Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η Δόξα Μανδάλου έφυγε νικήτρια από τον Εξαπλάτανο

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1-2

Εκμεταλλευόμενος το καλό ξεκίνημα της Δόξας Μανδάλου πήρε την νίκη μέσα στον Εξαπλάτανο επικρατώντας με σκορ 2-1 της τοπικής Δόξας μετά από μέτριο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους με τα δυο απανωτά τέρματα που πέτυχαν και παρότι δέχθηκαν πίεση στο β΄ ημίχρονο άντεξαν και πήραν την νίκη. 

Οι γηπεδούχοι από την άλλη αφού ξεπέρασαν το μούδιασμα από τα γρήγορα τέρματα ήταν πολύ καλοί στο β΄ ημίχρονο, πίεσαν έντονα για την ανατροπή του σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μιχάλης Γκότσης (3΄ πεν.) Μάντι Καλότι (8΄) ενώ των ηττημένων ο Λευτέρης Θωμάς (53΄). 

Διαιτητής Παναγιωτίδης (Σίπκας Σ.- Βλαδίκας).

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. της Δόξας Μανδάλου ευχαριστεί την Δόξα Εξαπλατάνου για την άψογη φιλοξενίας της και υπόσχεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο , ενώ εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.

Ο πρόεδρος
Βασίλης Σολωνίδης

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News