα.Πολύ περισσότερο ρε καποιους και κάποιες που δεν το σέβονται ή δεν έχουν μάθει τρόπους .Το ατυχές είναι ότι η ευγένεια και οι τρόποι δεν μαθαίνονται στην ηλικία της πιά.
    Επι της ουσίας ας προσπαθήσει η δημ αρχή να κάνει καλή δουλειά με τις ασφαλτοστρωσεις ,γιατί ειναι το πρώτο έργο που χρειάζεται η περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά συγνώμη αλλά αυτήν δεν την ήξερε ούτε η μάνα της,επειδη δλδ δεν έβρισκε υποψήφιους ο πασόης κι εκλεχτηκε κάποτε μ αυτον θα ασχολούμαστε μαζί της? αφήστε την κοπέλα ήσυχη μπας και πλύνει κανα πιάτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει δεν έγινε και οσο τραγικά τα παρουσιάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα πατώματα έχει πέσει το επίπεδο των σχολίων τελικά. Δεν διέκρινα κάποια αξιοσημείωτη απρέπεια εκτός το ότι διέκοψε το ιερό τέρας της πολιτικής τον αντιδήμαρχο μιμούμενη τον δήμαρχο ο οποίος φυσικά έσπευσε να την ακολουθήσει στις διακοπές ώστε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της ότι είναι ο πρώτος διδάξας στο να διακόπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Βαφειάδη βλέπω πως επικεντρώνεστε στα βασικά κομμάτια του συμβουλίου που νοιάζουν τους πολίτες αυτού του δήμου. Προφανώς και το σημαντικότερο κομμάτι ηταν αυτό που τρέξετε να δημοσιοποιήσετε πρώτο - πρώτο και όχι για παράδειγμα ότι πολλοί που δουλεύουν στις λαϊκές χάσανε τις άδειες τους! Και μην στεναχωριέστε τόσο πολύ για τον επικεφαλή σας!!! Δεν φταίνε παντα οι άλλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άλλο δημοτικό συμβούλιο ,άλλο καφατερία ! Τελικά έγινε κατανοητό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΡΕ.....ΚΑΙ ΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΧΑΜΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταυρο οφειλω να ομολογησω οτι ηταν λιγο ακυρο ολο αυτο!!!! το οτι διακοπτει ο ενας τον αλλο δεν ειναι και τοσο πρωτοφανες γεγονος....πολυ κυνηγι στην συγκεκριμενη τελευταια...εγινε κατι... γιατι καποτε μονιμα φωτο δικες της βλεπαμε....ανωνυμος μενω για τους αλλους εσυ μπορεις να δεις ποιος ειμαι..εκτιμω στον ιδιο βαθμο και τους δυο σας και ερχομαι σε δυσκολη θεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΠΡΟΧΘΕς ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ Η ΕΥΣΤΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΠΡΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Η κριτική ειναι καλοδεχούμενη. Αλλα αν ήσουν εκει θα έβλεπες οτι δεν διέκοψε μονο αυτη ομιλητή. Το έκαναν και άλλοι πολυ χειρότερα.

      Διαγραφή
  10. Εγώ αυτό που είδα είναι ΙΔΙΑ νοοτροπία πάνελ "έγκυρων δημοσιογράφων" που έχουν καταστήσει τις διακοπές και τις φωνές "συζήτηση και διάλογο δημοκρατικό". Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της τελευταίας 30ετίας. Τί διαφορετικό έκαναν; Οι φωνές θεωρούνται επιχειρήματα και τα επιχειρήματα ΔΙΑΛΟΓΟΥ προ πολλού θεωρούνται εκτός ...ρεαλισμού. Κανείς δεν ακούει. Συζήτηση προϋποθέτει κατα αρχήν και το κατέχεις την ικανότητα να ακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News