Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κάτω από το... χαλάκι τα κλειδιά του Μαξίμου! Δεν παρέδωσε στον Τσίπρα ο Σαμαράς!

Κανείς δεν ήταν εκεί να υποδεχθεί το νέο πρωθυπουργό

Η κίνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση και αρνητικά σχόλια στους δημοσιογράφους του διεθνούς Τύπου που βρίσκονται στην Αθήνα για να καλύψουν τις εκλογές και την αλλαγή στην ηγεσία της χώρας.

Η ενημέρωση που είχαν οι συντάκτες του καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα περίμενε στο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά, την τελευταία στιγμή, ο προγραμματισμός άλλαξε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σαμαρά δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για να περιμένει ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον διάδοχό του στα σκαλιά του Μαξίμου.

Εξάλλου, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έγινε η εθιμοτυπική τελετή παράδοση παραλαβής απάντησε: «έτσι είναι τα έθιμα, για να σπάνε».

Έτσι, κανείς δεν είδε τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, να ανταλλάσσουν χειραψία μπροστά από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, πριν ο πρώην παραδώσει στον νυν και αποχωρήσει.

Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στα σκαλιά του Μαξίμου και δεν ήταν κανείς εκεί για να τον υποδεχτεί ήταν ιδιαίτερα αμήχανη ακόμη και για όσους παρακολουθούσαν όσα γίνονταν από την τηλεόραση. Εκτός από αμήχανη στιγμή ήταν και στιγμή που αν μη τι άλλο δεν εκφράζει τον πολιτικό πολιτισμό που λέμε πως θέλουμε να έχουμε...

Η «βουβή» τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε χωρίς τους δυο πρωταγωνιστές της. Οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται ήδη μέσα στο Μαξίμου, αφού ο διευθυντής του γραφείου του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας παρέδωσε στον διευθυντή του γραφείου του νεοεκλεγέντα πρωθυπουργού, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, γενικός γραμματέας του νέου υπουργικού συμβουλίου θα είναι ο Σπύρος Σαγιάς.

---
Πηγή: newsit.gr

25 σχόλια:

  1. Α πάντα κύριος, ευγενής και κιμπάρης ο Αντώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eno o tsiprexx....ntompros ston logo tou ligomilitos kai horis plles uposheseis!!! ere gelia pou tha kanoume!!!!

      Διαγραφή
  2. Ο Σαμαρας εδειξε τον πολιτισμο του. Γιαυτο εκανε τη παραραξη της ΝΔ, σκροδεξια νεα Πολιτικη Ανοιξη. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά πόσο καλός άνθρωπος είναι αυτός ο Σαμαράς; τι σχέση έχει με τον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη; άντε να φύγει να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μετα λετε οτι η νεα δημοκρατια ειναιδημοκρατικο κομμα, ουτε η χρυση αυγη δε τα κανει αυτα!!ντροπη σας!! Απο πολιτικο πολιτισμο ιδεα δεν εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος άγνωστε φίλε που λες ότι η ΝΔ δεν είναι δημοκρατικό κόμμα επειδή ο Σαμαράς έδειξε κομπλεξική συμπεριφορά. Σου θυμίζω πως ΟΛΟΙ οι νεοδημοκράτες πρωθυπουργοί παρέδωσαν στους αντικαταστάτες τους (Ράλλης, Μητσοτάκης, Καραμανλής). Αυτόν (Σαμαρά) τον ανεχτήκαμε αρκετά από ανάγκη. Ας μας αδειάσει τη γωνιά κι ας ξανακάνει την ΠΟΛΑΝ. Θα βρούμε άλλον

      Διαγραφή
    2. Ελα ..συριζακι Ν 6.28 Το ιδιο σκ.........α ειστε και εσεις !!!

      Διαγραφή
    3. Ελα ..συριζακι Ν 6.28 Η ιδια φαρα ειστε και εσεις !!!

      Διαγραφή
  5. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lαθος φίλε, έρχεται η ώρα της Ντόρας, να μου το θυμηθείς.

      Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δεν το κατεχεις φιλε μου μην τσαμπουνας οτι νανε ετσι ακριβως επρεπε να γινει αφου ο τσιριζα δεν εχει αυτοδυναμια ,πρεπει ο αρχηγος που στηριζει την κυβερνηση να κανει δημοσια δηλωση οτι στηριζει τον σχηματισμο κυβερνησης με τους βουλευτες του η περηφημη αρχη της (δεδηλωμενης ) αλλιως επρεπε να αρχισει ο κυκλος των διερευνητηκων εντολων αφου δεν εχει δηλωση κανενας οτι στηριζει το κομμα που εχει την πλειοψηφια των βουλευτων,αν δεν ξερεις την διαδικασια καλυτερα να μην γραφεις τιποτα πολυξερε εξυπνακια.

      Διαγραφή
  7. Ντορα Μπακογιαννη. Η επομενη προεδρος της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε βρε δες βγηκαν αμεσως τα ντορακια να μιλησουν για τον σαμαρα! ουστ ρε πισω ρεεε ουστ ρε αλητες! η βαση στηριζει αντωνη...ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ! και φατε τσιπρα κοροιδαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o antonis ekane oti toy eipe o voridis DEN PAREDOSE. όσο για το ουστ φίλε μου, εσυ και ο αρχηγός σου το εισπράξατε σωρηδόν και κυριως λόγω ΕΝΦΙΑ, αφού αμέτρητοι νεοδημοκράτες ψήφισαν συριζα. Στο συνέδριο (όποτε κ αν γίνει) θα βγούν κάτι μαχαίρες (να μετα συγχωρήσεως) και με την δύναμη που έχει το μητσοτακέικο, θα χαθεί η μπάλα και η στήριξη στον αντώνη που νομίζεις οτι υπάρχει. Η ήττα έχει φταίχτη και αυτός έχει ονοματεπώνυμο, άρα θα πάει σπίτι του (ως αρχηγός).

      Διαγραφή
    2. Είμα ισίγουρος ότι είσαι Παοκτσής από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πολιτική

      Διαγραφή
    3. kai ohi mono paoksis..allla kai prasinofrouros....

      Διαγραφή
    4. όχι φίλε 9:30 ΑΡΗΣ είμαι (δεν ξέρω αν σου κάνω) και δεν ήμουν νεροκουβαλητής για κανέναν και πολύ περισσότερο φρουρός λαμόγιων.

      Διαγραφή
  9. Τετοιο επιπεδο ανθρωπων...........Μας κυβερνησαν..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι εσεις που ψηφισατε τον κ.τσιπρα βλεπετε ενα δεντρο καιδε βλεπετε το περιβολι που κρυβετε απο πισω του το οποιο εχει λογιων λογιων ΦΡΟΥΤΑ. Αυτα λοιπον δε θ αντεξουν για πολυ καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε πληγώθηκε ο Σαμαράς τόσο από το αποτελεσμα πού δε μπορούσε να πάει να παραδώσει το Μαξίμου? ΌΤΑΝ μας έκοβε τους μισθούς και έβαζε εμφια μας γονατιζε ήταν καλά? Να πάνε σπίτια τους όλοι οι παλιοί που ξέρουν να κλέβουν να μπουν στην βουλή νέοι άνθρωποι με φρεσκιες ιδέες γεμάτοι αυθορμητισμό και όρεξη για δουλειά μπορεί να μην ψήφισα σύριζα αυτή τη φορά αλλά ούτε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χαίρομαι που μπήκε το ποτάμι στη βουλή καιρός για νέες ιδέες και προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι πιο γελοιοι εδω μεσα ειναι τα ντορακια που νομιζουν οτι βρηκαν ευκαιρια....ερε κοροιδα...λες και ξερουμε ποιοι απο σας στηριζαν νδ και ποιοι οχι. μια ζωη ανοητοι και κουτοπονηροι ειστε....η νδ εχει αρχηγο και ειναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....εσεις αν δε γουσταρετε οπως πολλοι απο σας ειστε εκτος παντε οπου αλλου θελετε στο καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάμε αλλού θα μείνετε με τα ποσοστά της ΠΟΛΑΝ, κολλημένε ε κολλημένε. Έχω καλύτερη πρόταση: Πάρτε την ΠΟΛΑΝ και φύγετε, να κάνετε παρέα στον Καρατζαφέρη

      Διαγραφή
  13. ουστ κοπρια σαμαρα...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News