Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«ΒΟΜΒΑ» από τη Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Καμμένου»

Για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, η κ. Γιαταγάνα είπε πως τον Οκτώβριο ο Γ.Αποστολόπουλος τής ζήτησε να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ

Για στημένη υπόθεση έκανε λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ) Χρυσούλα Γιαταγάνα, αναφερόμενη στις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του Π.Χαϊκάλη.

Όπως δήλωσε η Χρ.Γιαταγάνα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το Σάββατο, ο «μεσάζων» Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, η κ. Γιαταγάνα είπε πως τον Οκτώβριο ο Γ.Αποστολόπουλος τής ζήτησε να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ. Πρόσθεσε, δε, πως δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ διαψεύδουν ότι ο Γ.Αποστολόπουλος παραμένει στο κόμμα:

«Ο Γ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2013, έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων (για να αποδειχθεί πως δεν είχε επαφή με τους ΑΝΕΛ). Ο οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη».

Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με τη Χρ. Γιαταγάνα η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και 9 μήνες χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της».

---
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

3 σχόλια:

  1. " ΔΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ" Κα ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω απο 60 χρονων ουτε ψηγιζεις ουτε ψηφιζεσαι...Γιατι χαζευεις...Υπαρχουν κι αλλοι σοφοι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικά δεν δημοσιεύετε την νέα ανακοίνωση της Γιαταγάνα που αναιρεί αυτή τη δήλωσή της. Πάνω απ' όλα σεβασμός στον αναγνώστη και την δεοντολογία.
    Και πάλι, εύγε παιδί μου.
    Να δεις που με τον καιρό θα πας μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News