Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στον τελικό Κυπέλλου ο Αλμωπός - Χάθηκε το όνειρο για τον Απόλλωνα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός με ήρωα της τελευταίας στιγμής το νεαρό γκολκίπερ Γρηγόρη Καραγιαννίδη πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Άσπρου, αφήνοντας εκτός τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης. 

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος όπου παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, ενώ στην επανάληψη υπήρχε ισορροπία μέχρι τη φάση της αποβολή του Γρηγόρη Ηλιάδη στο 63’ και τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό πλεονέκτημα να είναι καλύτεροι χωρίς όμως να έχουν ουσία στο παιχνίδι τους και τους γηπεδούχους με συντηρητικό παιχνίδι να προσέχουν την άμυνά τους έχοντας στόχο τα πέναλτι όπου και δικαιώθηκαν.

Δείτε τους σκόρερ και την διακύμανση των πέναλτι με ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

Διαιτητής του αγώνα ο Πασλαμούσκας με βοηθούς τους Σίπκα Ι. και Κεσίσογλου. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:















































































22 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεί να υπάρξουν πολλά και διάφορα σχόλια ,συνήθως πικρόχολα, γιατί 2 ομάδες αγωνίζονταν ,αλλά απο περισσότερες αντίπαλες σχολιάζουν, επι της ουσίας όμως είχαμε σημαντική απόδειξη του ότι η δουλειά που κάνει μια ομάδα επί μήνες δίνει αποτελέσματα ακόμα κι όταν παιζεις με 9 παικτες εναντίον 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κοουτς ......το εχουμε καταλαβει....

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    3. O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
    4. άνοιξε ο δρόμος απο τώρα να κανουν όνειρα απο φέτος όσοι θέλουν πρωτάθλημα για του χρόνου! Φετος το Νταμπλ έχει όνομα: Αλμωπάρα!

      Διαγραφή
    5. Ακόμα και όταν παίζει κόουτς όχι παίζεις

      Διαγραφή
    6. 10:32 και μετά ξύπνησες που μου έμαθες και το νταμπλ! Πρωτάθλημα και πολύ σου είναι με την εικόνα που έδειξες στο Άσπρο

      Διαγραφή
    7. θελετε να λέμε καμια σοβαρή γνώμη ή να κανουμε χαβαλε? ο Αλμωπος ειχε μια κακη εμφανιση σε 15 ματς.Το ασπρο 5 κακες εμφανισεις ,η Κρυα Βρυση 4 κακες .Αυτα λένε όσα βλέπει ο κοσμος.Αν πουμε τι θα θέλαμε? ε παρει το πρωταθλημα η Νεα Πελλα.

      Διαγραφή
    8. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, μορφες ο Γιώτης ο Νικολάκης και ο Γρηγόρης.Επιστροφή λυκου Κανωτίδη,Μπράβο σε όλους.

      Διαγραφή
  3. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10915103_10204821784883360_3539136102385351732_o.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εδεσσαικάρας λέει: πολύ δυνατό παιχνίδι.Με παίκτη παραπάνω η Κρυα Βρυση και με καποιες απουσίες η Αριδαία.Αυστηρή και περίεργη η αποβολή του Ηλιάδη.Ο διαιτητής ελέγχεται.Αρκετός κόσμος στο γήπεδο,δεύτερη επιτυχία της Αριδαίας τελικά επι της Κρυας Βρυσης φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΕ,ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ.............
    Υ.Γ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- ΠΑΙΧΤΕΣ-ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    2. as to laptop kai pane na kaneis proponisi tis omades soy.......

      Διαγραφή
    3. κανε εσυ προπονηση μεγαλε.ξερεις περισσοτερα .

      Διαγραφή
  6. τα λαθη του καλοκαιριου πληρωνει η Κρυα Βρυση.Ας δει πως λειτουργει η Εδεσσα και θα μαθει τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An einai na doume pws leitourgei i Edessa na mi kateboume katholou sto protathlima...Irthate Sti Krya brysi kai o enas forouse forma o allos tzin o allos kapnize sto kentro prin mpoun mesa na tous milisei o proponitis...oloi aplirotoi...Fantastiko protupo eiste

      Διαγραφή
  7. αγαπητέ 2.06 ο Εδεσσαικός είναι ο πλέον διάφανος σύλλογος γιατί ξέρουμε ποιός είναι πρόεδρος και ποια η χρηματοδότηση.Σε σας όχι.Βασίζεσται σε παιδιά που δεν έχουν ποδοσφαιρικό μέλλον (2-3 χρονια αργότερα).Βασίζεσται σε προπονητή μισθοφόρο και όχι έναν δικό σας άνθρωπο ίνδαλμα στην πόλη.Το κυριότερο στο μήνυμα μου ειναι το αυτονόητο που δεν καταλαβαινετε: θα παίζει όποιος θέλει και όχι όποιος πληρώνεται.Όπως θα έμαθες και στην Αναγέννηση αυτοί που ζητησαν λεφτά τέλειωσαν.Μέθετε λοιπόν πως χτίζονται οι αυτοκρατορίες με αγάπη και οχι με μαζέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά που γράφεις για τους ποδοσφαιριστές είναι μυθοπλασία γιατί απλά τα πιτσιρίκια λογικό είναι να ελπίζουν αλλά ο Λαφαζανίδης και ο κάθε Λαφαζανίδης αμφιβάλω αν έρχονται να παίξουν για το χόμπι τους!
      ΥΣ Επειδή από ότι βλέπω είσαι ενήμερος στα του Εδεσσα'ι'κού πες μας γιατί δεν αφήσατε να φύγει ο Καρυπίδης αφού είναι τρεις μήνες απλήρωτος?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News