Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Πέλλας: Εξελέγη «Συμπαραστάτης» η Ζωή Καρατσόρη με 32 ψήφους

Κατά την καταμέτρηση της δεύτερης ψηφοφορίας πολλοί ήταν αυτοί που… έτριβαν τα μάτια τους

Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας.

Συγκεκριμένα, τον θεσμό θα εκπροσωπήσει για τα επόμενα χρόνια η Δικηγόρος Ζωή Καρατσόρη, η οποία εκλέχθηκε στη δεύτερη ψηφοφορία με 32 ψήφους, τη στιγμή που για την εκλογή απαιτούνταν 27 ψήφοι.

Στην πρώτη ψηφοφορία βγήκε πρώτη με 14 ψήφους η Νατάσα Δαρδανελιώτη, η οποία παραιτήθηκε στη δεύτερη ψηφοφορία, με την κ. Καρατσόρη να λαμβάνει μόλις 2 ψήφους, ενώ από τη διαδικασία είχε διαφανεί ότι η πλειοψηφία του Δήμου δεν… «καίγεται» να επιτευχθεί εκλογή.

Ωστόσο, κατά την καταμέτρηση της δεύτερης ψηφοφορίας πολλοί ήταν αυτοί που… έτριβαν τα μάτια τους, καθώς όπως φαίνεται η αντιπολίτευση λειτούργησε μεθοδικά, μπλόφαρε και οδήγησε σε ξεκάθαρη εκλογή της κ. Καρατσόρη.

15 σχόλια:

  1. Μην βάζεις και στοίχημα για το ποιος ήθελε να εκλεγεί και ποιος τελικά κερδίζει από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη Ζωη. Η καλύτερη επιλογή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Ζωη! Χάρηκα πολυ για την εκλογή σου! (Ενας συμμαθητής σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αντιπολιτευση τους πηρε τα σωβρακα και μαλιστα με στρατηγικη που θα την ζηλευε ακομα και ο Μουρινιο. Ο "βαρυς" σωματικα αλλα και πολιτικα δημοτικος συμβουλος του Παπανικολαου, ηταν το κλειδι της εκλογης Συμπαραστατη του Δημοτη και της Επιχειρησης. Ο Σταμκος δεν μπορεσε να παρακολουθησει, ουτε την τακτικη του παιγνιδιου αλλα ουτε και τις αλλαγες απο τον παγκο. Η μεγαλη αλλαγη της Δαρδανελλιωτη απο την Καρατσορη, ηταν ολα τα λεφτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτες οι θέσεις δεν ειναι για κολπάκια και αλιευση νεων ψηφων απ τους δημάρχους.Αποφασίζουν να δωσουν δουλειά σε κάποιο άτομο ,το οποία θα πρέπει να έχει τεράστιες γνώσεις, φοβερό ήθος, μεγάλη αποδοχή και να είναι κάτι σαν το σοφό Νέστορα της πόλης.Ας ελπίσουμε ότι η διαθεση προσφοράς θα είναι μεγαλη απ την εκλεγμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους πηρε τα σοβρακα η αντιπολιτευση μπραβο στα παπαγαλακια του Δημαρχου που για ακομα μια φορα ξεγυμνωσαν τον Δημαρχο.Με μια κινηση ο Δημαρχος θα ηταν πολυ ωραιος αλλα δυστυχως....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά...ρε παιδιά...να σοβαρευτούμε λίγο.Η πρεμούρα του Παπανικολάου να εμφανίσει την εκλογή της κοπέλας ως δική του επιτυχία αποδεικνύει τον αιφνιδιασμό που έφαγε ο ίδιος από τον Στάμκο.Στην άλλη υποψήφια κοπέλα που έλαβε 2 μόνο ψήφους ενώ τον τίμησε με την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές θέλω να δω ο κ.Νίκος τι θα βρει να πει.Γιατί είναι ντροπή η υποψήφια σου να παίρνει 2 σταυρούς όταν εσύ έχεις 10 δημοτικούς συμβούλους.Αυτό είναι ντροπή.Όλα τα άλλα είναι μασάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε παιδια να σοβαρευτουμε λιγο. Εσενα ποιος σου ειπε οτι ο Παπανικολαου εμφανιζει την κοπελα {οπως την αποκαλεις} ως δικη του επιτυχια ??? Να πεις τον αρχηγο σου {τον Σταμκο εννοω} οτι το γαλα ειναι ασπρο και οχι μαυρο. Οι σαχλες δικαιολογιες που ψαχνετε, σας ρεζιλευουν ακομη πιο πολυ, Για την π@π@ρ@ που φαγατε, ολοι καταλαβαμε ποιος σας την ταισε και μαλιστα με τροπο εξυπνο. Αλλωστε ο "χοντρος" ειναι γατος και στην πολιτικη και στην παραπολιτικη. Και ειδικα στην Κρ.Βρυση εχουν κανει την πολιτικη επιστημη. Οσο για την στενοχωρια σου για την υποψηφια του Παπ μην σκας γιατι και τα 2 κουκια που πηρε ηταν δωρακι του αυτοκρατορα σου. Ολοι ειδαμε οτι ο Δημαρχος ηταν ετοιμος για εγκεφαλικο χθες. Τωρα για ντροπες και μασαλια, μακρια απο τον Νικο. Γι αυτο παρε αγκαλιτσα τον Γρηγορη, κλαψτε παρεα, και σκεφτειτε αλλα κολπακια για την επομενη φορα...

