Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ - Ποιοί διεκδικούν την αρχηγία

Στο συνέδριο δεν θα συμμετέχουν τα στελέχη που πήγαν στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου.

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτό ανακοίνωσε και αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην δευτερολογία του κατά την διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδα και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώνοντας ότι θα οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριο με διαφάνεια και ομαλή πορεία των διαδικασιών.

«Στο συνέδριο τελειώνει η θητεία μου», είπε συγκινησιακά φορτισμένος ο κ.Βενιζέλος προσδιορίζοντας το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου μετά το Πάσχα, το πιθανότερο τον Μάιο.

«Βαδίζουμε στο συνέδριο χωρίς καθυστερήσεις αλλά συντεταγμένα και με ουσιαστική προετοιμασία. Όταν διεξαχθεί πρέπει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της κοινωνίας να μας ακούσει και να ασχοληθεί ξανά μαζί μας επί της ουσίας. Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδες κοινωνικό και εθνικό ακροατήριο επί της ουσίας που θα μας ακούσει και δεν θα παρακολουθήσει το θέαμα των τεθλιμμένων συγγενών» τόνισε στην πολιτική του εισήγηση ασκώντας παράλληλα κριτική προς την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για... αντιμνημονιακή "τερατογέννηση".

Στο συνέδριο δεν θα συμμετέχουν τα στελέχη που πήγαν στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Από τα βασικά ονόματα που ακούγονται για την επόμενη ημέρα είναι η Φώφη Γεννηματά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

7 σχόλια:

  1. Στα τσακιδια απολυτος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε αυτός να πάει στα τσακίδια όπως λες. Ποιον θα κάνετε όμως αρχηγό σας; Μη πεις ότι θα ξαναγίνει το ...μεγάλο αστέρι, ο ογκόλιθος ΓΑΠ

      Διαγραφή
  2. Κάντε το Σαμαρά αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε σιγα σιγα να φευγει και ο σαμαρας για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Μπένυ και τώρα ποιος θα σώσει την Ελλάδα? Φεύγεις που φεύγεις πάρε τουλάχιστον μαζί σου την μπέμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News