Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου: Ο Σαπουντζής έφυγε! Ο Τσαμαρδός έρχεται;

Ευχαριστήριο του προπονητή Αντώνη Σαπουντζή

Παρελθόν αποτελεί από τη Δόξα Εξαπλατάνου ο προπονητής Αντώνης Σαπουντζής.

Ο γνωστός τεχνικός δέχτηκε, όπως εξηγεί στο ευχαριστήριό του, πρόταση από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ευχαριστήριο του προπονητή Αντώνη Σαπουντζή

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου, αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, για τη μεγάλη συμπαράσταση προς το πρόσωπό μου, καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Επίσης, ευχαριστώ και όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε.


Καθώς ήταν πρόκληση η πρόταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών προς το πρόσωπό μου, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Σύλλογο της Δόξας Εξαπλατάνου.

Ο Τσαμαρδός στον πάγκο της Δόξας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, κατά πάσα πιθανότητα, ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Σαπουντζή, είναι ο Γιάννης Τσαμαρδός. 

20 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΣΟΥΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΤΡΥΠΩΣΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕ

      Διαγραφή
  2. συγχαρητηρια στον σαπουντζη για την αλλαγη κατηγοριασ. συγχαρητηρια στον τσαμαρδο για την αφιξη τουστην δοξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τόσο εύκολα έρχεται και φέυγει ο καθένας απ τη δόξα? καφενείο είμαστε?

      Διαγραφή
    2. Ε δεν είναι και κάτι σπουδαίο ρε παιδιά τα γιαννιτσά.Κακώς έφυγε.

      Διαγραφή
  3. Μας κρέμασε πρόεδρε ο αντώνης.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη κατσει ρ εφιλε στον εξαπλατανο οταν εχει προταση απο ομαδα γ εθνικης....

      Διαγραφή
    2. και τι είναι μια ομάδα που πέφτει στην Γ εθνική ρε φίλε? αφου δεν πληρώνει κανεναν η αναγέννηση, για τη δόξα μόνο να πάει? κορόιδο είναι?

      Διαγραφή
  4. quiz: ποιος προπονητης ζητησε απο τη διοικηση της Δοξας Εξαπλατανου για να αναλαβει την τεχνικη ηγεσια να μεγαλωσει το γηπεδο σε δαστασεις 208χ76;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε όλοι οι μεγαλοι προπονητές μεγάλα γήπεδα θέλουν ,αν το ζητησει κι ο γιάννης ια γίνει.Τι φταίμε εμείς που γέρασες και όταν το έμαθες κάνεις σαν να ανακαλυψες τη σελήνη? υπάρχουν και βίντεο εκπαίδευσης φιλάθλων.Τα γνωρίζεις?

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα φίλοι Εξαπλατανιώτες-σες. Μην στεναχωριέστε για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Αποχαιρετήστε τον Αντώνη με χαρά που πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Η δουλειά του είναι αυτή και καλώς πράττει. Είστε ένα φιλόδοξο και νοικοκυρεμένο σωματείο εδώ και χρόνια. Την λύση θα την βρείτε εύκολα. Ηρεμία και όλα θα πάνε καλά. Διασκεδάστε και χαρείτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί μόνο αυτό προσφέρει.Ματώνουν οι λίγοι να χαίρονται οι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο χωριό κάποιοι την έχουν δει Μπαρτσελόνα χαχαχα ενω δεν έχουμε ενα χωριανό στην εντεκάδα.Αν είναι ετσι παρτε παικτες Β εθνικης.

      Διαγραφή
  6. Τελικά το πείραμα με έναν ξένο και επώνυμο προπονητή τελείωσε.Επιστρέφουμε στα περσινά ξινα σταφύλια.Συγνώμη αλλά αν ήταν να φέρουμε μια τέτοια λύση ο Πετρόπουλος που τόσα χρόνια είναι βοηθός και αγαπάει την ομάδα πότε θα έπαιρνε την ευκαιρία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ερωτηση προς εξαπλατανιωτες
    ειστε ευχαριστημενοι με την μεχρι τωρα πορεια σας στο πρωταθλημα με τον σαπουντζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαπουντζής ήταν ένας από τους αξιόλογους προπονητές που πέρασαν από την Δόξα. Άψογος στην δουλεία του γιατί αγαπά αυτό που κάνει .Το ότι η ομάδα δεν είναι στις υψηλές θέσεις αυτό είναι θέμα άλλων συγκυριών.

      Διαγραφή
  8. Αυτοι θελαν να τον φανε απο την 3αγωνιστικη.αλλα δεν ξεραν πως να του το πουνε για να μην χαλασουν της σχεσεις τους. Και ο λογος ηταν οικονομικος. Αρα χαρη τους εκανε και φευγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας πρώην ποδοσφαιριστή τους.31 Ιανουαρίου 2015 στις 9:31 π.μ.

      Οικονομικό πρόβλημα στον σύλλογο της Δόξας δεν αντιμετώπισε ποτέ κανείς προπονητής η ποδοσφαιριστής που πέρασε από την ομάδα. Είναι ένας σύλλογος που ότι δηλώσει το τηρεί στο ακέραιο. Καλά θα είναι όταν κάποιοι μιλούν για θέματα οικονομικά για αυτήν την ομάδα ας προσέχουν τι λένε και ας κοιτάξουν τις ομάδες τους που με λόγια και υποσχέσεις προσπαθούν να πάρουν ποδοσφαιριστές. Για ρώτησε 7:48 κάποιων να σου πει αν έχασε τα λεφτά του από την Δόξα.

      Διαγραφή
    2. Megala logia mhn lete exeis ekei,,giati polloi de t ithelan AP t mesh t sezon k meta paixtes alla k mexri o teleutaios p yparxei st doihkhsh SAS,,t kserete poly Kala,,ton krazate AP piso.k oso Gia t allo p lete megala logia lete peri OIKONOMIKWN,,polloi gbirozoun oti AP t persinh xronia xrwstate megala posa s 3 podosfairistes SAS,,mhn nomizete d exei akoustei mera m t meta olo k pio poly akougete,,giauto mhn kathgorite t almopo h kathe almopo,

      Διαγραφή
  9. χάνουμε ευκαιρίες να βρούμε, να φιάξουμε, να δοκιμάσουμε ένα δικό μας παιδί.Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όταν μια ομάδα δεν βασίζεται σε δικά της παιδιά ,να παιξουν για το χωριό,γινόμαστε σαν κάτι ομαδες που μολις φυγει ο προεδρος εξαφανιζονται απ το χάρτι.Οσο είναι ο τζιμης καλός..μετά? έγινε με όλους κακός για το χωριό και χαίρι δεν είδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News