      Διαγραφή
    2. Έχεις πλάκα ρε Κρυαβρυσιώτη.Παραδέχεσαι πως ο Παπ δεν ψήφισε ούτε το δικό του στέλεχος και απο την άλλη μας λες πως ήσουν η αιτία πως πρόκειται για ήττα Στάμκου που με δικές του ψήφους 22 τον αριθμό εξέλεξε συμπαραστάτη.Δηλαδή τι θα λεγες ρε φίλε αν δεν κατάφερνε να εκλεγεί κάποιος;;;Είσαι λίγο για δέσιμο ή μου φαίνεται;

      Διαγραφή
    3. Μαλλον εσυ εισαι για πολυ δεσιμο !!! Πρωτον γιατι δεν ειμαι Κρυαβρυσιωτης {μην με βριζεις}, αλλα ουτε και πρωτευουσιανος σαν εσενα. Δευτερον να αλλαξεις χαπια γιατι δεν σε πιανουν, κατι που φαινεται απο τις ασυναρτητες σκεψεις σου. Τριτον ο Σταμκος εχει 25 συμβουλους {πλην 3 αποντων} 22 και η Καρατσορη πηρε απο αυτες 18 συν 14 της αντιπολιτευσης 32. Τωρα για την εμμονη σου σχετικα με την μη ψηφιση απο τον Παπ του στελεχους του, λυπαμαι που δεν γνωριζω ακομη τον λογο αλλα σου υποσχομαι οτι οταν τον μαθω θα σε πληροφορησω και εγκαιρα και εγκυρα {κατι σαν τον ΑΝΤ-1 δηλαδη}. Καλη χωνεψη...

      Διαγραφή
    4. Μια φορα πηγε στο συμβ και τον εκανε τον σταμκο ρομπα.Φαντασου να πηγαινει συνεχεια;

      Διαγραφή
  8. OTI KAI NA LETE O STAMKOS EFAGE FOLA
    KAI PONESE POLY KAI TO XEREI
    O SYMVOULOS TOU POY VROMISE NA KRYVETAI GIATI AN TON ANAKALYPSOUN TIN EVAPSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε μεγαλη πλακα τελικά .
    Βλεπετε το δασος και οχι το δεντρο .
    Αν ειναι η καλητερη υποψηφιότητα καλά καναν και την ψηφήσαν.
    απο τα σχόλια στα blogs δείχνουμε οτι ειμαστε ΧΩΡΙΟ οεο οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε περαστικα μας! Θα σκοτωθουν απο τον πρωτο μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν καταλαβει ο Σταμκος τι παιχτηκε θα του πεσει ο ουρανος στο κεφαλι.Ξερεις τι θα πει να πας με διαθεση να μην εκλεξεις συμπαραστατη και να βγαινει τελικα με τους δικους σου ψηφους αυτος που στηριζει η αντιπολιτευση?Τετοια μαγκια και τετοια τροπη στνν υποθεση ενας μπορουσε να δωσει.Αξιος συγχαΡητηριων ο Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News