Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δημοπρασία: 95.000 ευρώ το χρόνο για το αναψυκτήριο των Λουτρών - Ποιοι είναι οι ενοικιαστές

Η ανοιχτή δημοπρασία έληξε με την πρόταση των 95.000 ευρώ ετησίως

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπράτησης του αναψυκτηρίου των Λουτρών.

Η διαδικασία, στην οποία έλαβαν μέρος τρεις συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου Δημήτρη Μπίνου.

Η ανοιχτή δημοπρασία έληξε με την πρόταση των 95.000 ευρώ ετησίως που κατέθεσε η κοινοπραξία των Θωμά Λεπίτκα, Γιώργου Κώτσου και Γιώργου Λιούγα –κατοίκων Λουτρακίου- οι οποίοι για να επικυρώσουν την ενοικίαση υποχρεούνται να καταβάλουν 190.000 ευρώ, δηλαδή τα ενοίκια των δύο πρώτων ετών.

Ο κ. Μπίνος αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε πως όπως αποδείχτηκε από την διάφανη και ξεκάθαρη αυτή δημοπρασία, όλα όσα ελέχθησαν το προηγούμενο διάστημα ήταν απλές συκοφαντίες

36 σχόλια:

  1. Τώρα ο χοντρούλης δημοσιογραφάκος εκ Λουτρακίου θα αρθρώσει ενα έστω χλυαρό συγνώμη για όλες εκείνες τις ανοησίες που έγραφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θειος Σαμ κατάπιε τη γλώσσα του τώρα. Συγκαταλέγεται και αυτός στους συκοφάντες.

      Διαγραφή
  2. Φαντάζομαι ότι τώρα που το αναψυκτήριο το πήραν Λουτρακιώτες, όλα είναι καλά ε; Να δω τι θα γράφουν όλοι αυτοί που φαγώθηκαν πως θα έρθουν οι ξένοι να πάρουν το ψωμί από τους ντόπιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Λουτρακιώτες θα κάτσουν στα αυγά τους τώρα. Ο Δήμαρχος πιο μάγκας απο όλους θα εισπράξει 190.000 ευρώ. Και αυτοί οι δύσμηροι ( αμυαλοι ) επενδυτές θα τρέχουν και δε θα φτάνουν σε 2 χρόνια. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και; Δν καταλαβαινω το προβλημα σου,απο τν τζεπη σου τα εβαλες; Η σε καιει τοσο πολυ;( Ο δημαρχος ειναι μαγκας που δν μπορεσε να ανταπεξελθει σε μια καφετερια κ βρηκε τν ευκολη λυση τν δημοπρασια;) τα λεφτα θα πανε στν επιχειρηση τν Λουτρων,οχι στον Δημο ουτε στο Γαρεφι.

      Διαγραφή
  4. Μην μιλάτε για τα άτομα που το πήραν.Δεν τους ξέρετε.Τα λουτρά δεν θα φύγουν από την έδρα τους και στο κατω-κάτω ακόμα ούτε η μέρα δεν πέρασε εσείς το πήγατε στα 2 χρόνια τρέλα πουλάτε ρε;Η μήπως σας καεί κάποιους;μια ζωή ρεζίλι θα γίνεται η Αριδαίας ρε για το κάψιμο που έχετε μέχρι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για εσάς μιλάνε και κοροϊδεύουν ρε ζώα.ξυπνηστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε βλακακο γυρνα στη σπηλια σου..

      Διαγραφή
    2. Η σπηλιά μου είναι αυτή που σε φέρνει εσένα και κάποιους άλλους στα λουτρά τρομπα η αυτή που σας φέρνει στο φεστιβάλ και το παίζεται ιστορία;η μήπως αυτή που φέρνει το κόσμο στην περιοχή;βλακακο

      Διαγραφή
  5. Επιβραβεύεται το Αυτονόητο.
    Η Ιδιωτική πρωτοβουλία είναι Μονόδρομος Ανάπτυξης.
    Συγχαρητήρια στους επενδυτές και ευχομε καλή επιτυχία.
    Συνχαρηρήρια και στον Δήμαρχο και το Δημοτικό του Συμβούλιο. Παρά την μεγάλη πίεση που δέχθηκαν απο διάφορους κρατιστές δεν ενέδωσαν και πέτυχαν την Δημοπρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορούν να σκάσουν με την ησυχία τους μερικοί πλέον. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΓΚΑ 5:07 μμ ΕΥΡΩ ΑΣ ΤΟ "ΧΤΥΠΟΥΣΕΣ"!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ....

      Διαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!!ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ,ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ(ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)!!!!!!!!!Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 190.000 ΧΙΛ.ΤΑΜΕΙΟ.......ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε και πάλι να πείτε κάτι για το δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mprabo,sto,dimarxo,panta,ua,yparxoyn,koroida,na,dinoyn,tosa,lefta,kix,kix,kix,.kix,kix,kix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΝΕΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!ΝΕΜΑ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις υπόψιν ποσά δυμηνα ειναι 190000 ευρώ ;μια χαρά και θα πάψουν τα παράπονα και το ρουσφέτι σε άχρηστες θέσεις ρουσφέτι .

      Διαγραφή
    2. εσυ νομιζεις οτι θα περνουν ατομα απο αλλα χωρια ρε??πάλι εμας θα βλεπεις να δουλέυουμε,ισα ισα τωρα δεν θα δουλεψει κανενας ξενος εδω..χαχαχαχα αντε γεια...περαστικά

      Διαγραφή
    3. μπραβο στα παιδια που το πηρανε,,τι ηταν αυτο το χάλι εβλεπες ατομα εκτος λουτρακιου να δουλευουνε,,τωρα μονο εμεις....παντου εμεις

      Διαγραφή
    4. επισης νεμα και καθε ασχετο παιδι απο διαφορα χωρια της αλμωπιας που δεν ξερει ουτε δισκο να κραταει...

      Διαγραφή
    5. Ενω εμείς οι Λουτράκιωτες σε δισκο γενηθηκαμε.Αντε ξοκολατε.

      Διαγραφή
    6. αφου οι λουτρακιωτες το μόνο που ξερουν να κανουν καλα ειναι να σερβιρουν. Αυτο ειναι το επιπεδο τους.

      Διαγραφή
    7. το επιπεδο μας ειναι αυτο που σε γλεντάει

      Διαγραφή
  12. Τί έχει να μας πει τώρα ο Συριζα Αλμωπίας , που εξαπέλυε < Μύδρους> κατά τις Δημοτικής Αρχής. Με εκείνο το ανυπόγραφο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους η καφετερία στα λουτρά θα δουλέψει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, χωρίς καθυστερήσεις στις παραγγελίες, χωρίς να αισθάνεται ο πελάτης "μακάκας". Οι υπάλληλοι τώρα φαντάζομαι θα προσλαμβάνονται με διαφορετικά κριτήρια απ' ότι παλαιότερα. Ας ελπίσουμε να γίνουν και κάποιες ανακαινήσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε αχρηστε οταν γεμιζει ολο το μαγαζι σε 5 λεπτα τι εξυπηρετηση να υπαρξει.τοσο μα τοσο γκαο εισαι

      Διαγραφή
    2. ρε τραβα για κοκαρι και ασε την κριτική σερβίρισματος .

      Διαγραφή
  14. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑΛΟΥΤΡΑ,ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ,ΤΟ"ΧΟΝΤΡΌ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ",ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΠΑΣΟΗΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ)Η ΟΠΟΙΑ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΤΟΥΒΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ,ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ.ΚΩΤΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΑΝΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ¨;;;;;;;;;;;;;ΆΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ........ΜΠΡΑΒΩ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο σε όλους σας τόση ώρα έχω πέσει κάτω από γέλιο ..νεμα και νεμα...χαχχαχα χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μεχρι και στον υπνο σας λουτρακιοτες βλεπετε κομπλεξικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποπο όλοι με το Λουτράκι ασχολούνται. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάθε άνθρωπος και κάθε πράγμα έχει την αξία που του δίνουμε. Η "επιστήμη" του σερβιρίσματος λοιπόν ας δοθεί σε κάθε Λουτρακιώτη, αφού όπως διάβασα σε ένα σχόλιο "γεννιούνται πάνω σε δίσκο". Μπράβο. Άξιοι. Ελπίζω να σας δω να τρέχετε και να σερβίρετε έγκαιρα τον κόσμο με κανονικά ροφήματα κι όχι τα ζώα μου αργά και τα ροφήματα καραβίσια, όπως συνηθίζετε μέχρι τώρα.
    Καλές δουλειές στους επιχειρηματίες, που ελπίζω να είναι επιχειρηματίες του τουρισμού κι όχι τραχανάδες (δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, μην τους πάρω και στο λαιμό μου). ΑΝ πρόκειται ποτέ να είναι κερδοφόρα αυτή η επιχείρηση, μόνο ιδιώτες θα το κατάφερναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πίκρα που το πηραν λουτρακιοτες...κερδοφορα θα ηταν αν ηταν αξιος και ο δημαρχος αλλα ειδε τα δυσκολα και τν εκανε..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News