Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Έτσι θα κυβερνήσει από αύριο ο Τσίπρας - «Ναι» από Καμμένο σε κυβέρνηση συνεργασίας

Θα έχει 162 βουλευτές από την σύμπραξη με τον Καμμένο και με την ψήφο ανοχής που τυχόν θα του δώσει το Ποτάμι θα φτάνει σε δύναμη τους 178 βουλευτές

Ο κύβος ερρίφθη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας με 149 βουλευτές και ο Πάνος Καμμένος με 13 θα δώσουν τα χέρια για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 10.30 το πρωί και ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε κυβερνητικό εταίρο ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο κ. Καμμένος θα κάνει δήλωση στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά το ραντεβού του με τον Πάνο Καμμένο, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.


Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη τηλεφωνήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα από τους οποίους ζήτησε να συναντηθούν. Μάλιστα, τη Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός της χώρας και η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα γίνει την Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη το πρωί.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κυβερνητικά σε ένα σχήμα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα διστάσει να δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση που θα προκύψει από την συνεργασία, Τσίπρα - Καμμένου.

Συμπερασματικά, αν ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από την στήριξη του Πάνου Καμμένου εξασφαλίσει και την στήριξη του Σταύρου Θεοδωράκη θα είναι μια από τις ισχυρότερες κυβερνήσεις σε κοινοβουλευτική δύναμη των τελευταίων ετών.

Θα έχει 162 βουλευτές από την σύμπραξη με τον Καμμένο και με την ψήφο ανοχής που τυχόν θα του δώσει το Ποτάμι θα φτάνει σε δύναμη τους 178 βουλευτές.

---
Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

  1. τσιπρας καμμενος....αλιμονο στην χωρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρεμε φιλε μου χασαμε τους αδωνη και βοριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλίμονο αλίμονο!!! Πού είναι οι ωραίες μέρες με Αντώνη και Βααγγέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News