Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Εισαγγελέας: «Θολά» τα στοιχεία, δεν μας έδωσε το όνομα ο Χαϊκάλης

O βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι συναντήθηκε τρεις φορές με το ίδιο άτομο, το οποίο δεν κατονομάζει, ούτε προκύπτει η ταυτότητά του από τα στοιχεία που δόθηκαν στον Εισαγγελέα - Σκουρλέτης: "Ο Εισαγγελέας να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία"

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επισκέφτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών, την περιβόητη “υπόθεση του κουμπαρά”, προκειμένου να του παραθέσει τα στοιχεία της καταγγελίας του περί προσπάθειας χρηματισμού του από τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνήθηκε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Εισαγγελέα, να κατονομάσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, ενώ ούτε από τα στοιχεία που προσκόμισε προκύπτει η ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς ακούγεται μόνον μια ανδρική, μη αναγνωρίσιμη, φωνή.
Το μόνο που ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης για το επίμαχο πρόσωπο ήταν πως πρόκειται για επιχειρηματία, γνωστός πάντως στον οικονομικό και πολιτικό κόσμο...

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας ήταν άμεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ερεύνησε το υλικό που του παραδόθηκε αλλά δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την καταγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης οι συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του προσώπου που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει έγιναν σε τρία διαδοχικά ραντεβού, στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου και το τελευταίο στις 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χαϊκάλη, το πρόσωπο που τον προσέγγισε επικαλείτο ονόματα τρίτων πολιτικών για να τον πείσει.

Σε κάθε περίπτωση από την Εισαγγελία τονίζεται ότι παρά την έρευνα που έγινε η καταγγελία Χαϊκάλη δεν στοιχειοθετήθηκε. 

Πηγή: protothema.gr

3 σχόλια:

  1. Και εκει που ηταν αναγνωρισιμη φωνη ....του Σαμ που δινει εντολη να απαυτωσουν βουλευτες .....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?????? Μουγγα στρουγκα -γαργαρα--και κοπηκε η φωνη !! ...ΓΕΜΙΣΕ παπαρια στρουθοκαμηλου στα ΜΜΕ αλλα και παντου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε λαμόγια των ΑΝΕΛ, αν γίνουν εκλογες δεν μπαινετε καν βουλη! ήταν που θα είσασταν 3ο κόμμα! ήταν που θα γκρεμίζατε την ΝΔ. ήταν που θα αδειάζατε την δεξιά! καμμένοι μια ζωή..ψευτονεοδημοκράτες της αρπαχτής και της ρεμούλας είστε. Σας έβαλε ο Σαμαράς να πληρώσετε που είχατε μάθει τόσα χρόνια να μην πληρώνετε και ζοριστήκατε...λαμόγια. Έναν έναν σας ξέρουμε...δήθεν αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες...λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ που πληρωνες τοσα χρονια .......εγινες τσανακι της μπενιζελοσαμαρικης κολοτουμπας ...και της μεγαλυτερη πολιτικης απατης!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News