Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας Αλμωπός Αριδαίας και Ηρακλής Άσπρου. 

Το βαρύτιμο τρόπαιο αποτελεί πόθο και των δυο ομάδων που προχώρησαν σε ρυθμό ρελαντί μέχρι τα ημιτελικά εκεί όπου ο μεν Αλμωπός πήρε το εισιτήριο μετά από δραματικό παιχνίδι που τελικά κρίθηκε στα πέναλτι με αντίπαλο τον Απόλλων Κρύα Βρύσης (1-1 κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση , 5-4 στα πέναλτι) ενώ ο δε Ηρακλής πήρε εξίσου δύσκολη πρόκριση μέσα στα Γιαννιτσά απέναντι στο τοπικό Εθνικό με σκορ 2-1.

Έτσι η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει για τις δύο ομάδες με τον Αλμωπό του Λεωνίδα Μπίλη να έχει για ατού την ποιότητα κάποιων παιχτών όπως οι Γιώργος Μπογδάνης , Νίκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Γιάννης Κανωτίδης , Γιώτης Μυτιτενίδης , Τάσος Τσακαλίδης , Κώστας Τσιτλακίδης, Γιάννης Παντελίδης αλλά και το ταλέντο των Νίκου Παπαγεωργίου, Αλέξη Αθανασιάδη, Λάζαρου Ελευθεριάδη, Νίκου Τσιμτσιρίδη, Γιώργου Ελευθεριάδη , Τάσου Ταουσάνη και όλων των υπολοίπων που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας της Καρατζόβας. 

Από την άλλη ο Ηρακλής του Δημήτρη Τομπάζη έχει πολλούς έμπειρους παίχτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα , υπάρχει ποιότητα και τα ατού της θα είναι οι Μάνθος Πλατάκης, Μάκης Δημητριάδης, Στέλιος Ρέντζιας , Μπάμπης Ελευθεριάδης, Θανάσης Τόπκας, Γιώργος Αποστολούδας , Βασίλης Σερέτης, Λευτέρης Πληκαδίτης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Λάζαρος Ορφανίδης, Χρήστος Παλάνης, Βαγγέλης Αντωνιάδης όπως και το ταλέντο των Σέρα Ρέις,Θανάση Ρίσσου.

Η προιστορία των τελικών:

2013 - 14 Δόξα Μανδάλου - Ορφέας Ριζαρίου 2-2 και 2-3 παράταση 

2012 - 13 ΜΑ Ν.Μυλότοπος - ΜΑ Πέλλας 3-1 

2011-12 ΜΑ Ν.Μυλοτόπου - ΜΑ Πέλλας 3-1 

2011-12 ΜΑ Ν.Μυλοτόπου - ΜΑ Πέλλας 0-0 κ.α και παράταση / 6-5 στα πέναλτι 

2010-11 Εδεσσαικός - Ολυμπιακός Γαλατάδων 3-1 

2009-10 Ολυμπιακός Γαλατάδων - Δόξα Μανδάλου 3-0 

2008-09 Εδεσσαικός - ΜΑ Πέλλας 0-0κ.α και παράταση / 6-5 πέναλτι 

2007-08 Εδεσσαικός - ΜΑ Ν.Μυλοτόπου 1-1κ.α 2-1 παράταση 

2006-07 Αετός Σκύδρας - Απόλλων Κρύα Βρύσης 2-1 

2005-06 Αλμωπός Δόξα Μανδάλου 4-1 

2004-05 Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΠΑΣ Ξιφιανής 2-1 

2003-04 Εδεσσαικός - ΠΑΟΚ Αραβησσού 2-1 

2002-03 Απόλλων Καλυβιών - Αλμωπός 1-0 

2001-02 Αλμωπός - ΠΑΣ Ξιφιανής 3-1 

2000-01 Εδεσσαικός - Αετός Σκύδρας 3-1 

1999-00 Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΜΑ Εσωβάλτων 4-1 

1998- 99 Αναγέννηση Γιαννιτσών - Όλυμπος Αψάλου 3-2 

1997-98 Αλμωπός - Άρης Προφήτη Ηλία 1-2 

1996-97 Απόλλων Κρύα Βρύσης - Φίλιππος Γιαννιτσών 1-0

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ . . .ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Αν εισέλθετε στο σάιτ της Ενωσης θα δείτε τη διαιτητική τριπλέτα του τελικού και τόν 4ο διαιτητή οι οποίοι έχουν ορισθεί εδώ και μία εβδομάδα.Οπότε είναι αδικαιολόγητες αυτές οι αιτιάσεις κύριε 4,53 μ.μ.Μία ένσταση υπάρχει αναφορικά με τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν και αυτό γιατί επειδή πρόκειται για τον τελικό αγώνα που κατά κάποιο τρόπο θεωρείται γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο θα έπρεπε να ορισθεί τριπλέτα από τους διαιτητές με την καλύτερη απόδοση που είχαν στούς μέχρι τώρα αγώνες που έχουν διαιτητεύσει και έχουν ακουστεί τα λιγότερα παράπονα γι αυτούς, ή να ορισθούν διαιτητές που έχουν αξιολογηθεί στά εθνικά πρωταθλήματα.

      Διαγραφή
    3. ο Σιδηρόπουλος ,που έπαιξε και το Ασπρο Αλμωπός.Εκεί όταν ο πρόεδρος του Ασπρου μπήκε περπατώντας μέχρι τη σέντρα κι αντί να τον αποβάλλει του είχε πει το θεϊκο: - Περικλη περνάς έξω σε παρακαλώ?

      Διαγραφή
  2. ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ είναι αυτός πως τον ανέχονται δεν μπορούμε να καταλάβουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς για τους κακοπροαιρετους οι διαιτητες ειναι γνωστοι στις 2 ομαδες εδω και μια βδομάδα!!! Πως φαίνεται όταν σχολιάζει κάποιος τρίτος κακοπροαίρετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την προηγούμενη Τετάρτη καλοπροαίρεται ήταν να γίνει ο τελικός και τους διαιτητές τους μάθαμε μια μέρα πριν με σύνθεση ότι να ναι......
    Μην μας το παίζεις έξυπνος μια βδομάδα τους ξέρουμε τωρα και αυτή αλλάξανε γιατι ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ εκανε παλι μαγικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλαξε μόνο ό ένας βοηθός οι άλλοι παρέμειναν ώς έχουν (Κεσίσογλου αντί Αθ, Κορνισορλή για την αρχική επιλογή του οποίου θεωρήθηκε απο πολλούς ως περίεργη).

      Διαγραφή
    2. όλοι τους ξερουν φίλε.Εσυ πως έτσι στην αγνοια ρε πονηρέ? χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. pame almwpara gera aurio gia to kupelo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΜΑΣΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News